Urutan A Train tiket AYEUNA

nu ngarang: Liam Mallari

5 Poé perjalanan pangalusna Ti Amsterdam Ku Train

Amsterdam nyaéta kota megah pikeun nganjang. Aya pisan ningali na do di dieu yén anjeun bakal meureun pernah bosen. Sanajan, eta tetep bakal jadi hébat nyampur hal up. Yén sabab Amsterdam nyaéta titik awal gede pikeun sababaraha endah…

10 Paling Kacamatan Pertengahan Indah Di Éropa

Éropa téh pinuh ku sajarah beunghar jeung diversity. Kanyataanna, euweuh urusan mana anjeun buka, anjeun meureun baris nempo sésa-sésa baheula peradaban. sakapeung, lokasi ieu nu didumukan ruruntuhan. Di sisi anu sanésna, these locations can be places that have survived the test of