Време на читање: 7 минути Овие се моите размислувања за најдобар локални јадења што некогаш сум го диктираше, време на мојот престој во Австрија. Јас бев таму во текот на летото 2016 за мојата 4-месеци стаж на мали локални невладини организации. искуство за практикантска работа беше толку голема, што имав можност да се сретнат талентирани…