Koha e leximit: 4 minuta Evropa është i njohur ndër të tjera për manastiret e saj arkitektonike dhe historike të cilat kanë rëndësi historike në botë. Ky artikull është shkruar për të edukuar rreth Trenit Travel dhe është bërë nga Save një tren, Cheapest Train Biletat interneti në botë.   Noravank,…