(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 28/12/2019)

Éropa pinuh tina sajarah euyeub sarta diversity. Kanyataanna, euweuh urusan mana anjeun buka, anjeun meureun baris nempo sésa-sésa baheula peradaban. sakapeung, lokasi ieu nu didumukan ruruntuhan. Di sisi anu sanésna, lokasi ieu bisa jadi tempat anu geus cageur test waktu jeung terpadu kana dunya modern. Simpen A Train nyokot anjeun dina hiji tour 10 paling éndah abad pertengahan kota di Éropa. Nyiapkeun pikeun nempo kota éndah tangka sajarah adun jeung kahirupan modern kalawan elemen anu tanggal deui ka jaman abad pertengahan.

 

1. Paling Éndah Pertengahan Town Di Éropa -- Delft, Walanda

Upami anjeun keur néangan hiji kota nu ngawengku abad pertengahan ngarasa di dunya modern, kasampak aya salajengna ti Delft. Delft bisa ngirining a bel mun saha anu enjoys seni saprak éta geus pakait raket jeung Walanda pelukis Vermeer. Kanyataanna, mun anjeun kungsi nganjang ka city, anjeun bakal ngarasa lamun anjeun aya dina lukisan sorangan. Anjeun masih bisa ngarasa panggih lukisan bari leumpang ngaliwatan kota. Lamun datang ka wangunan abad pertengahan, aya hiji gaya Renaissance town hall jeung abad pertengahan gereja jeung impressive condong tower. Salian ti signifikan arsitektur abad pertengahan nu bakal reueus pisan anjeun, Delft ogé ngabogaan countless kanal nu ngaliwatan kota jeung nyieun ambiance unik.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

Delft The Netherlands is a Beautiful Medieval Town

 

2. Hallstatt, Austria

Hallstatt bisa jadi sigana teu wawuh ka jalma nu nuturkeun picturesque tujuan wisata dina Instagram. Aya loba poto stunning ti wewengkon, jeung sakali anjeun ngadatangan kota, anjeun bakal nyaho naha. Nyokot gambar bad bakal merlukeun loba usaha alatan hebat pisan waterfront kota geus, nu endah tetempoan. oge, sakabéh béda jeung ngarasa of the town bakal ninggalkeun anjeun dina angen. Sakabeh tempat geus Barok ngarasa eta, jeung geus jadi impressive nu ieu dianggap hiji UNESCO warisan dunya situs. Pangalaman abad pertengahan ngarasa of Hallstatt dina next perjalanan mun Austria.

Munich ka Kareta Hallstatt

Innsbruck kana Kareta Hallstatt

Passau kana Kareta Hallstatt

Rosenheim kana Kareta Hallstatt

Désa Kalolobaan Éndah di Dunya | Hallstatt, Austria

 

3. Paling Éndah Pertengahan Town Di Éropa -- Echternach, Luksemburg

nyaanernach anu pangkolotna kota di Luxemburg, jeung eta aya kira-kira dinding Echternach Abbey. Ieu téh imah ka nu loba kolot jeung impressive sajarah tempat, saperti Gareja Saint Peter jeung Paul, nu Basilica of Saint Willibrord, a Gothic styled pasaran, jeung Romawi villa nu balik deui ka jaman kakaisaran romawi. Leumpang ngaliwatan jalan Echternach bakal ngarasa kawas anjeun keur dina abad pertengahan times. Sanajan, eta bakal sakabéh comforts dunya modern jeung teu umur poék.

Antwerp kana Kareta Luksemburg

Brussel kana Kareta Luksemburg

MetZ kana Kareta Luksemburg

Paris keur Kareta Luksemburg

 

Echternach Luxemburg

 

4. Carcassonne, Perancis

Carcassonne ieu hiji kota abad pertengahan nu walled off from the rest of the world. Tembok jeung munara tanggal deui ka abad ka-13 jeung bener méré city katingal jeung ngarasa of abad pertengahan désa. Kiwari, Carcassonne téh hiji Loka Warisan Dunya UNESCO nu mere anjeun rarasaan anjeun geus ngumbara deui di waktu. Suasana enchanting tur sakti kieu draws di wisatawan countless anu hoyong ngalaman atmosfir dunya heubeul.

Narbonne mun Carcassonne

Toulouse mun Carcassonne

Montpellier mun Carcassonne

Nimes mun Carcassonne

 

Carcassonne is a Beautiful Medieval Town in France

 

5. Paling Éndah Pertengahan Town Di Éropa -- Heidelberg, Jérman

Heidelberg aya di hiji cukup inhabitable wewengkon. Kanyataanna, wewengkon geus imah ka urang pikeun taun. The deukeutna ka walungan Neckar sarta iklim nguntungkeun geus dijieun tempat imah alus. Sapanjang taun, Heidelberg geus center for jalma. Kanyataanna, ieu téh katempo dina ambiance jeung arsitéktur kota. An exquisite Barok puseur kota jeung luar biasa puri ngan dua hal nu mintonkeun anjeun nu richness jeung hebat pisan wewengkon geus boasted sakuliah waktu. Hieldberg ieu teu target salila perang dunya kadua, nu hartina alat eta masih mawa loba sajarah anak. Nyokot stroll ngaliwatan ieu endah lokasi jeung nempo sagalana eta geus nawarkeun.

