Koha e leximit: 6 minuta Me të drejtë besohet se udhëtimi është një gjë që bleni për të qenë ose ndjeheni i pasur! Dhe nuk është gjithmonë e nevojshme që ju të ndaheni me paratë tuaja të fituara me vështirësi për të shijuar pasuritë. Ndërsa planifikonte të dilte jashtë në tropikale të puthur nga dielli…