(Last Updated On: 18/10/2019)

Kalawan ditambahan karéta panggancangna Éropa sarta paling ruteu endah, Iinditan Nu Maha Éndah Lakes di Northern Italy ku karéta téh ekonomis, nyaman jeung langsung, ngalamar hiji wawasan hirup lokal, sering kalawan pintonan hébat dialungkeun kana nawar teh.

Kalawan saeutik savvy jalur-tata sarta fléksibel jadwal, anjeun tiasa rada gampang sapotong babarengan hiji rancana perjalanan anu bakal nyieun perjalanan sagampil impressive salaku tujuan.

 

Ngadatangan Northern Italy

Kawas kalolobaan nagara, Itali geus sorangan ngabagi ngalér-ngidul jeung Northern Italians boasting yén maranéhna ngabentuk tulang tonggong ekonomi nagara sarta powerhouse industri.

Ti eyewear mun fashion kana dahareun, akun wewengkon kalér Italia pikeun leuwih 50% tina ékonomi Italia ... sanajan ngandung kirang ti satengah tina populasi nagara!

The 8 wewengkon nu:

  1. Aosta Valley
  2. Piedmont
  3. Liguria
  4. Lombardy
  5. Emilia-Romagna
  6. Veneto
  7. Friuli-Venezia Giulia
  8. Trentino-Alto Adige / Sudtirol

Meunangkeun Kira

Hatur nuhun kana dua pagunungan, lima situ tawar, bukit rolling, sarta seaports bustling, aya kavling diversity di North Italia, malah dina jarak pondok. Anjeun bisa ngamimitian minggu anjeun kaluar ski dina Dolomites, laze ngeunaan di Tasik Como teras ngarengsekeun perjalanan feasting on seafood di Cinque Terre!

Jalma anu resep mode sarta kadaharan moal kuciwa boh. Kota Beureum-roofed kawas Bologna anu affectionately dianggap Italia Kota gastronomic indulgence bari Parma pinggiran aya produser-kelas dunya prosciutto na Parmesan.

Lajeng tangtu, aya dua kota kawentar Milan jeung Venice pikeun manggihan di Sumatera Italia! Percanten atuh lamun kuring ngomong, unggal nganjang bakal manggihan hal cinta di dieu.

Pikeun fleksibilitas paling, Anjeun kedah nyéwa mobil a lamun iinditan ningali rupa Lakes di Northern Italy. Mun rék ngandelkeun umum kandaraan, it is definitely doable.

 

Situ di Northern Italy – Lake Como

Lake como is so amazing

Nyebut Lake Como ka saha jeung Chances anu, panon maranéhna bakal terang nepi sarta maranéhanana baris ngomong "George Clooney!"

Lake Como, ogé katelah Lario, teh katilu panggedena tina Lakes di Northern Italy, ku jero maksimum kira 410 méter (448 yard), oge salah sahiji situ deepest di Éropa.

Fact gancang: Naha anjeun terang, bentuk karakteristik na, reminiscent tina hiji inverted Y, Hasil tina lebur of glaciers digabungkeun jeung peta erosive sahiji walungan Adda kuna. Ieu ngakibatkeun formasi éta dua dahan kidul, di satengahing éta nu aya dunya populér Bellagio.

Lokasina di suku tina Alps, Lake Como nyadiakeun salah sahiji anu pang picturesque censorious di dunya. Lamun Anjeun bade nganjang ka situ Italia, Anjeun bakal reuwas pikeun neuleuman ngeunaan loba hal mun di Lake Como sagigireun selebritis spotting!

 

I am on kapal a!

I am on a boat

 

Di sagigireun kanyataan yén meunang Northern Italy ku Train nyaéta no-brainer, we’ll admit hitching a ride on a boat is pretty cool too. Especially if you want to pangalaman Lake Como hususna di na pangalusna.

Naha anjeun ngadatangan Lake Como pikeun sapoé atawa tinggal panjang, luncat numpak kapal a, bersantai sarta ngahontal kota favorit anjeun: Bellagio, Varenna, siga, atawa meureun salah sahiji villas sajarah dina shores of danau.

Milan ka Kareta Lake Como

Bekasi kana Kareta Lake Como

Padua kana Kareta Lake Como

Venice kana Kareta Lake Como

 

 

Lake Garda

Lake Garda is among Lakes in Northern Italy

 

Lake Garda mangrupakeun salah sahiji Lakes panggedena di Northern Italy sarta panggedena di danau glasial Italia lima situ, fed ku Alps di kalér. Kalér of Verona, Lake Garda téh paling kulawarga – jeung cai olahraga-berorientasi Italia situ. Éta ogé Italy danau panggedena, ngahontal ti pasir alpine lungkawing tepi kalér nu Po Valley.

Basisir kidul anu dijejeran ku pantai na dijieun ku pasir low. Bari di kalér, gunung sarta cliffs sheer capillary danau, hususna sapanjang ngulon darat. rupa bumi na méré danau a rupa-rupa tina atraksi keur olahraga-asih wisatawan. Ti angin ajeg pikeun sailing na windsurfing ka gunung pikeun climbing, rappelling, sarta biking gunung, sadayana kalayan pintonan danau.

warta malah hadé. Lake Garda lokasi mere eta iklim sedeng sataun-buleud mana olives na lemons tumuwuh ogé kaléreun rentang dawam maranéhanana. Sampurna pikeun sababaraha soré G&T! Add long sandy pantai sarta clutch kacamatan kalawan promenades lakeside pintonan. Geus ngagaduhan diri sampurna lebaran tujuan!

Trento kana Kareta Lake Garda Peschiera

Bolzano Bozen kana Kareta Lake Garda Peschiera

Bologna kana Kareta Lake Garda Peschiera

Venice kana Kareta Lake Garda Peschiera

 

Jadi kumaha maneh ngarasa kawas lakukeun bade ningali sababaraha Lakes di Northern Italy? Hoyong ngahemat waktos jeung duit bari Iinditan Northern Italy ku Train? Buku sagala tiket karéta anjeun maké Simpen A Train dina menit, kalawan henteu waragad disumputkeun!

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/beautiful-lakes-northern-italy/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)