(Paling Keri Dianyari On: 02/10/2020)

Kanggo negara cilik, Belgium wis padha supaya nuduhake sawijining kepileh lelungan Sepur karo akeh ngarsane apik kanggo ndeleng. Ing pesisir Belgian iku cara sing gedhe kanggo ngendhokke lan seneng Sunshine lan 65 kilometer saka pesisir, ana akeh aktivitas pantai macem kanggo nyenengi ing. Ngaso istirahat total lan nyekel Sepur kanggo tujuan sing dipilih. Kene sawetara preian paling Beach dening Sepur ing Belgium.

 

Pantai Cenang

Yen sampeyan nggoleki dina sing pas banget kanggo metu ing pantai, mula iki papan sing bakal dikunjungi. Uga dikenal minangka 'Kutha ing Segara ", Pantai Cenang wis liwat 9 kilometer saka pesisir Sandy ayu siap kanggo Sunbathing. Ana uga promenade gedhe lan sawetara musium, kopi, lan restoran ing kutha. saka 28 Juni nganti 31 Agustus saben taun Pantai Cenang muter inang menyang Sculpture Sand Festival kang persil saka fun! mung Sepur kulo cendhak saka Brussels, Pantai Cenang sampurna kanggo pengalaman pantai-kutha.

Brussels kanggo Trains Pantai Cenang

Antwerp kanggo Trains Pantai Cenang

Amsterdam kanggo Trains Pantai Cenang

Attractions kanggo Trains Pantai Cenang

 

preian Beach dening Sepur ing Belgium, tampilan ngarep pantai

Knokke-Heist

Yen mlumpat ing Sepur ing Brussels sampeyan bakal ketemu Knokke-Heist watara 50 menit mengko. Ing kono ora mung siji, nanging 5 pesisir apik banget nunggu sampeyan. wilayah iki wis soko kanggo wong, kalebu golf, gambar galeri, casino, pusat budaya lan cadangan alam sing luar biasa diarani Zwin. Kanthi mangkono akeh iku kanggo nindakake iki liburan pantai worth njupuk.

Brussels kanggo Trains Knokke-Heist

Antwerp kanggo Trains Knokke-Heist

Amsterdam kanggo Trains Knokke-Heist

Attractions kanggo Trains Knokke

preian Beach dening Sepur ing Belgium, wedhi pantai

de Haan

Kanggo sing liyane adventurous, De Hann resort pilihan apik. Mung Sepur kulo cendhak saka Brussels, kutha pantai iki nawakake beachfront nggumunke karo srengenge kursi lan bagean pribadi pantai kasedhiya kanggo rent, uga nengsemake Anglo-Norman gaya pondokan lan Villas. Sampeyan bisa rent pit lan siklus dalan utawa dalan gisik lan seneng sesawangan lan udhara salty. kanggo pengalaman ruangan, iki Panggonan sampurna.

Ghent kanggo Trains Pantai Cenang

Charleroi kanggo Trains Pantai Cenang

Lille kanggo Trains Pantai Cenang

Liège kanggo Trains Pantai Cenang

 

 

 

Nieuwpoort

Iki wis dadi panggonan pantai pokok ing Belgium kanggo sawetara kulawarga fun. Kondhang kanggo sawetara sudhut saka olahraga banyu kayata paddling lan nglangi, prau lelungan, sailing, iwak, carting gelombang lan surfing, uga akeh fasilitas rekreasi sadawane pantai lan promenade lalu lintas-free, Nieuwpoort nawakake soko for everyone. kutha iki gampang kanggo ngakses saka Brussels lan cendhak Sepur kulo bakal njaluk sampeyan ana.

Belgium wis garis panté biasa lan akses gampang kanggo sepur ndadekake njupuk ana kabeh luwih nyenengake lan kaku-free! Ana pantai panggonan sing cocog karo everyone lan tansah soko anyar kanggo nyoba. Apa bisa dadi luwih penake saka siji saka preian pantai iki dening Sepur ing Belgium?

Ghent kanggo Trains De Panne

Charleroi kanggo Trains De Panne

Brussels kanggo Trains De Panne

Liège kanggo Trains De Panne

 

 

Wisata Pantai By Train In Belgium Summary

Menyang Saveatrain.com kanggo mriksa metu kabeh sepur rego karcis kita eksklusif lan miwiti planning ngulandara sabanjuré!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita ing situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/beach-holidays-by-train-in-belgium/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)