(Paling Keri Dianyari On: 28/12/2019)

Eropah iku kebak Sajarah sugih lan bhinéka. Nyatane, ora Matter ngendi kowe, sampeyan mbokmenawa bakal weruh Sisa saka peradaban kepungkur. Kadhangkala, lokasi iki jugrugan sing ngenggoni. Ing tangan liyane, lokasi iki bisa dadi panggonan sing wis slamet test wektu lan dhateng donya modern. Simpen A Train njupuk sampeyan ing demo saka 10 paling kutha abad tengah ayu ing Eropah. Siapke kanggo ndeleng kutha ayu sing Sajarah gabungan lan urip modern karo unsur sing tanggal bali kanggo periode abad.

 

1. Paling Beautiful Medieval Town Ing Eropah -- Delft, Walanda

Yen sampeyan are looking for a kutha sing nyakup aran abad tengah ing donya modern, katon ora luwih saka Delft. Delft bisa muni lonceng kanggo sapa seneng seni wiwit iku iki rapet karo pelukis Walanda Vermeer. Nyatane, sing sing ngunjungi kutha, sampeyan bakal aran kaya yen ana ing lukisan dhewe. Sampeyan isih bisa aran pet lukisan nalika mlaku-mlaku liwat kutha. Nalika nerangake bangunan abad tengah, ana kutha gaya bale Renaissance lan gréja abad tengah karo menara leaning nyengsemaken. Loro saka abad tengah arsitèktur wujud sing bakal memukai panjenengan, Delft uga wis kanal kaetung sing mbukak liwat kutha lan nggawe ambiance unik.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

Delft The Netherlands is a Beautiful Medieval Town

 

2. Hallstatt, Austria

Hallstatt bisa koyone menowo kanggo wong sing tindakake tujuan wisata picturesque ing Instagram. Ana akeh foto nggumunke saka wilayah, lan yen sampeyan ngunjungi kutha, sampeyan bakal ngerti kok. Njupuk gambar ala bakal mbutuhake akèh gaweyan amarga waterfront Fantastic kutha wis, kang ngarsane sange. uga, kabeh dipikir lan aran saka kutha bakal ninggalake sampeyan ing roso kagum. Kabèh panggonan wis aran Baroque menyang, lan iku supaya nyengsemaken sing iki dianggep sing UNESCO warisan donya situs. NGALAMI aran abad tengah saka Hallstatt ing sabanjure trip kanggo Austria.

Munich kanggo Trains Hallstatt

Innsbruck kanggo Trains Hallstatt

Passau kanggo Trains Hallstatt

Rosenheim kanggo Trains Hallstatt

The Village Paling Ayu ing World | Hallstatt, Austria

 

3. Paling Beautiful Medieval Town Ing Eropah -- Echternach, Luxembourg

tenanernach iku kutha paling tuwa ing Luxemburg, lan dumunung watara tembok Echternach Abbey. Iku asal kanggo akèh panggonan sajarah lawas lan nyengsemaken, kayata Gréja Saint Peter lan Paul, Basilika Saint Willibrord, a Gothic gaya pasar, lan Villa Romawi sing tanggal gawe kanggo kaping saka Kakaisaran Romawi. Walking liwat lurung-lurung Echternach aran kaya ing abad tengahan. Nanging, iku bakal duwe kabeh Jayanagar saka donya modhèrn lan ora abad peteng.

Antwerp kanggo Trains Luxembourg

Brussels kanggo Trains Luxembourg

Metz kanggo Trains Luxembourg

Paris kanggo Trains Luxembourg

 

Echternach Luxemburg

 

4. Carcassonne, France

Carcassonne iku abad tengah kutha sing wis walled mati saka liyane donya. Tembok lan menara tanggal bali menyang abad ka-13 lan tenan menehi kutha dipikir lan aran saka desa abad tengah. saiki, Carcassonne punika Situs Warisan Donya UNESCO sing menehi roso sing wis kesah bali ing wektu. atmosfer memikat lan gaib ndudohke ing turis kaetung sing arep nemu atmosfer donya lawas.

Narbonne kanggo Carcassonne

Toulouse kanggo Carcassonne

Montpellier kanggo Carcassonne

Nimes kanggo Carcassonne

 

Carcassonne is a Beautiful Medieval Town in France

 

5. Paling Beautiful Medieval Town Ing Eropah -- Heidelberg, Jerman

Heidelberg dumunung ing wilayah cukup inhabitable. Nyatane, wilayah wis ngarep kanggo wong kanggo taun. Jarak menyang kali Neckar lan iklim sarujuk wis digawe ing papan ngarep apik. Saindhenging taun, Heidelberg wis tengah kanggo wong. Nyatane, iki katon ing ambiance lan arsitektur kutha. Lan kepileh tengah kutha Baroque lan kraton luar biasa sing mung loro iku sing nuduhake potensi lan agung wilayah wis umuk saindhenging wektu. Hieldberg ora target sak perang donya kapindho, kang liya sing isih kaleksanane akèh sejarahé. Njupuk stroll liwat lokasi sange lan ndeleng kabeh iku wis kanggo nawarake.

