Urutan A Train tiket AYEUNA

nu ngarang: Niamh Waters

Naha Travel Train Di Jerman Dupi endah pisan

Waktos Maca: 3 menit Jérman ngagaduhan gunung anu megah, napas-nyokot désa, sareng kota-kota kosmopolitan anu ngajantenkeun perjalanan karéta aya pangalaman anu narik ati. Aya seueur tempat anu luar biasa pikeun ditempo kalebet Berlin, Munich, Hamburg, Cologne, sarta Frankfurt, sareng seueur batur. Ieu hotspot jeung kacamatan leutik anu sagala interconnected ku sistem karéta well-diatur hi-speed. ieu…

Kumaha Ka Simpen Duit Di ongkosna Train

Waktos Maca: 3 menit Iinditan ti nagara ka nagara, atawa kota ka kota, mangrupakeun pangalaman sabenerna endah tur voyaging ku karéta ieu salah sahiji metodeu pangalusna pikeun ngalakukeun ieu. karéta ongkosna Éropa anu dumasar kalolobaan kana jarak ngumbara, kumaha oge, loba pausahaan rail Éropa ayeuna geus dipindahkeun…

© Copyright 2020 - Simpen A Train, Amsterdam, Walanda