Frankfurt kana Kareta Heidelberg

Stuttgart kana Kareta Heidelberg

Nuremberg kana Kareta Heidelberg

Bonn kana Kareta Heidelberg

 

Heidelberg Germany Most Beautiful Medieval town

 

6. Bern, Swiss

Lamun datang ka abad pertengahan kota di Éropa Tengah, Bern di Swiss téh datangna kudu. Denok, kota heubeul mangrupa salah sahiji kota paling geulis di Éropa. Ieu téh pinuh ku arcade nu tanggal deui ka abad pertengahan jeung fountains nu ngagambarkeun rupa-rupa artistik inohong. Kanyataanna, lamun datang ka kasenian, Bern ngabogaan salah sahiji nu panggedéna kumpulan seni ti artis Paul Klee. Salian ti kaéndahan arsitéktur jeung wangunan bersejarah di kota, aya ogé denok walungan bade ngaliwatan eta. Walungan Aare mana ngaliwatan kota jeung ngajadikeun eta pisan picturesque. Mark Bern salaku hiji tempat ngajajah dina lalampahan anjeun nu salajengna ka Swiss.

Kareta Zurich Pikeun Bern

Kareta Jenéwa Pikeun Bern

Kareta Interlaken Pikeun Bern

 

Bern Switzerland is one of the Most Beautiful Medieval towns

 

7. Paling Éndah Pertengahan Town Di Éropa -- San Gimignano, Itali

San Gimignano ieu buku ajar a pasir kota ti Toscana. It draws dina rébu nu datang jeung anak abad pertengahan italia kasampak. Daya tarik utama di San Gimignano nyaéta skyline of breathtaking munara nu tanggal deui ka abad ka-14. Lamun wewengkon murag dina aturan Madang, sadaya tapi opat belas tina tujuh puluh dua munara ancur. Kiwari kota ieu hiji Heritage site UNESCO, sarta eta mangrupakeun kedah tingali keur saha nu boga minat di Italia sajarah euyeub tur matak.

Florence kana Kareta San Gimignano

Arezzo kana Kareta San Gimignano

Pisa pikeun Kareta San Gimignano

Lucca kana Kareta San Gimignano

 

Most Beautiful Medieval Town In Europe - San Gimignano Italy

 

8. dipaké, Bélgia

Loba ningali ka dipaké salaku Venice tina Kalér. Ieu téh pinuh ku kanal, cobbled jalan, jeung picturesque kuadrat anu dikurilingan ku soaring munara jeung gereja. Ieu ngan sababaraha obyek wisata anu mawa rébuan wisatawan ka ieu matak kota. Leumpang ngaliwatan Bruges bakal ninggalkeun anjeun angen dina campuran alam jeung keajaiban arsitéktur. Aya no kakurangan wangunan abad pertengahan di kota, sarta anjeun bisa jadi yakin nganjang ka kota ieu bakal ninggalkeun anjeun amazed di kageulisan jeung karapihan wewengkon radiates.

Brussel kana Kareta Bruges

Antwerp kana Kareta Bruges

Halle dua Kareta Bruges

Ghent kana Kareta Bruges

 

Bruges Belgium Canal

 

9. Paling Éndah Pertengahan Town Di Éropa -- Lillafured, Hungaria

Lillafured ieu fusi sampurna alam jeung arsitektur abad pertengahan. Perenahna di gigireun Danau Hamori di Hungaria, éta lokasi must mangga buka. Ieu mimitina diwangun salaku Resort ku Count Andras Bethlen. Sanajan, kana waktu, eta jadi hiji kota jeung denok hotel. Astounding puri dikurilingan ku curuk, guha alam, hiking trails, komo nongkrong kebon. Sakumaha anjeun tiasa tingali, Lilafured teh tujuan sampurna pikeun pecinta alam.

Lillafured Most Beautiful Medieval towns in Europe

 

10. Montepulciano, Itali

Sedengkeun nu ngaliwatan nu cerah jeung picturesque Tuscan rolling hills, anjeun bisa jadi datang kana hiji kota abad pertengahan di gunung -- Montepulciano. Geus sagalana anjeun bisa hayang ti hiji italia désa. Obyek wisata utama di antarana hal kawas anggur endah, puri kuna tembok, dahareun nikmat, komo termal springs. Ieu téh bener a menawan tempat yén anjeun bakal inget salawasna. Pastikeun pikeun ngeureunkeun ku upami anjeun kungsi iinditan ngaliwatan Italia.

Siena kana Kareta Montepulciano

Grosseto kana Kareta Montepulciano

Florence kana Kareta Montepulciano

Roma pikeun Kareta Montepulciano

 

Montepulciano Italy old city

 

Lamun datang ka abad pertengahan kota jeung kacamatan, Éropa geus pinuh di antarana. Nyokot waktu nganjang ieu coves budaya jeung sajarah bakal enrich pintonan anjeun dina naon urang sanggup. Buku Kareta on time and visit the countries that most draw your interest.

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “10 Paling Kacamatan Pertengahan Indah Di Éropa” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/beautiful-medieval-towns-europe/ -- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)