(Paling Keri Dianyari On: 06/12/2019)

Karo sawetara sepur cepet Eropah lan paling rute apik, Traveling The Most Beautiful Lakes in Northern Italy by train is economical, nyaman lan langsung, aturan lan kaweruh menyang urip lokal, asring karo views gedhe di buwang menyang nyang-nyangan.

Karo dicokot saka cerdas rute-planning lan fleksibel jadwal, sampeyan bisa cukup gampang Piece bebarengan lan itinerary sing bakal nggawe lelampahan mung minangka nyengsemaken minangka panggonan.

 

Ngunjungi Italia Lor

Kaya negara paling, Italia wis dhewe dibagi North-South karo Northern Italia wara-wara teng sing padha mbentuk penyangga ekonomi negara lan powerhouse industri.

Saka eyewear kanggo fashion kanggo pangan, akun wilayah lor Italia kanggo liwat 50% saka ekonomi Italia ... senadyan ngemot kurang saka setengah saka populasi negara!

ing 8 wilayah sing:

  1. Aosta Valley
  2. Piedmont
  3. Liguria
  4. Lombardia
  5. Emilia-Romagna
  6. Veneto
  7. Friuli-Venezia Giulia
  8. Trentino-Alto Adige / Südtirol

njupuk Around

Thanks kanggo loro pagunungan, limang tlaga banyu tawar, bukit rolling, lan palabuhan rame, ana persil saka bhinéka ing North Italia, malah ing jarak cendhak. Sampeyan bisa miwiti minggu mati ski ing Dolomites, laze bab ing Lake Como lan mungkasi trip bingah-bingah ing laut ing Cinque Terre!

Wong-wong sing seneng fashion lan pangan ora bakal kuciwa salah siji. cities Red-roofed kaya Bologna sing affectionately dianggep Italia kutha gastronomic welas nalika Parma pinggiran prodhusèn kelas donya prosciutto lan Parmesan.

Banjur mesthi, ana loro kutha misuwur saka Milan lan Venice kanggo nemokake ing North Italia! Dipercaya nalika aku ngomong, saben wong sing nekani bakal nemokake soko tresna kene.

Kanggo keluwesan paling, sing ngirim nyewa mobil nalika lelungan kanggo ndeleng macem-macem Lakes ing Italia Lor. Yen sampeyan pengin gumantung ing umum transportasi, it is definitely doable.

 

Lakes in Italia Lor -- Lake Como

Lake como is so amazing

Sebutno Lake Como kanggo sapa lan kemungkinan sing, mata sing bakal cahya munggah lan padha bakal ngomong "George Clooney!"

Lake Como, uga kasebut Lario, katelu paling gedhé ing Lakes ing Italia Lor, karo ambane maksimum kira-kira 410 meter (448 yard), uga salah siji saka tlaga paling jero ing Eropa.

Fact Fast: Ngerti pora, wangun sawijining ciri, kaya saka kuwalik Y, asil saka leleh gletser digabungake karo tumindak erosive kali Adda kuna. Iki nyebabaken pembentukan saka loro cabang kidul, ing tengah-tengah kang ana donya populer Bellagio.

Dumunung ing sikil saka Alps, Lake Como menehi salah siji sing paling picturesque censorious ing donya. Yen sampeyan arep kanggo ngunjungi lakes Italia, sampeyan bakal kaget mangerteni akeh barang-barang apa ing Lake Como liyane celebrity menthelengi!

 

Aku ing prau!

I am on a boat

 

Kejabi nyatanipun bilih njupuk kanggo Italia Lor dening Train iku ora-brainer, we’ll admit hitching a ride on a boat is pretty cool too. Especially if you want to pengalaman Lake Como ing tartamtu ing sawijining paling.

Apa sing ngunjungi Lake Como kanggo dina utawa tetep maneh, mlumpat ing dhuwur pesawat prau, ngendhokke lan tekan kutha favorit: Bellagio, Varenna, minangka, utawa Mungkin salah siji saka Villas sajarah ing pinggir tlaga.

Milan kanggo Trains Lake Como

Turin kanggo Trains Lake Como

Padua kanggo Trains Lake Como

Venice kanggo Trains Lake Como

 

Ngenalke Italia Lakes

 

Lake Garda

Lake Garda is among Lakes in Northern Italy

 

Lake Garda iku salah siji saka Lakes paling gedhé ing Italia lor lan paling gedhé ing lake ès saka Italia limang tlaga, panganan dening Alps ing sisih lor. North saka Verona, Lake Garda paling kulawarga -- lan banyu olahraga-oriented Italia lakes. Iku uga Italia lake paling gedhé, sik njongko saka dataran alpine tajem kanggo pojok lor Po Valley.

Ing kidul wis diantrekake dening pesisir lan digawe dening bukit-bukit andhap. Nalika ing sisih lor, gunung lan jurang gedhine pinggir tlaga, utamané ing sadawane western dharat. terrain sawijining menehi lake a macem-macem wisata kanggo olahraga-maha turis. Saka angin anteng kanggo sailing lan windsurfing kanggo gunung kanggo climbing, rappelling, lan gunung sepedaan, kabeh karo views lake.

warta malah luwih. Lake Garda lokasi menehi iku iklim sedheng taun-babak ngendi olives lan lemons tuwuh uga lor sawetara sing biasanipun. Sampurna kanggo sawetara afternoon G&T! Add long sandy pesisir lan genggaman saka kutha promenades lakeside views. Sampeyan wis tak dhewe sampurna liburan panggonan!

Trento kanggo Trains Lake Garda Peschiera

Bolzano Bozen kanggo Trains Lake Garda Peschiera

Bologna kanggo Trains Lake Garda Peschiera

Venice kanggo Trains Lake Garda Peschiera

 

Dadi carane kowe aran kaya mengkono arep ndeleng sawetara Lakes ing Italia Lor? Pengin irit wektu lan dhuwit nalika Traveling Italia Lor dening Train? Book all your train tickets using Simpen A Train ing menit, karo ora Fees didhelikake!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/beautiful-lakes-northern-italy/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)