Време на читање: 4 минути Европа е познат меѓу другото по своите архитектонски и историски манастири кои имаат историско значење во светот. Оваа статија е напишана за да се едуцираат за воз Патување и беше направен од страна Зачувај воз, Најевтиниот билети за воз сајт во светот.   Noravank,…