(Paling Keri Dianyari On: 13/10/2019)

Yen sampeyan lagi ora manawa saka kang taman hiburan ing Eropah sing paling, banjur katon ora luwih. Artikel iki dhaptar sawetara saka taman hiburan paling sampeyan bisa bukak ing Eropah sapunika! Kita bakal menehi nang rinci saben lan carane bisa njaluk mau Sepur. Dadi ayo kang miwiti karo dhaftar!

 

The Amusement Park paling gedhé ing Eropah - Disneyland Paris

Yen sampeyan wis ora dibukak, sampeyan wis temtu krungu bab Disneyland ing Paris. Taman nasional iki uga kabeh sing siji bisa nemokake ing Disneyland asli ing Amerika Serikat. Plus, kalebu rong taman tema lan total pitu hotels ing situs! Sing paling kamungkinan bakal perlu sawetara dina yen sampeyan pengin visit kabeh. Salajengipun, sampeyan uga bisa ngunjungi Walt Disney Studios sing tengen jejere taman.

Nalika nerangake sik njongko taman, iku relatif gampang teka ana dening Sepur. Salah siji sing paling pusat Sepur tengah ing Prancis yaiku tengen jejere Disneyland. Pusat ing Pitakonan stasiun Marne-la-Vallée / Grane, lan sampeyan bisa tekan gampang saka ngendi wae ing France utawa ngluwihi. Opo meneh, Disneyland dumunung ora adoh banget adoh saka Paris.

Paris kanggo Trains Disneyland Marne-la-Vallée

Brussels kanggo Trains Disneyland Marne-la-Vallée

Lyon kanggo Trains Disneyland Marne-la-Vallée

Lille kanggo Trains Disneyland Marne-la-Vallée

Paling Popular Park Amusement ing Jerman - Europapark

Europapark iki minangka taman paling gedhé lan paling populer ing kabeh Eropah, hak sawise Disneyland. Nanging, sing ora kulo milih. Iku salah siji saka taman hiburan paling apik ing Eropah ing mratelakake panemume kita amarga saka roller-Label. Sampeyan bakal numpak supaya akeh wong lan kathah gedhe-gedhe saestu unik. Sampeyan bakal kudu mriksa Arthur – Newest roller-lemek sing kombinasi saka / siji ruangan njero ruangan karo kulo peteng uga!

Sampeyan bisa nemokake iki tema taman sange ing Rust, kutha cedhak Freiburg lan Strasbourg. Sing tegese sampeyan bisa tekan Europapark nyedhaki gampang dening Sepur, saka kutha. ing stasiun Sepur sawetara 4km adoh supaya sampeyan bisa lumaku kanggo ngleboke, utawa njupuk salah siji saka biasa bus sing mbukak kanggo taman.

Strasbourg kanggo Trains Ringsheim

Stuttgart kanggo Trains Ringsheim

Basel kanggo Trains Ringsheim

Offenburg kanggo Trains Ringsheim

 

The Dongeng Capital Eropah - Efteling Amusement Park

The Best Amusement Parks, efteling netherlands

 

Akeh wong saka kabeh ana ing Eropah ora ngerti bab dreamland iki kanggo kabeh penyayang dongeng! Nanging, taman iku paling gedhe siji ing kabeh telung negara saka Benelux the. Opo meneh, efteling punika papan dongeng kondhang teka urip! Akeh fairytales klasik saka Hans Christian Andersen, Charles Perrault, lan Brothers Grimm teka urip kene. Lagi Bintang liwat campuran saka sudhut nitih, petualangan, lan liyane. Kabeh ing kabeh, sampeyan bakal kudu paling ora rong dina kanggo ngunjungi kabeh!

Sampeyan bisa visit Efteling nyedhaki gampang liwat Sepur. Iku dumunung tengen ing antarane kota-kota gedhe ing Walanda. Sing ndadekake taman diakses saka sak Walanda lan ngluwihi. Kanthi sambungan Sepur tengen, sampeyan bisa tekan taman saka ngendi wae ing Eropah. Sing alesan liyane kok Efteling antarane taman hiburan paling apik ing Eropah!

Brussels kanggo Trains Tilburg

Antwerp kanggo Trains Tilburg

Berlin kanggo Trains Tilburg

Paris kanggo Trains Tilburg

 

Kabeh ing kabeh, telung iki njupuk kita ndhuwur. Ana akeh wong ing Eropah, sing tartamtu, but we feel that only these three are indeed the best. sampeyan bisa hubungi kita yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan taman lan Sepur nitih kanggo wong-wong mau. uga, aran gratis kanggo njupuk dipikir ing blog kita. We biasane nulis bab akeh panggonan lan Sepur nitih worth ngunjungi lan njupuk kabeh ana ing Eropah!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-amusement-parks-europe/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane