Wacan Maca: 5 menit(Paling Keri Dianyari On: 04/02/2020)

Apa kang pacangan bir looking kanggo njupuk passion ing dalan utawa sampeyan wis duwe trip kanggo Eropah ing buku, take a look at the Beer Route dening Train – Best Beers in Europe By Train. Sampeyan ora bakal kuciwa! malah luwih, saben siji saran kita wis gampang ngrambah dening Sepur. Ora driving perlu, kang tegese ora kuwatir. mung seneng-seneng!

 

Beer Route By Train – Bir Best Ing Eropah: Ing Train Station!

Siji bab sampeyan bisa uga ora éling, iku bir apik Route dening Train bisa ditemokake ing akeh stasiun sepur. The Sheffield Tutul iku salah siji sing paling, nampilaken bab 30 casks lan daptar - sawetara kang nyorot pamilihan saka breweries lokal lan relatif ora cetha. Sampeyan bisa njaluk ing kréta lan pindhah ngunjungi sawetara wong ... utawa mung tetep sijine lan nglampahi wektu Sampling wong. carane kelangan?!

 

The Sheffield beer Tap

Beer Route By Train – Bir Best Ing Eropah: Delirium Village in Brussels, Belgium

Pink Elephant Best Beers in Europe

saiki, iki salah siji sing aku wis wong wis banget nalika aku dibukak Brussels lan bojoku ana ing misi kanggo nemokake Bir paling apik ing Eropah. tip: Jalanake gajah pink!

Aku Originally saka Afrika Kidul lan iki kroso a homesick sethitik nalika ngunjungi Brussels. dadi, Aku dhawuh dhewe sing Castle Lite saka ngarep. mesthi, padha ing Simpenan! Iki ora surprise minangka delirium Cafe dikenal kanggo menehi dawa bir dhaftar, ngadeg ing 2,004 merek beda ing Januari 2004 minangka direkam ing Guinness Book of Records. Ing nawarake iku bir saka liwat 60 negara!

bar iki dumunung ing Gg cilik disebut impasse de la Fidelite / Getrouwheidsgang, mung saperangan saka satus meter saka Grand Place. ing Jeanneke Pis patung iki tengen dalan saka lawang mlebu.

Jeneng bar rawuh saka bir Tremens delirium, kang simbol gajah Jambon uga decorates ngleboke cafe.

Stasiun Sepur punika 10 menit mate saka cafe, supaya iku ora wonder iku ing Beer Route dening Train – Bir paling apik ing Eropah.

Luksemburg Trains Brussels

Antwerp kanggo Trains Brussels

Amsterdam kanggo Trains Brussels

Paris kanggo Trains Brussels

 

Beer Route By Train – Bir Best Ing Eropah: Ye Olde Cheshire Keju ing London, Inggris

Ye Olde Cheshire Cheese place sign

 

Kita tresna marang sajarah sing nerangake karo iki ngombé ekspedisi. Jujur, pub iki ora duwe pilihan paling gedhe dibandhingake sawetara menehi tanggi. Nanging apa kurang ing jumlahe iku ndadekake munggah kanggo karo Sajarah kualitas sawijining ditempelake menyang. Miturut legenda wiku brewed ing situs sadurunge dadi pub. Samuel Johnson lan Charles Dickens ngunjuk kene, supaya sampeyan bakal nuduhake masakan karo sajarah ing mandeg iki.

panyiapan lagi diduweni dening Sam Smith Old Brewery. pub sing Go kanggo kanggo bangunan ayu, Ales tradisional lan njero mulyo. Ora ana merek amba, kurban mung sarwa saka pabrik dhewe ing Tadcaster, Yorkshire.

Amsterdam kanggo London Trains

Rotterdam kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

Beer Route By Train – Bir Best Ing Eropah: Pilsner Urquell Brewery ing Pilsen, Czech Republic

Drink the Best Beers in Europe with your friends

 

Sanadyan pabrik wis modern wiwit 1993, mil saka cellars tuwa sing tetep lemah iku bagéyan saka demo. A Ramble ngisor lemah ends ing ferments kayu mbukak lan saperangan saka tong-tong kayu ageng jinis sing padha digunakake kanggo umur kabeh Pilsner Urquell.

Bir saka Jarak diantrekake super tong minyak iku, cukup mung, paling lager beer kita wis tau ngrasakake. Lan sampeyan kudu nyoba metu dhewe! The Pilsner Urquell Brewery ngajak sampeyan njupuk demo unik. sampeyan bakal pengalaman ngulandara lan hiburan ing cellars sajarah, mangerteni proses Bir lan rasa lager banget, mesthi!

Nuremberg menyang Sepur Prague

Munich kanggo Trains Prague

Berlin kanggo Trains Prague

Wina kanggo Trains Prague

 

Beer Route By Train – Bir Best Ing Eropah: Jerman (ora Munich)

Bisa kita supaya sampeyan ing rahasia? Bir paling ing Jerman punika ora ing Munich. Jerman duwe macem-macem kiat saka bir ngédap. Malah akeh negara brews saben dinten sing pancen apik. Nanging ora saben bir bisa banget, malah ing tanah ngendi bir legenda. Yen sampeyan are looking for macem-macem lan kaya bir karo karakter lan sizzle, apa dhewe sih lan rencana demo kanggo negara bali Bavarian, ngendi bir bagéan saka budaya lokal lan brewed dening wong nyata karo crita marang.

Cologne to Trains Frankfurt

Munich kanggo Trains Frankfurt

Hanover kanggo Trains Frankfurt

Hamburg kanggo Trains Frankfurt

 

Lower Bavaria – Niederbayern

Lower Bavaria - Niederbayern

 

Iki babagan wilayah kanggo Timur of Munich ngluwihi liwat Bavarian Forest menyang Borderlands Austria lan Ceko lan salah siji wilayah paling kesah Jerman. Sing piyambak ndadekake Lower Bavaria atraktif panggonan, nanging Sajarah lan budaya saka bir nggawe malah liyane narik kawigaten.

Pitung siji cilik- lan agêng ukuran breweries operate ing bagean Bayern. Sawetara wong tanggal bali menyang 1400s. Eleven wong padha salah siji ditetepake dening pasamuwan, mbukak dening monasteries utawa diduweni dening bangsawan. Telung sing isih dioperasèkaké déning barons Jerman lan siji biara pabrik paling tuwa ing donya. Lower Bavaria iku bandha didhelikake nalika nerangake bir.

 

Arep njaluk Best Bir ing Eropah? (Tanggung jawab mesthi!) Banjur buku karo trip Simpen A Train Fees ana sing ora peaky didhelikake, kang tegese dhuwit kanggo bir!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-beers-route-europe/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)