Waktos Maca: 6 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 15/01/2021)

Kalayan Samudra Atlantik dina hiji sisi sareng kota-kota anu paling indah di sisi séjén, éta 10 kota-kota basisir anu paling éndah di Éropa mangrupikeun tujuan anu pangsaéna pikeun pakansi santai sareng henteu hilap. Nyésa dina gawir, ngupingkeun ombak sagara, ngaleos dina cai laut anu murni, atanapi mendakan legenda di tukangeun palabuhan sareng menara, mangrupikeun pangalaman khusus anu anjeun ngan ukur mendakan sapanjang basisir Italia, Perancis, sareng Inggris.

angkutan rail geus cara paling ramah lingkungan jeung perjalanan. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train na ieu dijieun ku Simpen A Train, Tiket Karéta Anu Pang Murahna Di Éropa.

 

1. Kota Pesisir Éndah di Itali: Amalfi Basisir

Imah-imah anu kasohor kalayan pemandangan Laut Tyrrhenian kota Amalfi anu sampurna kartu pos. kituna, Amalfi puncak sadaya kota basisir Amalfi salaku kota basisir anu paling éndah di Italia. Salaku tambahan, anjeun bakal mendakan yén éta tujuan usum panas anu paling ngalamun di Éropa. Ieu berkat cai biru ngalawan gawir, sareng bumi anu warna-warni anu nyiptakeun tempat anu sampurna pikeun jalan kaluar di laut.

Sajaba, upami anjeun hoyong mendakan deui, teras Katedral Amalfi sareng villa Rufolo, nawiskeun pemandangan Laut Mediterania sareng kebon sacara spektakuler. Sanajan, sorot Amalfi nyaéta 40 menit’ ngajalankeun ti Vietri Sul Mare ka Positano sareng sababaraha paling pintonan endah ti basisir.

Milan ka Napoli Kalayan Karéta

Florence ka Naples Kalayan Karéta

Venice ka Naples Kalayan Karéta

Pisa ka Naples Kalayan Karéta

 

Basisir Amalfi Italia Kota Pesisir Éndah

 

2. Kota Pesisir Anu Paling Menawan Di Perancis: Saint-Malo

Sedengkeun Saint-Tropez sareng Nice nyaéta 2 kota-kota basisir populér di Perancis, Saint-Malo di Brittany dina kanal Inggris mangrupikeun basisir gem disumputkeun. Ieu berkat sajarah euyeub sareng carita anu lumangsung di basisir Saint-Malo. Di Saint-Malo, anjeun bakal ngumbara deui dina waktos ka jaman bajak laut, sareng corsair Perancis, gelut sareng membela Grand France tina benteng.

Dinten, Benteng Saint-Malo éndah pikeun jalan-jalan ngurilingan kota lami, admiring the sunset, sareng ningali ombak. Pikeun sapinuhna ngahargaan pesona Saint-Malo anjeun anjeun kedah cicing sapeuting sareng nganjang ka Pulo Grand Be sareng Petit Be forts.

Amsterdam ka Paris Kalayan Karéta

London ka Paris Kalayan Karéta

Rotterdam ka Paris Kalayan Karéta

Brussel ka Paris Kalayan Karéta

 

France's Saint-Malo Coastal town and its sendy beaches

 

3. Kota Pesisir Éndah Di Éropa: Lerici, Itali

Teu seueur anu nguping kota Lerici di Riviera Italia, salah sahiji kota basisir anu paling éndah di Éropa. Kota palabuan tatangga na La Spezia tiasa janten titik awal pikeun perjalanan anjeun ka Cinque Terre, tapi Lerici gaduh sihir sorangan anu henteu acan kapendak. Anjeun nimu Lerici 8 kilométer kidul-wétaneun La Spezia, kalayan imah dicét, coves, palabuhan, puri abad-12 nyanghareup ka laut, sudut pandang anu endah, jeung hiking trails sapanjang basisir.

