(Last Updated On: 22/07/2019)

Loba kota di Éropa boga karaton geulis (atawa dua) ngagambar dina wisatawan. Éta naha éta hésé satuju ngeunaan naon lima istana paling geulis di Éropa téh. Hayu urang boga katingal di Pilihan kami The istana Kalolobaan Indah Di Éropa:

 

1. Istana geulis di Éropa sarta Perancis Chateau de Versailles

Versailles sugan salah sahiji nu kawentar istana di dunya, jeung pasti pantes reputasi teh. Téh mangrupa permata of French abad-18 seni, opulent tur euyeub di artworks tur kageulisan.

Ieu ieu dimekarkeun ku pangawasa Perancis kasohor Louis XIV, anu dipindahkeun duanana pangadilan tur pamaréntah pikeun Versailles di 1682. chateau ieu tempat puseur kakuatan di Perancis dugi Revolusi di 1789. Kiwari éta salah sahiji tempat wisata nu kawentar di dunya.

Dijon ka Paris Kareta

Reims ka Paris Kareta

Lille jeung Paris Kareta

Tur nepi ka Paris Kareta

 

 

2. Windsor Castle, karajaan Inggris

Windsor mangrupakeun karaton karajaan gawe na nyaeta kalangan istana paling Éndah di Éropa, benteng pangkolotna sarta pangbadagna di dunya nu masih boga warga. Britania Ratu spends weekends swasta nya di Windsor.

Sajarah Windsor Castle ampir 1000 taun panjang. Leuwih abad, eta geus ngarep loba anggota kawentar royalti Britania. puri ngandung st. George urang chapel, situs astana tina sapuluh monarchs, sarta Nagara apartemen nu kdu ku Royal khasanah Koléksi.

Amsterdam ka London Kareta

Rotterdam ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

 

3. Grand Ducal Istana Luksemburg

Grand Ducal Palace of Luxembourg

 

Grand Ducal Istana Luksemburg di Luxemburg Kota teh tinggal resmi ti Grand Adipati. Anjeunna migunakeun eta pikeun paling fungsi resmi na, sapanjang jeung Grand Duchess. karaton ogé ngandung kantor maranéhna, kitu ogé staterooms.

wangunan munggaran dipaké salaku aula kota sanggeus éta diwangun dina 1572. Di 1817, eta jadi tinggal resmi Gubernur. Grand Ducal Istana Sigana resplendent dina gaya Flemish Renaissance sarta yén nyaéta salah sahiji alesan éta dina daptar kami tina Kalolobaan istana Éndah di Éropa. Cai mibanda salah sahiji facades paling geulis di kota, kitu ogé mangrupa interior anca.

Antwerp kana Kareta Luksemburg

Brussel kana Kareta Luksemburg

MetZ kana Kareta Luksemburg

Paris keur Kareta Luksemburg

 

4. Neuschwanstein Castle, Jérman

Neuschwanstein pantes tempatna antara istana paling geulis di Éropa owing ka na setting idyllic jeung arsitéktur breathtaking. puri Ieu Sigana mah eta sumping lempeng kaluar tina hiji jurig-dongéng. Kanyataanna, eta geus dipake salaku inspirasi pikeun kastil di Disney urang Saré Beauty.

Ieu abad-19 Romanesque Revival karaton. sajarah seni sabudeureun dunya nganggap hal éta salah sahiji lambang romantika. Raja Ludwig II Bavaria diwangun Neuschwanstein sakumaha mundur di 1837. Sapupusna Raja di 1886, eta janten kabuka ka umum.

Ulm mun Fuessen Kareta

Munich ka Fuessen Kareta

Stuttgart mun Fuessen Kareta

Nuremberg mun Fuessen Kareta

 

 

5. Istana geulis di Éropa sarta Austria – Schloss Schonbrunn

Beautiful Palaces in Europe - Schloss Schonbrunn, Austria

 

Salah sahiji tempat wisata pangseringna didatangan tur istana paling Éndah di Éropa aya dina Wina, Austria, Schonbrunn oge situs Dunya Budaya Warisan. karaton dimimitian salaku pondok moro pikeun Kaisar Leopold I. Ieu diwangun dina abad ka-17. Schonbrunn nyaeta salah sahiji karya pangalusna tina arsiték Bernhard Fischer von Erlach.

Ti saprak éta, Schonbrunn ogé geus katempo pamakéan sakumaha pangadilan Maria Theresa, satutasna mah jadi titik sentral jeung host keur urusan nagara. Diwangun dina gaya Baroque, karaton geus lolobana dipikagaduh kaayaan aslina. arsitektur unik na ngajadikeun eta salah sahiji tempat paling enchanting nganjang di Éropa.

Salzburg kana Kareta Wina

Munich ka Kareta Wina

Graz kana Kareta Wina

Iraha ka Kareta Wina

 

Mun anjeun geus siap rencana lalampahan anjeun sabudeureun lima istana paling geulis di Éropa, ieu nya éta tempat anjeun moal bisa sono. Sakabéh maksud ieu bisa ngahontal gampang via karéta, janten buku tiket Anjeun tur mimitian tata!

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/beautiful-palaces-europe/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih