(Paling Keri Dianyari On: 31/07/2020)

Merencanakake partai sarjana utawa sarjana mesthi dadi bagean paling apik kanggo dadi wong sing paling apik utawa pembantu kehormatan. Apa sing bisa luwih nyenengake tinimbang ngumpul kabeh geng kanggo petualangan jahat ing Eropa? Utamane sadurunge para begja ing rombongan kasebut mudhun.

Eropa minangka tujuan sing apik kanggo pesta pesta. Kita wis milih tangan 7 saka sarjana lan sarjana sarjana paling apik ing Eropa. Saka lelungan tema spa sing mewah menyang pesta kabeh wengi lan bar mandeg. dadi, sampeyan kudu nggawe perjalanan paling gedhe kanggo pikiran sing bakal ditindakake dening penganten putri.

  • Transport Rail punika Travel Eco-Friendly Way Kanggo. Artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train dening Simpen A Train, ing Situs Web Tiket Sepur Paling murah Ing Donya.

 

1. Sarjana / sarjana ing Hedonistic Budget-Bachelorette ing Berlin

Kanthi adegan bar sing apik, Berlin minangka tujuan sing apik banget kanggo lelungan sarjana lan sarjana sing nyenengake ing Eropa.

Berlin dikenal kanggo partai edan lan Oktoberfest lan sampurna kanggo a akhir minggu akhir minggu. Sampeyan bisa miwiti pesta kasebut kanthi njupuk gambar geng sing apik ing Galeri sisih Wétan sing misuwur. banjur, terus menyang demo bar khusus utawa entuk petualang lan pindhah bar mandek. Salajengipun, Berlin minangka omah ing sawetara spa sing hebat, ing ngendi sampeyan bisa ngetokake kabeh hangover sawise wengi bengi.

Frankfurt menyang Berlin kanthi Sepur

Copenhagen menyang Berlin kanthi Sepur

Hanover menyang Berlin kanthi Sepur

Hamburg menyang Berlin kanthi Sepur

 

Hedonistic Budget-Friendly Bachelor/Bachelorette In Berlin

 

2. Bachelorette / Perjalanan Sarjana menyang Amsterdam

Apik lan nggegirisi, Amsterdam minangka kutha dosa Eropa lan swarga sethithik. Yen sampeyan ngrancang trip sarjana musim semi menyang Eropa, mula, Amsterdam iku paling gedhe. Terusan blossoming, omah-omahé sing warni lan kafe sing lucu, sepedha, lan mesthi festival kembang ing Mei. Kabeh kaelokan kasebut bakal nggawe panganten putri ing swarga kaping pitu.

Nanging, yen sampeyan kasengsem ing akhir minggu edan kanggo ngrameke wektu-wektu pungkasan kanggo kabebasan, banjur, Amsterdam dadi sampurna kanggo pesta sarjana liar. Miwiti ing Muse Du Sexe menyang distrik lampu abang, lan rampung karo ngombe lan nedha bengi striptease. Mangkono, trip sarjana menyang Amsterdam temtu bakal dadi lelungan sing ora bisa dilalekake.

Bremen menyang Amsterdam kanthi Sepur

Hannover menyang Amsterdam kanthi Sepur

Bielefeld menyang Amsterdam kanthi Sepur

Hamburg menyang Amsterdam kanthi Sepur

Girls taking picture with Tulips in Amsterdam with their back to the camera

 

3. Bachelorette / Perjalanan Sarjana menyang Prague

Wanita kasebut bakal ngormati tampilan kutha sing apik Prague, arsitektur, lan seni. Saliyane, Prague dikenal kanggo kebon bir paling dhuwur lan bar koktail. Iki tegese bar Prague ing lokasi sing paling apik lan ngladeni omben-omben sing paling enak lan licik ing Eropa, Tuladhane, Hemingway bar koktail. Sawise sawetara ombenan yen pengin wengi sing sejatine liar, kepethuk menyang Prague sing misuwur ing donya pemandangan wengi. Kanggo ngobati mabuk esuk, mriksa papan paling apik ing Prague, Mug Cafe. Seluk-beluk sing ombenan kopi sugih lan pangan éca.

Nanging, yen sampeyan ora pengin kelangan pikiran ing wayah wengi, banjur mlebu ing njaba kutha. Prague minangka omah kanggo akeh termal lan spa ing ngendi sampeyan bisa njaluk pamper dhewe sawise ngunjungi benteng sing dipanggoni. Iki mesthi bakal nggawe putri-putri dadi kaya putri dongeng. Liyane iku prekara sing disenengi wong lanang yaiku yaiku rafting.

Nuremberg menyang Prague kanthi Sepur

Munich menyang Prague kanthi Sepur

Berlin menyang Prague kanthi Sepur

Wina menyang Prague kanthi Sepur

 

Trip To Prague and Salut with drinks at a bar

 

4. Lelungan menyang Budapest

Arsitektur sing nggumunke lan kali Danube sing nyabrang, nggawe Budapest minangka tujuan sing apik kanggo perjalanan sarjana lan sarjana.