Sumawona, Lerici mangrupikeun titik basa anu saé pikeun perjalanan anjeun ka basisir Italia: The Cinque Terre éndah, Portofino, sareng Portoverane. Anjeun tiasa ogé jalan-jalan ka Pisa anu saé.

La Spezia ka Riomaggiore Kalayan Karéta

Florence ka Riomaggiore Kalayan Karéta

Modena ka Riomaggiore Sareng hiji Kereta

Livorno ka Riomaggiore Kalayan Karéta

 

Pancing di The Coastal Town Lerici, Itali

 

4. Kota Pesisir Éndah Di Perancis: Cassis-Marseille

Gawir batu kapur, cai bersih anu jelas, panorama pantai ti cafe trotoar, jantenkeun Cassis kota basisir anu paling éndah. Cassis perenahna antara gawir basisir jangkung di Éropa, Cap Canaille, sareng batu kapur bodas Calanques. Sumawona, dina Cassis, anjeun bakal mendakan anu pangsaéna tina sadaya dunya – Kebon anggur Provence, sareng Laut Tengah anu megah.

Nguseup dina gelas anggur Mawar, nonton nalayan, bakal janten sorotan liburan anjeun di kota basisir magis ieu. Permata Hidden Perancis ieu nyaéta tumpakan karéta jauh ti Marseille, sareng liburan sampurna ti kota sibuk.

Paris ka Marseilles Kalayan Karéta

Marseilles ka Paris Kalayan Karéta

Marseilles ka Clermont Ferrand Kalayan Karéta

Paris ka La Rochelle Sareng Karéta

 

Kota Pesisir Anu Paling Éndah Di Perancis: Cassis-Marseille

 

5. Arromanches-Les-Bains Di Perancis

Kawéntar pikeun badarat Normandia, Arromanches mangrupikeun kota basisir anu éndah di daérah Normandia di Perancis. Sabalikna tina titik militér éta sakali, dinten ieu anjeun bakal mendakan kota pantai anu saé di basisir Atlantik.

kituna, anjeun dina liburan anu teu tiasa hilap ku sagara, sareng beuleum scuba, kapal pesiar, tunggang kuda di pantai emas, sareng mandi matahari. Pikeun sabtu minggu anu pondok atanapi panjang, anjeun bakal ngaraoskeun lautan ku Arromanches-Les-Bains’ 550 pangeusi, sareng pangalaman dina Sihir Normandia.

Paris ka Rouen Kalayan Karéta

Paris ka Lille Kalayan Karéta

Rouen ka Brest Kalayan karéta

Rouen ka Le Havre Sareng Karéta

 

Arromanches-Les-Bains Di Perancis wilayah Normandia

 

6. Cornwall, Inggris

Garis pantai Cornish dugi ka 679 kilométer gawir, guha, sarta pantai. Ieu nambihan status Cornwall salaku kota surfing anu pangsaéna di Inggris. janten, upami anjeun ngarencanakeun pikeun nambihan kagiatan olahraga cai kana pakansi anjeun di sisi laut, Cornwall sampurna.

Kota basisir anu paling éndah di Britania Raya mangrupikeun semenanjung anu saé. kituna, dimana waé anjeun ngancik, anjeun bakal mendakan diri anjeun nangtung di basisir anu endah. Kanggo pandangan anu pangsaéna ngeunaan pantai sareng garis pantai panghadéna Cornwall, anjeun tiasa milarian jalur Basisir Kulon Kidul.

Amsterdam Ka London Kalayan Karéta

Paris ka London Kalayan Karéta

Berlin ka London Kalayan Karéta

Brussel ka London Kalayan Karéta

 

Cornwall, Inggris Cliff

 

7. Kota Pesisir Honfleur Di Perancis

Upami anjeun milari kota basisir anu pangsaéna di Perancis, maka Honfleur mangrupikeun jawaban. Dina titik pertemuan walungan Seine sareng lautan, cruises walungan, imah warna-warni ngeunteung di laut, sareng jalan-jalan di sisi basisir, ngajantenkeun Honfleur salah sahiji 10 kota-kota basisir anu paling éndah di Éropa.

