Order A Train Ticket TANI

autor: Niamh Waters

Pse Train Travel në Gjermani është Amazing

Gjermania krenohet me malet madhështore, frymë-marrjen fshat-së dhe qytete kozmopolite që e bën udhëtimin Trajnimi Ekzistojnë një përvojë joshës. Ka shumë vende të pabesueshëm për të parë, duke përfshirë Berlinin, Mynih, Hamburg, Cologne, dhe Frankfurt. Këto pikat e nxehta dhe qytetet më të vogla janë të gjitha të ndërlidhura me një sistem të mirë-organizuar trenit hi-shpejtësi. Kjo e bën të udhëtimit të trajnuar në…

How To Save Money mbi tarifat e trenit

Udhëtimi nga vendi në vend, ose qytet për qytet, është një eksperiencë me të vërtetë e mahnitshme dhe voyaging me tren është një nga metodat më të mira për të bërë këtë. fares trenit evropiane janë kryesisht të bazuara në distancë udhëtoi, megjithatë, many European rail companies have now moved