(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 07/06/2020)

Iinditan jeung kids boh tiasa janten ngimpina atawa waktu best of hirup anjeun. Hatur nuhun kana natures nuntut leuwih saeutik urang 'sarta kahayang urang pikeun indulge aranjeunna, aya biasana aya taneuh tengah. Sanajan, aya cara pikeun anjeun sangkan iinditan jeung barudak gampang pikeun diri. Cara pangalusna pikeun ngalakukeun éta pikeun mastikeun nu Wayang kulit salawasna mibanda hal anu ngalakukeun atawa ningali. Pikeun mantuan Anjeun tetep nempatan, kami geus disusun daptar 5 atraksi pangalusna pikeun kids di Éropa. Anjeun tiasa sacara gampil ngahontal maksud ieu ku karéta. Hayu urang kudu katingal a:

 

Obyek pikeun Kids di Italia

Nawaran Itali sababaraha atraksi anu hebat pikeun murangkalih upami ngalaman aya sajarahna wisata henteu ngagumbirakeun aranjeunna. Di Viserba taman luang, aranjeunna bisa ningali tempat wisata di Italia dina miniatur! taman ogé ciri anu gumbira-buka-buleud, tempat kaulinan, rupa rides, na bioskop a. Alternatipna, lamun manggihan dibaturan Roma, anjeun bisa muka Hydromania taman cai. Ngan di luar Roma, eta janji rupa-rupa slides na cai senang, nu ngajadikeun éta sampurna pikeun kids.

Milan ka Roma Kareta

Florence ka Roma Kareta

Bologna ka Roma Kareta

Naples ka Roma Kareta

 

Obyek pikeun Kids di Inggris

Warner Bros. Studios Making of Harry Potter is one of the 5 Best Attractions for Kids in Europe

 

Salah sahiji obyek wisata utama pikeun budak di Inggris teh Warner naros. studio Nyieun tina Harry Potter wisata di London. Sanajan, keur penjelajah ngora kabetot dina keajaiban alam, Sajarah Pengetahuan Alam London urang musium mangrupakeun pilihan hébat. Aya nyatu némbongkeun ramah-nak dimana aranjeunna tiasa diajar ngeunaan dinosaurus sarta sistim tatasurya. Téh mangrupa hébat pangalaman nu ngajadikeun London patut ngadatangan pikeun kulawarga.

 

Obyek pikeun Kids di Walanda

Amsterdam biasana teu dianjurkeun salaku kulawarga-friendly tujuan, tapi nu teu hartosna eta teu kaci cara nu. pikeun kids, sugan lokasi paling seru nya Natura Artis Magistra atawa seniman. Téh mangrupa kebon binatang masif kumplit jeung hiji akuarium, playgrounds, Museum Zoological, sarta planetarium a. Ieu ciri leuwih ti 900 spésiés sato!

Alternatipna, anjeun tiasa kantor ka Efteling di Kaatsheuvel. Éta pangbadagna taman tema di nagara, ku téma fantasi sarta fokus dina mitos sarta legenda. Aya loba rides jeung hiburan keur budak anu gemar dongéng.

 

 

Bélgia

Lamun datang ka hiburan pikeun kids, Bélgia nawarkeun taman tema na, Plopsaland. Ieu warni, pinuh ku roller coasters na playgrounds, sarta ngabogaan rupa téma pikeun tiap anak ngarasakeun. Ogé boga tegalan jeung sato anu kids bisa didatangan, kitu ogé téater a jeung kapal rides.

Antwerp kana Kareta De Panne

Brussel kana Kareta De Panne

 

 

Perancis

Disneyland France

 

Salah sahiji obyek wisata nu kawentar keur budak téh undoubtedly Disneyland. Teu meunang wae leuwih hade tinimbang hiji di Paris. Ieu nu pang populerna taman tema di sakabéh Éropa pikeun alesan. Aya lima wewengkon themed, kitu ogé loba rides jeung atraksi. Sababaraha di antarana ngawengku Parc Asterix, Bajak laut ti Karibia, Buzz Lightyear laser blast na Ieu hiji Dunya Leutik. A nganjang ka Paris jeung Perancis sareng kids teu lengkep tanpa Disneyland.

Paris keur Kareta Disneyland Marne-la-Vallee

Brussel kana Kareta Disneyland Marne-La-Vallee

 

Siap boga hiji pakansi unforgettable kalayan sakabéh kulawarga anjeun? Didatangan sababaraha 5 atraksi pangalusna pikeun kids di Éropa tina daptar kami, jeung anjeun gé boga blast a. Pastikeun rencana pakansi, terus buku tiket karéta Anjeun dina waktosna!

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-attractions-kids-europe/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)