(Paling Keri Dianyari On: 15/10/2019)

Bars karo music live pop munggah nang endi wae ing Eropah, aturan cara kanggo mateni wektu ing panggonan nengsemake ngendi ombenan lan songs mili free. Yen sampeyan lagi looking kanggo duwe sawetara fun ing kutha sak Panjenengan trip Sepur, kita wis tak sawetara saran. Kene kita ndhuwur 5 bar karo music live kabeh saka Eropah:

 

1. Live Music Ing Rekam Shop, Paris, France

ing Rekam Shop iku salah siji saka bar paling karo music live in France. Iku mung njaba stasiun metro Bastille. Ora mung iku gampang kanggo njaluk bantuan kanggo, nanging uga banget mulyo. garis ing ngarep, lan wis tataran konser nyata ing mburi saka ajang, with the audience space hidden behind it.

warga nyaranake njupuk leladen yen ngunjungi bar music live iki ing daftar travel. Amarga entri free, bisa angel kanggo njaluk jog ing garis. Sawise sampeyan ana ing, sampeyan bakal bisa kanggo seneng kabeh aliran musik, rampung urip.

Amsterdam kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Rotterdam kanggo Paris Trains

Brussels kanggo Paris Trains

 

2. Live Music Ing Liquid, Langkawi, Luxembourg

Luxembourg is in 5 Best Bars with Live Music

Lan bar menarik karo music bubar sijine Luxembourg ing peta Nightlife Eropah. Liquid Cafe dumunung ing wilayah Grund apik saka Luxembourg. Yen sampeyan duwe loro drinkers cocktail lan penyayang pakaryan bir ing partai travel, iki panggonan kanggo pindhah.

Malah yen sampeyan lagi nglaras banget singkat Tetep ing Luxembourg, sampeyan bakal kamungkinan bakal bisa kanggo nyekel nuduhake music live in Liquid ing Tuesdays Kamis. Yen sampeyan lagi jawata weeknight, iki panggonan sing.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

3. ing Walls, Roma, Italia

Bisa mbayangno nemokake garis lokal anyar karo music live kanggo ngunjungi saben wengi sak vacation Eropah Panjenengan? Ketik ing Walls, salah siji sing paling bar music live legendaris Roma kang, karo tombak saben wengi.

Garis kang lokasi sajarah tengen ing jantung tlatah mahasiswa San Lorenzo tegese sampeyan bakal bisa pinanggih akeh warga menarik. Kabeh ing kabeh, kanggo pengalaman Romawi asli, Le Mura iku kudu bukak - ing bengi minggu.

Milan kanggo Roma Trains

Florence kanggo Roma Trains

Pisa to Roma Trains

Naples kanggo Roma Trains

 

4. The Westin, London, Great Britain

ketoke, Idris Elba mangerténi úa kanggo gabungke menyang bar Fantastic karo music live. bar kemewahan kang, The Westin, dumunung ing Aldwych lan nawakake pengalaman eksklusif.

Nalika band house mranata tataran karo pagelaran Fantastic, sampeyan ora pengin kantun Pak. set DJ biasa Elba kang. Sing tengen - aktor Hollywood asring njupuk bagéyan ing fun dening Performing DJ set, kanggo rasa seneng garis nglindungi '. koktail kerasa-colored Padhangake swasana ati luwih ing garis music iki tropis manuk-tema urip.

Amsterdam Kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Berlin kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

5. The Waterhole, Amsterdam, Walanda

Menyang bungahaken saka turis lan warga sing tresna bar music live iki, The Waterhole wis watara kanggo luwih saka 25 taun. kapan ngunjungi Amsterdam, iku bakal duwe soko kanggo kurban, malah sak dina. On panas dina, ana apa-apa luwih saka sayah ing teras jembar garis kang.

Yen gampilipun aksès kang dhuwur ing dhaftar Panjenengan prioritas, The Waterhole njupuk makutha kanggo garis paling karo music live in Amsterdam. Amarga saka tengah sawijining, asring crowded. Alasan liyane kok wong akeh tresna iku seneng jam, kang luwih nganti 9 PM!

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

The Waterhole Live music bar in Amsterdam The Netherlands

 

 

A neng samubarang Bars Music Live cara sampurna kanggo miwiti utawa mungkasi Panjenengan Eropah Train Trip, supaya Book Tiket Saiki!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “5 Bars Best karo Live Music in Europe” dhateng situs? sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-bars-live-music-europe/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)