(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 06/12/2019)

Bernina Express nyaéta salah sahiji anu pang geulis karéta journeys di dunya. Anu mimiti, dina Rauma Line ti Dombas mun Andalsnes (Norwégia), Anjeun bisa ngarasakeun pintonan ti puncak tinggi. Saterusna, Anjeun bisa ningali lamping gunung tur plateaus anjeun lulus Rauma Walungan. Sajaba, Anjeun ogé bisa nempo Europes batu pangluhurna raray Trollveggen jeung anca dina sasak hayam.

 

Dimana perjalanan Bernina Express Train dimimitian -- Itali

Cinque Terre Italia
Stunning gambar tina Cinque Terre Italia.

 

dina Cinque Terre antara Levanto jeung La Spezia (Itali), Anjeun lulus ku desa gambar-sampurna, groves zaitun, kebon anggur, jeung pirus unforgettable Ligurian sagara. The Sentral Rhine Railway antara Bingen na Koblenz (Jérman) nyaeta kawas hal kaluar tina fairytale kalayan istana kuna luhureun cai.

Bisa oge paling geulis tur enchanting endah numpak rail di Éropa nyaeta Bernina Express. Tina sagala endah Swiss karéta rides, Bernina anu paling geulis. numpak karéta ieu nawaran pintonan panorama ti Chur & st Moritz di Swiss wétan kidul nepi Tirano di kalér Italia. ieu karéta numpak butuh ngadeukeutan 4 jam anjeun nutupan 90 mil ti sahiji és of Switzerland kana panonpoé Italia. lalampahan Ieu diperlukeun 55 torowongan sarta leuwih 196 sasak. Kareta api éta téh leuwih 120 heubeul taun sarta mangrupakeun UNESCO situs warisan dunya. The Bernina Express babagi hiji garis jeung glacier Express sarta nyertakeun sakabéh éta Landwasser Viaduct. Tutup jeung Pontresina, karéta nu ascends ka Bernina Pass, mangka Morteratsch glacier. Kareta Titik pangluhurna nyaéta dina Hospice Bernina nu sits leuwih 7000 suku dpl.

Di sisi séjén gunung ieu, karéta nu pas ku beurat tangkal saméméh stopping di kampung picturesque of Poschiavo. karéta nu lajeng proceeds arah epik anu Brusio spiral Viaduct. Ampir kabéh poto dina lalampahan ieu lumangsung aya.

Cologne kana Kareta Koblenz

Bonn kana Kareta Koblenz

Essen kana Kareta Koblenz

Trier kana Kareta Koblenz

 

kareta api beautfiul paling Bernina Express karéta dunya ngaliwatan Alps - Dunya perjalanan

 

Émbaran konci

Di dieu aya sababaraha informasi konci mun anjeun mikir nyokot karéta Bernina Express;

  • Mun anjeun iinditan dina mangsa, jalur northbound lolobana ngumbara lamun éta poék, sahingga anjeun bakal sono gelar loba tepi ka tetempoan geulis.
  • Sajaba, kelas Kadua pisan alus dina karéta ieu kalayan sagala jasa sarua salaku kelas munggaran, jadi teu aya kudu mayar duit tambahan iwal mun hoyong rada kirang rame seating.
  • dina southbound karéta, rék jadi seated dina sisi-leungeun katuhu tina karéta nu. ti Swiss tetempoan bisa ditempo ti sisi ieu. sarta dina karéta northbound, rék diuk dina sisi kénca-leungeun.
  • Jandela panorama badag teu muka. Aya bukaan leutik gigireun lawang karéta. Anjeun bisa motrét atawa anjeun ti aranjeunna (tanpa aya mahluk cerminan a).

Zurich ka Kareta Zermatt

Jenéwa kana Kareta Zermatt

Bern kana Kareta Zermatt

Lucerne kana Kareta Zermatt

 

Tiket buku Pikeun Bernina Express

Anjeun perencanaan lalampahan dina Bernina Express? Naha teu nyandak 3 menit sarta manggihan tiket karéta langkung mirah on www.saveatrain.com . Eusian tempat jeung titimangsa nu Rék ngarambat, sarta kami bakal nyadiakeun anjeun jeung harga pangalusna pikeun lalampahan anjeun, nu bisa mayar kanggo di sababaraha cara kaasup PayPal na Bitcoin.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang dina situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/beautiful-bernina-express/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)