Време на читање: 6 минути ах, Швајцарија, убава и мирна земја удобно сместена помеѓу Италија, Франција, и Германија. Вреди да се посети да се види зошто Швајцарија постојано е оценета како една од најсреќните земји во светот. Па што мислите, кога ќе размислите "Швајцарија"? јас…