Ngombe lan pesta pelayaran ing kali Danube, nyabrang kutha kanthi tampilan arsitektur sing luar biasa, Cocog kanggo partai sarjana lan sarjana. Pilihan liyane sing apik yaiku akhir minggu santai ing spa sing mewah karo bocah-bocah wadon. Budapest minangka kutha sing apik kanggo turunan panganan, ing ngendi sampeyan bisa nyoba anggur nasional saka Eger lan Somlo lan rasakna sajian tradisional Hungaria ing riyaya kanggo ngrameke umur siji sing pungkasan.

Faust Wine Cellar minangka salah sawijining ruangan paling tuwa ing Eropa lan ing endi sampeyan bisa nikmati anggur sing paling apik lan ngrasakake daging lembu lan panganan liyane.

Wina menyang Budapest nganggo Sepur

Prague menyang Budapest nganggo Sepur

Munich menyang Budapest kanthi Sepur

Graz menyang Budapest nganggo Sepur

 

 

5. Perjalanan Sarjana / Bachelorette Kanggo Tirol

Kanggo lelembut sarjana sing paling apik banget lan adrenalin kanggo Eropa, wilayah Tirol ing Austria minangka tujuan sing paling apik. Sampeyan bakal rumangsa bakal nuli menyang asal-usul. Lungguh ing sekitar campfire, ing njaba kabin kayu sampeyan kanggo barbeque lan ombenan. Yen geng iku kanggo petualangan rock climbing, Kayaking, lan akeh kegiatan ruangan liyane, banjur Area47, minangka pilihan sing nyenengake kanggo akhir minggu kabeh lan pesta gedhe.

Tirol uga sampurna kanggo perjalanan sarjana, utamane yen sampeyan olahraga lan pengin ngalami alam kanthi salah sawijining sing paling akeh ayu panggonan ing Eropah. Pemandangan gedhe lan udhara seger cocog kanggo ikatan lan nggawe wektu sing ora bisa dilupakan ing alas lan curug Tirol.

Munich menyang Innsbruck kanthi Sepur

Salzburg nganti Innsbruck kanthi Sepur

Oberstdorf menyang Innsbruck kanthi Sepur

Graz menyang Innsbruck kanthi Sepur

 

Trip To Tirol and do nature rafting

 

6. The Swiss Alps

Tampilan sing narik ati, gunung, lembah, lan curug ing Swiss Alps minangka papan sing sampurna kanggo trip sarjana sing diidini ing Eropa. Alps Swiss loro-lorone swarga lan Disneyland kanggo geng petualang. Tuladhane, yen klompok sampeyan seneng karo kegiatan ruangan, banjur sampeyan bisa main ski yen mangsa. utawa, ing tangan liyane, yen ana musim semi utawa musim panas, banjur, mlaku, utawa chilling ing desa sing apik banget mung sawetara perkara sing kudu ditindakake ing lokasi fenomenal iki.

Nalika trip sarjana lan sarjana menyang Alps Swiss bisa uga luwih apik tinimbang pamitan akhir minggu ing Berlin utawa Prague, Sampeyan uga bisa nggawe sampeyan nggawe kenangan sing bisa urip lan ora ana regane.

Basel kanggo Interlaken dening Sepur

Geneva menyang Zermatt dening Sepur

Bern menyang Zermatt dening Sepur

Lucerne menyang Zermatt dening Sepur

 

The Swiss Alps Outdoor hot bath

 

7. Wisata Bachelor / Bachelorette Kanggo Aquitaine, France

Perjalanan sarjana lan sarjana minangka kesempatan gedhe kanggo ngulandara, nyoba anyar lan ngrampungake rutin sing angel. Napa ora nganggo gaya lan muter kabeh nalika ngusir? Glamping minangka pilihan sing luar biasa kanggo perjalanan jajaka lan biasiswa sing nutuh pikiran. Deso Prancis minangka lokasi sing apik banget kanggo perkemahan perkarangan gaya nganggo Mongolia mewah ing kebon pertanian Prancis karo kanca paling apik.

Kolam ruangan, woh, sarapan ing amben, campfire, lan sepedaan ngubengi gunung sing apik iku kabeh ora prelu diluncurake, lelungan bachelorette sing bakal dielingi kabeh wong. Perjalanan sarjana lan sarjana minangka sawetara wektu sing paling apik ing urip saben wong. Mangkono, iku kudu dirayakake ing papan sing paling apik ing saindenging jagad lan Eropa pancen sampurna kanggo lelungan sarjana lan bachelorette sing diimpi-ida utawa liar.

Nantes menyang Bordeaux kanthi Sepur

Paris ke Bordeaux kanthi Sepur

Lyon ke Bordeaux kanthi Sepur

Marseilles menyang Bordeaux kanthi Sepur

 

Bachelor/Bachelorette Trip To Aquitaine, France

 

Gampang banget kanggo nglatih perjalanan ing saindenging Eropa lan lelungan liwat Simpen A Train menyang tujuan lan kutha ing 7 tujuan paling apik kanggo lelungan sarjana.

 

 

Apa sampeyan pengin nampilake postingan blog kita "7 Bachelorette lan Bachelorette Trips In Europe" menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/best-bachelor-bachelorette-trips-europe/ Nyawang– (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)