Wacan Maca: 6 menit Ah, Swiss, negara sing apik lan tentrem lenggah kanthi nyaman ing antarane Italia, France, lan Jerman. Perlu dikunjungi kanggo ndeleng sebabe Swiss kanthi peringkat terus dianggep minangka salah sawijining negara sing paling seneng ing saindenging jagad. Supaya apa sampeyan mikir nalika sampeyan mikir 'Swiss'? Aku…