(Paling Keri Dianyari On: 20/03/2020)

Traveling karo dicekel bocah salah siji bisa dadi ngimpi elek utawa wektu paling apik gesang. Thanks to our little onesdemanding natures and our wish to indulge them, ana iku biasane ora lemah tengah. Nanging, ana cara kanggo sampeyan nggawe lelungan karo anak luwih gampang kanggo dhewe. Cara paling apik kanggo nindakake iku kanggo mesthekake nom tansah duwe soko apa utawa ndeleng. Kanggo mbantu supaya wong dikuwasani, kita wis nyawiji dhaftar 5 wisata paling apik kanggo dicekel bocah ing Eropah. Sampeyan bisa kanthi gampang tekan tujuan iki dening Sepur. Ayo duwe dipikir:

 

Wisata for Kids ing Italia

Italia nawakake wisata sawetara Fantastic kanggo dicekel bocah yen ngalami sajarah pandelengan ora excite wong. ing Viserba park luang, padha bisa ndeleng pandelengan ing Italia miniatur! park uga fitur Merry pindhah-babak, dolanan, macem-macem wahana, lan wayang sing. Utawa, yen golek dhewe ing Roma, sampeyan bisa nyambung menyang Hydromania water park. Sajabaning Roma, janjinipun akeh minger lan banyu fun, kang ndadekake iku sampurna kanggo dicekel bocah.

Milan kanggo Roma Trains

Florence kanggo Roma Trains

Bologna kanggo Roma Trains

Naples kanggo Roma Trains

 

Wisata for Kids ing Inggris

Warner Bros. Studios Making of Harry Potter is one of the 5 Best Attractions for Kids in Europe

 

Salah satunggaling atraksi utama kanggo dicekel bocah ing Inggris punika Warner Bros. Studios Making of Harry Potter demo ing London. Nanging, kanggo panjelajah enom kasengsem ing kamulyan alam, Sejarah Alam London Museum iku pilihan gedhe. Ana kathah pameran-loropaken bocah ngendi padha bisa sinau bab dinosaurus lan sistem tata surya. Iku gedhe pengalaman sing ndadekake London worth ngunjungi kulawargané.

 

Wisata for Kids ing Walanda

Amsterdam biasane wis ora dianjurake minangka kulawarga-loropaken panggonan, nanging sing ora ateges ora bisa dadi cara sing. kanggo Anak, mbok menawa lokasi paling macem Natura Artis Magistra or Artis. Iku mulangake massive lengkap karo akuarium, dolanan, Museum Zoological, lan Planetarium a. Iku fitur luwih saka 900 kéwan!

Utawa, sampeyan bisa Kepala kanggo Efteling ing Kaatsheuvel. Iku paling gedhe taman tema ing negara, karo tema Fantasi lan fokus ing mitos lan legenda. Ana akeh nitih lan hiburan kanggo dicekel bocah sing tresnani saka dongeng.

 

 

Belgium

Nalika nerangake hiburan kanggo dicekel bocah, Belgium nawakake theme park sawijining, Plopsaland. Iku warni, kebak roller Label lan dolanan, lan wis macem-macem tema kanggo saben anak kanggo seneng. Uga nduweni farm karo kéwan sing dicekel bocah bisa visit, uga teater lan boat nitih.

Antwerp kanggo Trains De Panne

Brussels kanggo Trains De Panne

 

 

France

Disneyland France

 

Salah satunggaling atraksi paling misuwur kanggo dicekel bocah iku temtu Disneyland. Iku ora njaluk apa luwih saka siji ing Paris. Iku paling populer theme park ing kabeh Eropah kanggo alesan. Ana limang wilayah tema, uga akeh nitih lan attractions. Sawetara wong kalebu Parc Asterix, Pirates of the Caribbean, Buzz Lightyear Laser Blast lan Iku Small World. A neng Paris lan Prancis karo dicekel bocah ora lengkap tanpa Disneyland.

Paris kanggo Trains Disneyland Marne-la-Vallée

Brussels kanggo Trains Disneyland Marne-la-Vallée

 

Siap duwe vacation iso lali karo kabeh kulawarga? Dolan maring sawetara saka 5 wisata paling apik kanggo dicekel bocah ing Eropah saka dhaftar kita, lan sampeyan bakal duwe jeblugan. Priksa manawa kanggo rencana vacation lan buku karcis sepur Panjenengan ing wektu!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-attractions-kids-europe/– (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)