Oktober mangrupikeun waktos anu pangsaéna pikeun angkat terasrasakeun marina sareng hawa seger di pantai di Honfleur. Éta bakal janten cara anu saé pikeun pamit ka usum panas sareng ngaleueut panonpoé sareng nyingkahan kalembaban, sareng ramé wisatawan.

Paris ka Rouen Kalayan Karéta

Rouen ka Paris Kalayan Karéta

Paris ka Calais Kalayan Karéta

Rouen ka Calais Kalayan Karéta

 

Honfleur Kota Pulo Geulis Di Perancis

 

8. Santa Cesarea Terme Italia

Santa Cesarea Terme mangrupikeun kota basisir anu saé di Puglia. Nyawang laut, anjeun bakal tiasa nampi laut anu saé sareng mandi termal dina liburan Italia anjeun.

Béda sareng kota-kota basisir anu warna-warni di Itali, Santa Cesarea dibédakeun ku na Arsitektur Islam. Ieu hartosna, villa bodas sareng menara anu ngagumun ngurilingan kota, sareng katingali leres pisan éndah sareng laut biru di cakrawala. Upami anjeun mutuskeun nganjang ka kota basisir anu saé ieu, anjeun panginten cukup untung cicing di salah sahiji seueur istana-hotel anu dirobih di kota.

Naples to Brindisi With A Train

Naples ka Bari Kalayan Karéta

Bari ka Fasano Kalayan Karéta

Naples ka Fasano Kalayan Karéta

 

 

9. Brugge (dipaké), Bélgia

Kota Tua Brugge mangrupikeun salah sahiji anu pangageungna pusat kota lami anu menawan di Éropa. Brugge ogé nyepeng gelar salaku salah sahiji 10 kota-kota basisir anu paling éndah di Éropa. Bruges di sisi laut mangrupikeun panénjo anu luar biasa pikeun panon, kalayan kanal na, parahu, sareng imah anu indah.

Kalayan garis pantai anu éndah, teu heran seueur raja Flemish milih, Brugge salaku imahna. kituna, anjeun kedah siap pikeun jumlah istana sareng menara pangageungna anu ningali laut.

Amsterdam ka Bruges Kalayan Karéta

Brussel ka Bruges Kalayan Karéta

Antwerp ka Bruges Kalayan Karéta

Ghent ka Bruges Kalayan Karéta

 

Brugge, Bélgia Mangrupikeun kota di basisir torowongan saluran

 

10. Venice, Itali

Kota Venice anu éndah nutup urang 10 daptar kota-kota basisir anu paling éndah di Éropa. Arsitékturna, gelato, jeung kapal rides jantenkeun Venice tujuan impian anu mutlak di sisi laut.

Venice cicing di laut, sareng éta naha éta kota pamungkas pantai di sadaya Éropa. Urang Itali muja Venice, sareng turis muja éta ogé. Anjeun bakal gaduh waktos anu luar biasa ngumbara di gang sareng jalan sempit.

Milan ka Venice Kalayan Train

Florence ka Venice Kalayan Train

Bologna ka Venice Kalayan Train

Treviso ka Venice Kalayan Train

 

Venice, Italia mangrupikeun kota terkenal di dunya di dunya

 

Ieuh di Simpen A Train, kami bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun perjalanan anjeun ka "10 Kota Pesisir Anu Paling Éndah Di Éropa".

 

 

Naha anjeun badé masang tulisan blog kami "10 Kota Pesisir Anu Paling Éndah Di Éropa" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbeautiful-coastal-towns-europe%2F%3Flang%3Dsu Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)