Koha e leximit: 6 minuta Ah, Switzerland, një vend i bukur dhe paqësor i ulur rehat midis Italisë, Francë, dhe Gjermania. Vlen të vizitohet për të parë pse Zvicra vlerësohet vazhdimisht si një nga vendet më të lumtura në botë. Pra, çfarë mendoni se kur ju mendoni se 'Switzerland'? unë…