Wacan Maca: 5 menit Plancongan nganggo sepur minangka pengalaman sing apik banget sing nawakake puluhan hadiah. Sepur nggawa sampeyan luwih cedhak karo lanskap: sampeyan ora bakal weruh wedhus sing ngangon wedhus utawa ambegan ing aroma kembang tulip saka kursi tengah Airbus. Trains…