Waktos Maca: 5 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 04/02/2020)

Naha anjeun lover bir pilari nyandak markisa anjeun dina jalan atawa anjeun geus boga lalampahan ka Eropa dina buku, take a look at the Bir Rute ku Train – Beers pangalusna di Éropa Ku Train. Anjeun moal kuciwa! Komo leuwih alus, unggal salah sahiji bongbolongan urang gampang ngahontal ku karéta. teu nyetir perlu, anu hartosna henteu worries. ngan senang!

 

Bir Rute Ku Train – Beers pangalusna Di Éropa: Di stasiun karéta!

Hiji hal nu bisa teu sadar, éta hiji bir alus Rute ku Train bisa kapanggih dina loba stasiun karéta. The Sheffield Ketok mangrupa salah sahiji pangalusna, featuring ngeunaan 30 casks na Draf - ditambahan nu nyorot selections ti breweries lokal tur rélatif teu jelas. Anjeun bisa meunang dina karéta jeung buka buka sababaraha aranjeunna ... atanapi ngan cicing nempatkeun sarta méakkeun leuwih waktos sampling aranjeunna. kumaha cool?!

 

The Sheffield beer Tap

Bir Rute Ku Train – Beers pangalusna Di Éropa: Delirium Désa di Brussel, Bélgia

Pink Elephant Best Beers in Europe

ayeuna, ieu salah sahiji nu Kuring geus pribadi geus teuing lamun kuring dilongok Brussel jeung salaki kuring éta dina misi ka manggihan Beers pangalusna di Éropa. tip: Turutan gajah pink!

Kami asalna ti Afrika Kidul sarta ieu perasaan hiji kangen saeutik nalika ngadatangan Brussel. janten, Kuring maréntahkeun sorangan a Castle Lite ti imah. Tangtosna, aranjeunna kapaksa eta di stock! Ieu aya kejutan salaku delirium Cafe dipikanyaho pikeun na panjang bir daptar, nangtung di 2,004 merek béda dina Januari 2004 sakumaha kacatet dina Guinness Book of Records. Dina tawaran téh beers ti leuwih 60 nagara!

bar nu aya di gang leutik disebutna Impasse de la Fidelite / Getrouwheidsgang, ukur sababaraha ratus méter ti Grand Tempat. The Jeanneke Pis Patung nya meuntas jalan ti lawang.

Ngaran bar asalna tina bir nu Tremens delirium, whose pink elephant symbol also decorates the cafe entrance.

Stasiun karéta téh 10 menit leumpang ti cafe, kitu deui teu heran ieu dina Bir Rute ku Train – Beers pangalusna di Éropa.

Luksemburg kana Kareta Brussel

Antwerp kana Kareta Brussel

Amsterdam kana Kareta Brussel

Paris keur Kareta Brussel

 

Bir Rute Ku Train – Beers pangalusna Di Éropa: Ye Olde Cheshire Opak di London, Inggris

Ye Olde Cheshire Cheese place sign

 

Urang sunda di sajarah nu hadir kalawan ieu minum ekspedisi. jujur, pub ieu teu boga Pilihan pangbadagna dibandingkeun sababaraha tatanggana na. Tapi naon eta lacks dina kuantitas dinya nyusun pikeun mibanda sajarah kualitas na napel eta. Katerangan boga eta nu Monks brewed dina loka sateuacan eta jadi pub. Samuel Johnson sarta Charles Dickens nginum dieu, jadi maneh bakal babagi hiji brew kalawan sajarah di eureun ieu.

ngadegna teh geus ayeuna milik Sam Smith Old brewery. pubs disebut hiji lebet kana pikeun gedong geulis, ales tradisional jeung interiors cozy. Aya henteu merek badag, kurban ngan cemerlang ti brewery sorangan di Tadcaster, Yorkshire.

Amsterdam ka London Kareta

Rotterdam ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

Bir Rute Ku Train – Beers pangalusna Di Éropa: Pilsner Urquell brewery di Pilsen, Républik Czech

Drink the Best Beers in Europe with your friends

 

Padahal brewery geus dimodernisasi saprak 1993, nu mil ti cellars sepuh anu tetep jero taneuh mangrupakeun bagian tina wisata nu. A ramble subterranean ends di hiji ferments kai kabuka sarta sababaraha tong kai badag tipe anu anu dipaké pikeun umurna sadayana Pilsner Urquell.

The bir ti pitch nu dijejeran super laras nyaéta, rada saukur, nu pangalusna lager bir kami geus kantos sakecap. Anjeun kedah nguji éta kaluar pikeun diri! The Pilsner Urquell brewery Ujang Anjeun nyandak tur unik. Anjeun bakal pangalaman petualangan jeung hiburan dina cellars bersejarah, diajar ngeunaan prosés brewing jeung rasa nu lager unggulan, tangtosna!

Nuremberg kana Kareta Iraha

Munich ka Kareta Iraha

Berlin kana Kareta Iraha

Wina ka Kareta Iraha

 

Bir Rute Ku Train – Beers pangalusna Di Éropa: Jérman (NOT Munich)

Dupi urang ngantep anjeun kana rusiah? The bir pangalusna di Jerman anu teu di Munich. Jérman boga rupa gede pisan tina beers luar biasa. Malah loba nagara brews sapopoé téh amazingly alus. Tapi teu unggal bir tiasa unggulan, malah di darat mana bir geus legenda. Lamun Anjeun keur pilari rupa tur anjeun resep bir anjeun kalawan karakter tur sizzle, ngalakukeun diri ni'mat sarta rencanana wisata a ka nagara deui Bavarian, dimana bir mangrupa bagian tina budaya lokal sarta brewed ku jalma riil nu mibanda carita mun ngabejaan.

Cologne kana Kareta Frankfurt

Munich ka Kareta Frankfurt

Hanover jeung Kareta Frankfurt

Hamburg kana Kareta Frankfurt

 

handap Bavaria – Niederbayern

handap Bavaria - Niederbayern

 

manteng ieu wewengkon ka East of Munich manjangan ngaliwatan Bavarian Leuweung ka borderlands Austria sarta Czech sarta mangrupa salah sahiji wewengkon sahenteuna ngumbara di Jerman. Nu nyalira ngajadikeun Handap Bavaria hiji pikaresepeun tujuan, tapi sajarah jeung budaya bir nyieun malah leuwih pikaresepeun.

Tujuh puluh hiji leutik- jeung pertengahan ukuranana breweries beroperasi dina ieu bagian tina Bavaria. Sababaraha di antarana Tanggal deui ka 1400s. Sabelas sahijina nya éta boh ngadegkeun ku gereja, ngajalankeun ku monasteries atawa dipiboga ku bangsawan. Tilu anu masih dioperasikeun ku barons Jerman sarta salah teh Abbey brewery pangkolotna di dunya. leuwih handap Bavaria mangrupakeun harta disumputkeun lamun datang ka bir.

 

Rék meunang nu Best beers di Éropa? (Responsibly tangtu!) Lajeng buku kalayan lalampahan anjeun Simpen A Train waragad Aya nu euweuh peaky disumputkeun, anu hartosna langkung duit bir!

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-beers-route-europe/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)