(Paling Keri Dianyari On: 22/07/2019)

Akeh kutha ing Eropa duwe istana ayu (utawa loro) tarik ing turis. Makane iku hard kanggo setuju apa lima kraton paling ayu ing Eropah sing. Ayo duwe dipikir ing pilihan kita saka The Palaces Paling Ayu Ing Eropah:

 

1. Palaces ayu ing Eropah lan Prancis Chateau de Versailles

Versailles mbok menawa salah siji sing paling misuwur kedaton ing donya, lan iku mesthi pantes reputasi. Iku permata Prancis abad kaping-18 gambar, opulent lan sugih ing artworks lan kaendahan.

Iku ditambahi dening panguwaos Prancis kang misuwur Louis XIV, sing dipindhah loro pengadilan lan pemerintah kanggo Versailles in 1682. Chateau ana pusat saka daya ing France nganti Revolusi ing 1789. Saiki iku salah siji panggonan wisata paling misuwur ing donya.

Dijon to Paris Trains

Reims kanggo Paris Trains

Lille kanggo Paris Trains

Lawatan ke Paris Trains

 

 

2. Windsor Castle, Inggris

Windsor punika kraton apa lan antarane Palaces paling ayu ing Eropah, Bèntèng tuwa lan paling gedhé ing donya sing isih nduweni residents. Inggris Ratu ngentèkaké akhir minggu dheweke pribadi ing Windsor.

Ing sajarah Windsor Castle meh 1000 taun long. Jroning maabad-abad, wis daleme akeh anggota misuwur saka Royalty Inggris. Astana ngandhut St. George kang Chapel, Situs kakubur sepuluh ratu, lan Negara Apartments sing pepak karo Royal ngurmati Koleksi.

Amsterdam kanggo London Trains

Rotterdam kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

 

3. Grand Ducal Palace of Luxembourg

Grand Ducal Palace of Luxembourg

 

The Grand Ducal Palace of Luxembourg in Langkawi punika panggonan resmi saka Grand Duke. Kang migunakake iku kanggo paling fungsi resmi kang, bebarengan karo Grand Putri. Istana uga ngandhut kantor, uga staterooms.

Bangunan iki pisanan dipigunakaké minangka bale kutha sawise dibangun ing 1572. ing 1817, dadi panggonan resmi saka Gubernur. The Grand Ducal Palace katon resplendent ing gaya Flemish Renaissance lan sing siji saka alesan iku ing daftar Paling Palaces Beautiful ing Eropah. Wis salah siji saka facades paling ayu ing kutha, uga minangka interior nggantheng.

Antwerp kanggo Trains Luxembourg

Brussels kanggo Trains Luxembourg

Metz kanggo Trains Luxembourg

Paris kanggo Trains Luxembourg

 

4. Neuschwansteinkép Castle, Jerman

Neuschwansteinkép pantes sawijining panggonan antarane karaton paling ayu ing Eropah Amerga sawijining setelan idyllic lan arsitektur narik ati. Bèntèng iki katon kaya teka langsung metu saka Crita-crita. Nyatane, iku wis digunakake minangka inspirasi kanggo kraton ing The Sleeping Beauty.

Iku abad-19 Romawi Revival palace. sajarawan ing saindhenging donya nimbang iku salah siji saka simbol saka romantika. King Ludwig II saka BaVaria dibangun Neuschwansteinkép minangka mundur ing 1837. Bibar King ing 1886, dadi kabuka kanggo publik.

Ulm kanggo Fuessen Trains

Munich kanggo Fuessen Trains

Stuttgart kanggo Fuessen Trains

Nuremberg menyang Fuessen Trains

 

 

5. Palaces ayu ing Eropah lan Austria – Burg Schonbrunn

Beautiful Palaces in Europe - Schloss Schonbrunn, Austria

 

Salah siji saka pandelengan paling kerep dibukak lan Palaces paling ayu ing Eropah ing Wina, Austria, Schonbrunn uga Situs Warisan Budaya Donya. Istana miwiti minangka lodge mburu kanggo Kaisar Leopold I. Iki dibangun ing abad kaping-17. Schonbrunn iku salah siji karya paling apik ing arsitek Bernhard Fischer von Erlach.

wiwit, Schonbrunn uga katon nggunakake minangka pelataran Maria Theresa, sawise kang dadi titik pusat lan inang kanggo urusan negara. Dibangun ing gaya barok, kraton wis biasane disimpen kondisi asli. arsitektur unik ndadekake salah siji panggonan paling memikat kanggo ngunjungi ing Eropah.

Salzburg kanggo Trains Vienna

Munich kanggo Trains Vienna

Graz to Trains Vienna

Prague kanggo Trains Vienna

 

Yen sampeyan lagi siap kanggo rencana trip watara limang kraton paling ayu ing Eropah, padha panggonan sing ora bisa kantun. Kabeh tujuan iki bisa ngrambah gampang liwat Sepur, supaya Book karcis lan miwiti planning!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/beautiful-palaces-europe/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane