(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 31/07/2020)

Ngarencanakeun acara jajaka atanapi pésta bujangna mangrupikeun bagian anu pangsaéna pikeun janten manusa anu pangsaéna atanapi hamba hormat. Naon anu tiasa langkung senang tibatan ngahiji sadayana geng pikeun petualangan jahat di Éropa? Utamana sateuacan para jalma anu untung dina grup kasebut turun.

Éropa mangrupikeun tujuan anu hadé pikeun pésta. Kami diangkat ku panangan 7 tina jajaka sareng jajaka anu pangsaéna di Éropa. Ti perjalanan téma spa anu mewah ka pesta sadaya wengi sareng bar hopping. janten, anjeun kabeungkeut nyiptakeun perjalanan anu paling saé-pikiran pikeun pangantenan sareng panganten lalaki.

  • Angkutan rail Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train ku Simpen A Train, The Situs wéb Tiket Murah Di dunya.

 

1. Sarjana Anggur-Hédonistik Anggaran / Sarjana di Berlin

Kalayan adegan bar anu saé, Berlin mangrupikeun tujuan anu saé pikeun hiji jajaka sareng jajaka jajaran lucu sareng pikaresepeun di Éropa.

Berlin dipikanyaho pikeun pihak gélo na Oktoberfest sareng sampurna pikeun hiji sabtu minggu getaway. Anjeun tiasa ngamimitian pésta ku kéngingkeun sababaraha gambar anu geng tiis di East Side Gallery anu kasohor. Saterusna, teruskeun bar pribadi sareng tur nganggo petualang sareng indit bar kaén. Saterusna, Berlin éta tempatna pikeun sababaraha spa anu hébat, dimana anjeun tiasa késang sadaya hangover saatos wengi bérés.

Frankfurt ka Berlin ku Train

Copenhagen ka Berlin ku Train

Hanover ka Berlin ku Karéta

Hamburg ka Berlin ku Karéta

 

Hedonistic Budget-Friendly Bachelor/Bachelorette In Berlin

 

2. Bachelorette / Bachelor Trip Ka Amsterdam

Kawéntar sareng memikat, Amsterdam mangrupikeun kota dosa sareng Éropa anu saeutik swarga. Upami anjeun ngarencanakeun perjalanan musim bachelorette cinyusu ka Éropa, teras Amsterdam teh pangpanjangna. Terusan ledakan, imah warni sareng kafe imut, jalur sepeda, sareng tangtosna festival kembang di Méi. Sadayana keajaiban ieu bakal ngajantenkeun panganten-pangasih di langit katujuh.

Sanajan, upami anjeun kabetot dina sabtu minggu gélo ngagungkeun detik-detik terakhir kabébasan, teras Amsterdam sampurna pikeun pesta jajaka liar. Mimitian di Muse Du Sexe ka lampu lampu kabupaten, sareng salse sareng inuman sareng tuangeun jajan. kituna, perjalanan jajaka ka Amsterdam énggal-énggal bakal janten perjalanan anu teu tiasa dilupakan.

Bremen ka Amsterdam ku Karéta

Hannover ka Amsterdam ku Karéta

Bielefeld ka Amsterdam ku Karéta

Hamburg ka Amsterdam ku Karéta

Girls taking picture with Tulips in Amsterdam with their back to the camera

 

3. Sarjana / Perjalanan Sarjana Pikeun Iraha

Wanita pasti bakal ngahargaan pandangan kota indah di Prague, gawena undagi, jeung seni. Salaku tambahan, Prague dipikanyaho pikeun kebon bir luhurna sareng kebon bar cocktail. Ieu ngandung harti yén bar Prague aya di lokasi anu pangsaéna sareng ngalayanan inuman anu paling enak sareng parigel di Éropa, salaku conto, Hemingway santai bar. Saatos sababaraha inuman upami anjeun hoyong wengi liar anu saleresna, sirah pikeun ngajalajah Prague anu terkenal di dunya adegan wengi. Ka cageur isuk enjing gantung, parios tempat kopi anu saé di Prague, Mug Cafe. istimewa nyéta inuman kopi euyeub tur dahareun nikmat.

Sanajan, upami anjeun henteu kéngingkeun pikiran anjeun dina wengi kabeungkeut, teras angkat ka luar pusat kota. Prague kéngingkeun seueur termal sareng spa dimana anjeun tiasa ngaunduhkeun diri saatos didatangan hiji puri dihapunten. Ieu pasti bakal ngajadikeun pangantén-panganten anu karasa sapertos putri di dongéng. Lain hal hébat lalaki bakal leres-leres cinta nyaéta badé walungan.

Nuremberg ka Iraha ku Karéta

Munich ka Prague ku Karéta

Berlin ka Iraha ku Karéta

Wina ka Iraha ku Karéta

 

Trip To Prague and Salut with drinks at a bar

 

4. Perjalanan Pikeun Budapest

Arsitéktur endah sareng walungan Danube ngajalankeun peuntas, ngadamel Budapest mangrupikeun tujuan anu saé pikeun jajaka sareng perjalanan jajaka.

Inuman sareng pesta pelayaran turun walungan Danube, meuntas kota sareng pandangan arsitéktur spektakuler, idéal pikeun jajaka sareng pihak jajaka. Pilihan anu sanés anu hadé nyaéta sabtu minggu santai dina spa mewah ku awéwé. Budapest mangrupakeun kota anu saé pikeun wisata dahareun, dimana anjeun tiasa nyobian anggur nasional ti Eger sareng Somlo sareng nyobian tuangeun tradisional Hungaria dina salametan pikeun ngagungkeun kahirupan anu terakhir.

Farm Anggur Cellar mangrupikeun salah sahiji ruangan cellar pangkolotna di Éropa dimana anjeun tiasa ngaraosan anggur anu saé sareng rasa ternak sapi sareng ngeunah anu sanés.

Wina ka Budapest ku Karéta

Iraha ka Budapest ku Karéta

Munich pikeun Budapest ku Karéta

Graz ka Budapest ku Karéta

 

 

5. Bachelor / Bachelorette Trip To Tirol

Kanggo wisata sarjana anu paling hajat sareng adrenalin-angkat ka Éropa, wewengkon Tirol di Austria mangrupikeun tujuan anu pangsaéna. Anjeun bakal ngaraos yén badé balik deui ka sasakala. Linggih di tempat api seuneu, luar kabin kai anjeun pikeun barbeque sareng inuman. Upami gengna hungkul petualangan naék gunung batu, arung jeram, sareng seueur kagiatan luar, saterusna Area47, mangrupikeun pilihan anu saé pikeun sabtu minggu sareng pihak hébat.

Tirol ogé sampurna pikeun perjalanan jajaka, utamina upami anjeun resep sareng hoyong ngalaman alam di salah sahiji anu pang tempat geulis di Éropa. Pamandangan hébat sareng hawa seger sampurna pikeun beungkeutan sareng nyiptakeun waktos anu teu tiasa dilupakan di leuweung sareng curug Tirol.

Munich ka Innsbruck ku Karéta

Salzburg ka Innsbruck ku Karéta

Oberstdorf ka Innsbruck ku Karéta

Graz ka Innsbruck ku Karéta

 

Trip To Tirol and do nature rafting

 

6. Swiss Alps

Pamandangan anu narik ati, gunung, lebak, sareng curug di Swiss Alps mangrupikeun setting anu saé pikeun perjalanan jajaka saalam di Éropa. Alps Swiss duanana surga sareng Disneyland pikeun geng petualang. Salaku conto, upami kelompok anjeun mikaresep kagiatan luar, teras anjeun tiasa angkat ski upami usum usum. atawa, di sisi anu sanésna, upami éta musim semi atanapi perjalanan usum panas, saterusna, leumpang, atanapi chilling di kampung anu pikaresepeun ngan ukur sababaraha hal anu perlu dilakukeun dina lokasi fenomenal ieu.

Samentawis perjalanan jajaka sareng jajaka ka Swiss Alps panginten langkung saé tibatan dinten sabtu minggu ka Berlin atanapi Iraha, éta ogé tiasa dimana anjeun nyiptakeun kenangan anu salami umur sareng anu henteu dihormat.

Basel ka Dipasang ku Karéta

Jenéwa ka Zermatt ku Karéta

Bern ka Zermatt ku Karéta

Lucerne ka Zermatt ku Karéta

 

The Swiss Alps Outdoor hot bath

 

7. Sarjana / Bachelorette Perjalanan Pikeun Aquitaine, Perancis

Hiji perjalanan jajaka sareng jajaka mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun nganjang, cobian anu énggal sareng ngarobih rutin héék. Naha atuh henteu nganggo gaya sareng lebet sadaya dina jalan sareng ngabebaskeun? Glamping mangrupikeun pilihan anu luar biasa pikeun jajaka sareng gelombang jajaka. Pilemburan Perancis mangrupikeun lokasi anu saé pikeun kémping di yurts ala gaya Mongolia mewah dina kebon pertanian Perancis kalayan réréncangan anjeun.

Kolam renang luar, buah, sasarap dina ranjang, campfire, sareng biking di sekitar gunung anu indah mangrupikeun kira-kira sasarengan-alam-alam liburan buatan nyalira anu bakal diinget. Perjalanan sarjana sareng jajaka mangrupikeun sababaraha periode anu paling indah dina kahirupan dulur. kituna, éta kudu dirayakeun di tempat anu paling indah di dunya sareng Eropa sampurna pikeun jajaka impian atanapi liar sareng jajaka jajaka.

Nantes ka Bordeaux ku Karéta

Paris ka Bordeaux ku Karéta

Lyon ka Bordeaux ku Karéta

Marseilles ka Bordeaux ku Train

 

Bachelor/Bachelorette Trip To Aquitaine, France

 

Hal ieu kacida gampang pikeun ngalatih perjalanan di sakitar Éropa sareng dijalankeun ku Simpen A Train nepi ka tujuan anu mana waé sareng kota 7 tujuan pangsaéna pikeun perjalanan jajaka.

 

 

Naha anjeun badé nampilkeun pos blog urang "7 Bachelorette sareng Bachelorette Trips Di Éropa" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/best-bachelor-bachelorette-trips-europe/ Nyawang– (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)