(Last Updated On: 15/10/2019)

Bar jeung musik live pop up madhab di Éropa, maturan cara maehan waktu di hiji tempat meriah mana inuman sarta lagu ngalir bébas. Lamun ditéang boga sababaraha fun on kota salila anjeun lalampahan karéta, urang saena sababaraha saran. Di dieu luhureun kami 5 bar jeung musik live sakuliah Éropah:

 

1. Live Music di Rékam Toko, Paris, Perancis

catetan Toko mangrupa salah sahiji bar pangalusna kalayan musik hirup di Perancis. Ieu ngan di luar stasiun metro Bastille. Henteu ngan éta gampang nepi ka, tapi ogé pohara cozy. bar nu aya dina hareup, sarta mibanda tahapan konsér nyata di bagian tukang tempat dina, with the audience space hidden behind it.

locals nyarankeun meunang ngumpulkeun a lamun ngadatangan bar musik hirup ieu dina Daptar pariksa perjalanan Anjeun. Kusabab Éntri anu haratis, eta tiasa hésé meunang korsi anu di bar. Sakali anjeun dina, Anjeun bakal tiasa ngarasakeun sagala genres musik, sagemblengna hirup.

Amsterdam ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Rotterdam ka Paris Kareta

Brussel ka Paris Kareta

 

2. Live Music Dina Liquid, Luksemburg Kota, Luksemburg

Luxembourg is in 5 Best Bars with Live Music

Hiji bar metot kalayan musik hirup anyar nempatkeun Luksemburg dina peta nightlife Éropa. cairan Cafe perenahna di wewengkon Grund endah tina Luksemburg. Upami Anjeun gaduh duanana drinkers cocktail sarta pencinta karajinan bir di pihak perjalanan Anjeun, ieu tempat nepi ka balik.

Malah lamun nuju ngarasakeun pisan pondok tetep di Luxembourg, Anjeun kamungkinan bakal bisa nyekel nempokeun musik hirup di Liquid di Tuesdays na Thursdays. Mun anjeun geus jadi soldadu weeknight, ieu tempat pikeun anjeun.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

3. dinding, Roma, Itali

Dupi anjeun ngabayangkeun nyungsi hiji bar lokal anyar kalayan musik live nganjang unggal wengi salami pakansi Éropa Anjeun? asup dinding, salah sahiji nu bar musik live legendaris Roma urang, kalawan gigs unggal wengi.

Bar urang lokasi bersejarah katuhu dina haté wewengkon murid San Lorenzo berarti anjeun gé bisa papanggih loba locals metot. Sadayana, pikeun hiji pangalaman Romawi otentik, Le mura nyaeta kudu-sadérék - dina sagala wengi dina saminggu.

Milan ka Roma Kareta

Florence ka Roma Kareta

Pisa pikeun Roma Kareta

Naples ka Roma Kareta

 

4. The Kakatua, London, Britania Raya

katingalina, Idris Elba weruh anu bahan pikeun ngagabungkeun kana bar hebat kalayan musik live. bar méwah na, The Kakatua, ieu lokasina di Aldwych sarta nawarkeun hiji pangalaman ekslusif.

Sedengkeun band imah susunan panggung kalawan pintonan hebat, anjeun teu hoyong sono Bapak. susunan DJ biasa Elba urang. Éta katuhu - aktor Hollywood mindeng nyokot bagian dina senang ku ngajalankeun DJ susunan, mun enjoyment bar patrons '. cocktails Brightly-berwarna brighten haté salajengna dina bar musik ieu tropis manuk-themed live.

Amsterdam Ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Berlin ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

5. The Waterhole, Amsterdam, Walanda

Ka delight tina wisatawan sarta locals anu cinta bar musik live kieu, The Waterhole geus di sabudeureun pikeun leuwih ti 25 taun. iraha anjeun didatangan Amsterdam, eta kudu hal nawarkeun maneh, malah beurang. Dina poé cerah, aya nanaon hadé ti sayah on bérés lega bar urang.

Lamun betah aksés anu luhur dina daptar Anjeun tina prioritas, The Waterhole nyokot makuta pikeun bar pangalusna kalayan musik hirup di Amsterdam. Kusabab lokasi sentral na, eta geus mindeng rame. Alesan sejen naha éta panongton cinta éta senang jam, nu lasts dugi 9 PM!

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

The Waterhole Live music bar in Amsterdam The Netherlands

 

 

A nganjang ka salah sahiji Bar Musik pangalusna Live nyaeta jalan nu sampurna pikeun ngamimitian atawa mungkas Anjeun Éropa Train Trip, janten Buku Tiket anjeun Kiwari!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “5 Bar pangalusna kalawan Live Music di Éropa” onto situs anjeun? anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-bars-live-music-europe/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)