Waktos Maca: 6 menit Hal leres percaya yén perjalanan anu mangrupikeun hiji hal anu anjeun mésér pikeun janten karaos janten beunghar! Sareng deui sanés diperyogikeun anjeun kedah pisah-pisah ku artos anjeun keras pikeun milari harta. Nalika ngarencanakeun usik dina tropis panonpoé dicium…