Waktos Maca: 3 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 02/10/2020)

Pikeun nagara leutik, Bélgia boga babagi adil miboga exquisite lalampahan karéta kalayan loba nu tetempoan éndah pikeun nempo. Basisir Belgian mangrupakeun jalan gede bersantai terasrasakeun cahaya panonpoe jeung 65 kilométer basisir, aya loba kagiatan seaside seru mun indulge di. Candak istirahat total jeung nyekel karéta a ka tujuan anjeun tina pilihan. Di dieu sababaraha libur pangalusna Beach ku karéta di Bélgia.

 

Ostend

Upami anjeun milari dinten anu sampurna pikeun kaluar ka pantai maka ieu tempat pikeun didatangan. Ogé kawanoh salaku "Kota di Laut", Ostend boga leuwih 9 kilométer pantai keusik geulis siap pikeun sunbathing. Aya ogé Promenade hébat sarta sauntuyan museum, warung, jeung réstoran di kota. ti 28 June dugi 31 August unggal taun Ostend muterkeun host kana Patung Keusik pestipal nu kavling senang! ngan hiji karéta numpak pondok ti Brussel, Ostend sampurna pikeun pangalaman pantai-kotana.

Brussel kana Kareta Ostend

Antwerp kana Kareta Ostend

Amsterdam kana Kareta Ostend

Bruges kana Kareta Ostend

 

libur pantai ku karéta di Bélgia, pintonan hareupeun pantai

Knokke-Heist

Lamun ngaluncat dina karéta di Brussel anjeun bakal manggihan dibaturan Knokke-Heist sabudeureun 50 menit engké. Di dieu aya teu ngan hiji, tapi 5 pantai denok ngantosan Anjeun. aréa ieu hal for everyone, kaasup hiji lapangan golf, seni galeri, kasino a, pusat budaya sareng hiji cadangan alam anu luar biasa disebut si Zwin. Kalawan jadi loba hal pikeun ngalakukeun ieu téh libur pantai patut nyokot.

Brussel kana Kareta Knokke-Heist

Antwerp kana Kareta Knokke-Heist

Amsterdam kana Kareta Knokke-Heist

Bruges kana Kareta Knokke

libur pantai ku karéta di Bélgia, keusik pantai

de Haan

Pikeun maranéhanana anu leuwih Dongeng, De Hann Resort mangrupakeun pilihan hébat. Ngan hiji numpak karéta pondok ti Brussel, kota seaside ieu nawarkeun hiji beachfront stunning kalawan panonpoé samet jeung bagian swasta di pantai sadia pikeun nyewa, sakumaha ogé jieun kaduyung Anglo-Norman gaya pondok tur villas. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyewa bikes jeung siklus sapanjang jalan atawa jalur basisir sarta ngarasakeun tetempoan anu sarta hawa asin. pikeun hiji pangalaman outdoor, ieu tempat sampurna.

Ghent kana Kareta Ostend

Charleroi kana Kareta Ostend

Lille jeung Kareta Ostend

Liege kana Kareta Ostend

 

 

 

Nieuwpoort

Ieu jadi tujuan pantai pamungkas di Bélgia pikeun sabagian kulawarga senang. Well-dipikawanoh pikeun rupa-rupa anak olahraga cai kayaning paddling jeung ngojay, perjalanan kapal, sailing, lauk, carting gelombang sarta surfing, kitu ogé loba fasilitas rekreasi sapanjang basisir sarta Promenade lalulintas-gratis, Nieuwpoort nawarkeun hal for everyone. kota ieu téh gampang pikeun ngakses ti Brussel sarta pondok karéta numpak bakal meunang anjeun aya.

Bélgia boga hiji basisir spektakuler jeung aksés gampang mun karéta ngajadikeun lalaki aya sagala beuki nikmat na stress-gratis! Aya tujuan pantai pikeun nyocogkeun dulur jeung salawasna hal anyar pikeun nyobaan. Naon bisa jadi leuwih pikaresepeun ti salah sahiji libur pantai ieu ku karéta di Bélgia?

Ghent kana Kareta De Panne

Charleroi kana Kareta De Panne

Brussel kana Kareta De Panne

Liege kana Kareta De Panne

 

 

Libur pantai Ku Train Dina Bélgia Ringkesan

Buka Saveatrain.com mariksa kaluar kabeh karéta ongkosna ekslusif kami tur mimitian perencanaan petualangan Anjeun salajengna!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang dina situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/beach-holidays-by-train-in-belgium/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)