(Paling Keri Dianyari On: 06/03/2020)

Supaya sampeyan wis pungkasanipun rampung. Sampeyan wis sijine ing kanggo vacation ing karya, tuku karcis bidang lan tumuju marang Hungary kanggo liburan uga-pantes. Lan nalika sing kabeh lan uga apik – sawise kabeh, Budapest iku sawijining kutha ayu – ora ngedol dhewe singkat dening mung tancep sak ibukutha. Eropah iku bawana uga-disambungake karo ewu opsi kanggo lelungan Sepur, lan iki klebu Hungary. Dadi yen sampeyan wis katon ing Széchenyi Thermal Baths lan sante pint ing Beer Spa, Kepala metu saka kutha ing salah siji saka 3 paling Budapest dina kanggo lelungan kanthi Sepur.

 

1. Debrecen, Hungary

Kutha paling gedhé kaloro ing Hongaria lan uga dikenal minangka ibukutha saka Agung Hungarian Plain, kutha bustling iki ngarep kanggo 200,000 wong. Sajarah lan ayu, Debrecen namung 2 jam lan 15 menit Budapest dening Sepur. sacedhake ndadekake iki calon banget kanggo Budapest dina lelungan dening Sepur.

Gréja Agung Debrecen titik fokus ing kutha kang, lan fungsi minangka simbol saka Protèstan ing Hongaria. Ana uga akeh musium sing ngunjungi, kayata Museum Deri, kang omahé sawetara paling bêsik sajarah ing kabeh Hungary.

Aja lali kanggo nyoba metu saka sawetara pangan lokal lan anggur, uga. Yen sampeyan lagi sommelier bener, sampeyan bisa milih kanggo “Bikaner”, anggur digawé sacara lokal sing nerjemahake menyang “getih lembu”. Iku diprodhuksi ing Hongaria, ing 'Lebak Women Beautiful' misuwur wilayah. Yum!

Yen sampeyan penggemar saka siram termal, Debrecen uga wis dijamin. Ing departure saka tradisi, the Aquaticum Spa is more like an indoor water park. Featuring langit-langit neoklasik dhuwur lan minger banyu warni, these thermal baths are fun for the whole family.

Debrecen, Hungary Monument

 

2. Budapest Day Best lelungan By Train: Vienna, Austria

Iki entri sabanjure Budapest dina lelungan dening Sepur, kita lagi ninggalake Hungary tanggung lan judhul kanggo Austria, pepadhamu kulon Hongaria iku. Ibukutha Austria, Wina iku sawijining kutha nggantheng lan langkung 2 yuta residents. Kaya akeh Hungary, Wina uga dumunung ing sadawaning Kali Danube. Boten kados ing kutha cilik, Nanging, Wina wis dikempalken kebak tetanggan beda, musium, wisata, lan varieties saka pangan.

Dikenal minangka pusat budaya lan seni, it also sports a thriving coffee scene and you’ll find hundreds of cafes along its winding streets. Wina uga ngarep kanggo Schonbrunn, the summer residence of the Hapsburgs and one of many grand buildings throughout the city.

Yen sampeyan lagi lelungan ing mangsa, Wina iku kudu mandeg kanggo sawijining pasar natal. Iki pasar fantastik boten cendhak gaib karo twinkling lampu panggung, anggur mulled panas, lan comfort pangan anget.

Senajan lelampahan dawa kanggo dina trip Budapest liwat Sepur, ana opsi cepet kasedhiya karo opsi nonstop. malah luwih, sampeyan bakal kanggo mriksa negara Eropah liyané mati ember dhaftar.

Budapest kanggo Trains Vienna

Munich kanggo Trains Vienna

Graz to Trains Vienna

Prague kanggo Trains Vienna

 

Vienna is a must Budapest day trips by train

 

3. Budapest Day Best lelungan By Train: Wiener Neustadt, Austria

Akhire, kita wis teka entri pungkasan kita, sawijining kutha agêng-ukuran dumunung kidul Vienna. Ya, sing tengen kang, kita wis ditambahaké trip liyane dina Austria kanggo daftar iki. Apa sing? Inggih amarga Wiener Neustadt (aside saka gadhah jeneng guyonan), iku sawijining kutha bustling saklawasé 50,000 wong, and it’s got it all in terms of things to do.

Dumunung mung 30km saking Wina lan banget cedhak tapel wates Hongaria Austria iku sampurna Budapest dina kanggo lelungan kanthi Sepur, Sajarah iki kutha kang rife karo mungsuhan kanggo kontrol saka macem-macem etnis. Senadyan mungsuhan iki- utawa mbok menawa amarga saka wong-wong mau – Wiener Neustadt evolved into an important military training ground with the construction of the Maria Theresa Military Academy in the 1700s.

Ninggalake konco kepungkur, dina iki Wiener Neustadt ngarep kanggo akeh macem-macem kegiatan, kalebu kathah hiking ruangan lan parks. Sampeyan bisa visit Myra Falls kanggo sawetara hiking apik, utawa Kepala kanggo Gesaeuse Taman Nasional to take in the fresh air.

Kutha iki uga wis akeh monumen, musium, lan galeri darmabakti kanggo gambaraken Sajarah kutha kang. Yen iki kabeh swara kaya kakehan sing – aja padha sumelang. Sawise dina kebak aktivitas Kepala menyang Linsberg Asia Therme Spa kanggo kasempatan kanggo kelangan mudhun (utawa anget munggah!) lan ngendhokke.

Budapest kanggo Wiener Neustadt

Salzburg kanggo Trains Vienna

Wina kanggo Wiener Neustadt

Prague kanggo Wiener Neustadt

 

 

bonus Topic: Prague

Ibukutha Ceko punika dicokot banget adoh kanggo Budapest dina kanggo lelungan numpak sepur nanging kutha iki bakal ora kejawab. Yen sing tresna Sajarah, arsitektur, pangan, lan ombenan. Nalika iku meh 8 jam numpak sepur saka Budapest, yen sampeyan lagi judhul cara iku apike kanggo lelungan liwat Vienna (Kowe ngerti, kutha apik tenan kita kasebut ndhuwur).

Umumé inexpensive lan kebak bangunan lawas, kothak abad tengah uga-wadi, lan donya operasi paling tuwa Astronomical Jam, Prague iku kudu-apa ing vacation Eropah Panjenengan. Njupuk iku alon kene lan seneng strolling tengen Bridge Charles, rampung ing 1402. Utawa malah luwih apik, put on your finest royal uniform and head to Vysehrad for the day to check out the ancient ruins of the former castle.

Nuremberg menyang Sepur Prague

Munich kanggo Trains Prague

Berlin kanggo Trains Prague

Wina kanggo Trains Prague

 

Prague is a long Budapest day trips by train

 

Garis ing ngisor

dina Budapest lelungan numpak sepur lan Budapest iku sawijining kutha apik kanggo riko. Saka boulevards ayu kanggo siram termal sawijining misuwur, kutha iku ora siji kanggo kantun. Nanging apa dhewe sih lan Kepala metu saben sapisan ing nalika kanggo njelajah sawetara Piandel liyane lokal dhewe. Apa sing lagi sipping anggur getih sawetara lembu utawa skipping mati kanggo negara anyar kabeh, ndeleng pandelengan ing vacation.

Salah siji cara sing paling apik kanggo nindakake Budapest dina kanggo lelungan kanthi Sepur – seneng penak lan safety saka lelungan dening Sepur lan nggunakake Simpen A Train!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “3 Budapest Day Best lelungan By Train” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/best-budapest-day-trips-train/ - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)