Frankfurt kanggo Trains Heidelberg

Stuttgart kanggo Trains Heidelberg

Nuremberg menyang Sepur Heidelberg

Bonn kanggo Trains Heidelberg

 

Heidelberg Germany Most Beautiful Medieval town

 

6. Bern, Swiss

Nalika nerangake kutha abad tengah ing Eropah Tengah, Bern ing Swiss iku riko kudu. apik banget, kutha lawas iku salah siji saka kutha paling ayu ing Eropah. Kebak arcades sing tanggal bali menyang abad tengah lan etuking sing nggambarake macem-macem tokoh seni. Nyatane, nalika nerangake seni, Bern wis salah satunggaling kolèksi paling gedhé saka gambar saka artis Paul Klee. Loro saka kaendahan arsitektur lan sajarah bangunan ing kutha, ana uga sawijining kali apik banget arep liwat iku. Kali Presidhen dadi liwat kutha lan ndadekake banget picturesque. Mark Bern minangka panggonan kanggo njelajah ing trip sabanjure Swiss.

Trains Zurich Kanggo Bern

Trains Geneva Kanggo Bern

Trains Interlaken Kanggo Bern

 

Bern Switzerland is one of the Most Beautiful Medieval towns

 

7. Paling Beautiful Medieval Town Ing Eropah -- San Gimignano, Italia

San Gimignano iku buku gunung kutha saka Tuscany. Iku ndudohke ing ewu pengunjung karo dipikir Italia abad tengah. Daya tarik utama ing San Gimignano punika skyline saka menara narik ati sing tanggal bali menyang abad ka-14. Nalika area ambruk ing angger Florence, kabeh nanging patbelas saka pitung puluh loro menara padha numpes. Dina iki kutha situs Warisan Warisan, lan iku kudu ndeleng kanggo wong sing wis kapentingan ing Italia sugih sajarah lan narik.

Florence kanggo Trains San Gimignano

Arezzo kanggo Trains San Gimignano

Pisa to Trains San Gimignano

Lucca kanggo Trains San Gimignano

 

Most Beautiful Medieval Town In Europe - San Gimignano Italy

 

8. digunakake, Belgium

Akeh deleng digunakake minangka Venice saka North. Kebak ing kanal-kanal, dalan cobbled, lan squares picturesque sing diubengi dening soaring menara lan gréja. Iki mung sawetara saka wisata sing nggawa ewu turis kanggo kutha iki narik banget. Lumampah liwat Attractions bakal ninggalake sampeyan ing roso kagum ing dicampur saka alam lan kamulyan arsitektur. Ana ora butuh bangunan abad tengah ing kutha, lan sampeyan bisa manawa riko kanggo kutha iki bakal ninggalake sampeyan kaget ing kaendahan lan katentreman radiates area.

Brussels kanggo Trains Attractions

Antwerp kanggo Trains Attractions

Halle loro Trains Attractions

Ghent kanggo Trains Attractions

 

Bruges Belgium Canal

 

9. Paling Beautiful Medieval Town Ing Eropah -- Lillafured, Hungary

Lillafured punika campuran sampurna alam lan abad tengah arsitèktur. Dumunung ing jejere Lake Hamori ing Hongaria, iku lokasi kudu riko. Sampeyan iki pisanan dibangun minangka Resor dening Count Andras Bethlen. Nanging, liwat wektu, iku kutha iki dadi kutha lan hotel apik banget. Ing kraton astounding diubengi dening grojogan, guwa alam,, tilase, lan malah hanging Kebon. Kaya sing awakmu weruh, Lilafured punika panggonan sampurna kanggo pecinta alam.

Lillafured Most Beautiful Medieval towns in Europe

 

10. Montepulciano, Italia

Nalika arep liwat Tuscan Rolling bukit panas lan picturesque, sampeyan bisa teka marang abad tengah kutha ing gunung -- Montepulciano. Wis sampeyan bisa pengin saka desa Italia. Atraksi utama kalebu iku kaya anggur sange, Bèntèng kuna tembok, pangan éca, lan malah sumber termal. Punika saestu panggonan nengsemake sing bakal ngelingi salawas-lawase. Priksa manawa kanggo mungkasi dening yen sampeyan tau lelungan liwat Italia.

Siena kanggo Trains Montepulciano

District kanggo Trains Montepulciano

Florence kanggo Trains Montepulciano

Roma kanggo Trains Montepulciano

 

Montepulciano Italy old city

 

Nalika nerangake kutha abad tengah lan kutha, Eropah iku kebak wong. Njupuk wektu kanggo ngunjungi teluk cilik iki saka budaya lan sajarah bakal enrich views ing apa wong saged. Book A Train ing wektu lan ngunjungi negara sing paling tarik kapentingan.

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “10 Paling Kutha Medieval Beautiful Ing Eropah” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/beautiful-medieval-towns-europe/ -- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)