(Paling Keri Dianyari On: 25/09/2019)

Bernina Express is one of the most beautiful Sepur laku ing donya. Kaping kabeh, Ing Rauma Line saka Dombas kanggo Andalsnes (Norway), sampeyan bisa seneng views pucuk dhuwur. Salajengipun, sampeyan bisa ndeleng lereng gunung lan dhataran sing pass Rauma River. tambahan, you can also see Europes highest rock face Trollveggen and the gorgeous bridge pitik.

 

Where the Bernina Express Train journey beginsItalia

Cinque Terre italy
Stunning gambar Cinque Terre Italia.

 

Ing Cinque Terre antarane Levanto lan La Spezia (Italia), sampeyan liwat desa Gambar-sampurna, saitun, anggur, and the unforgettable turquoise Ligurian Sea. ing Central Rhine Railway antarane Bingen lan koblenz (Jerman) kaya soko metu saka dongeng karo kedaton kuna ndhuwur Waters.

Mbok menawa paling ayu lan memikat apik kulo alur ing Eropah punika Bernina Express. Of all the apik Swiss Sepur nitih, Bernina paling ayu. Sepur kulo iki nawakake panorama saka Chur & St Moritz ing Swiss wetan kanggo Tirano ing sisih lor Italia. iki Sepur kulo njupuk kira-kira 4 jam sing nutupi 90 mil saka saka es Swiss kanggo srengenge Italia. lelampahan iki entails 55 Tunnel lan liwat 196 kreteg. Ing railway ana iku liwat 120 lawas taun lan punika UNESCO Situs warisan donya. The Bernina Express enggo bareng baris karo Glacier Express lan isine kabeh Landwasser Viaduct. Cedhak Pontresina, Sepur munggah menyang Bernina Pass, banjur Morteratsch Glacier. Sepur titik paling dhuwur ing Hospice Bernina kang lenggah liwat 7000 kaki dpl.

Ing sisih liya gunung iki, Sepur liwat dening masal wit sadurunge sing nolak ing desa picturesque saka Poschiavo. Sepur banjur neruske menyang Epic Brusio Spiral Viaduct. Meh kabeh foto ing lelampahan iki njupuk Panggonan ana.

Cologne to Trains Koblenz

Bonn kanggo Trains Koblenz

Essen kanggo Trains Koblenz

Trier kanggo Trains Koblenz

 

 

Informasi Key

Riyadh tombol yen sampeyan mikir njupuk Sepur Bernina Express;

  • Yen lelungan ing mangsa, rute northbound biasane last nalika iku peteng, supaya sampeyan bakal kantun kathah saka sesawangan ayu.
  • tambahan, kelas II apik banget ing Sepur iki karo kabeh layanan padha kelas kapisan, supaya ana ora perlu kanggo mbayar dhuwit ekstra kajaba sing pengin rada kurang rame lelenggahan.
  • Ing southbound Sepur, pengin lungguh ana ing sisih tengen tangan Sepur. wiwit Swiss sesawangan bisa dideleng saka sisih iki. lan ing Sepur northbound, pengin njagong ing sisih kiwa-tangan.
  • Ing jendhela panorama gedhe ora mbukak. Ana lowongan cilik jejere lawang Sepur. Sampeyan bisa njupuk foto saka wong-wong mau (tanpa ana kang bayangan).

Zurich kanggo Trains Zermatt

Geneva to Trains Zermatt

Bern kanggo Trains Zermatt

Lucerne kanggo Trains Zermatt

 

Book Tickets For Bernina Express

Apa planning trip ing Bernina Express? Apa ora njupuk 3 menit lan golek karcis sepur murah ing www.saveatrain.com . Isi ing tanggal lan wektu sing kaya kanggo lelungan, lan kita bakal nyedhiyani sampeyan karo rega paling apik kanggo lelampahan, sing bisa mbayar kanggo ing macem-macem cara kalebu Paypal lan Bitcoin.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita ing situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/beautiful-bernina-express/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane