(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 06/03/2020)

Jadi maneh geus tungtungna rengse eta. Anjeun geus nempatkeun dina keur pakansi nuju damel, meuli tiket pesawat anjeun sarta dipingpin leuwih kana Hungaria pikeun liburan well-deserved. Bari éta kabéh ogé tur alus – barina ogé, Budapest mangrupakeun kota geulis – ulah ngajual diri pondok ku ukur nempel sabudeureun ibukota. Éropa nyaéta buana well-disambungkeun kalayan rébuan pilihan pikeun lalampahan karéta, sarta ieu ngawengku Hungaria. Ku kituna sakali anjeun geus katempo nu Szechenyi effect mandi sarta ngarasakeun hiji pint di Beer Spa, kantor luar kota on salah sahiji 3 pangalusna Budapest dinten lalampahan ku karéta.

 

1. Debrecen, Hungaria

Kota panggedéna kadua di Hungaria sarta ogé dipikawanoh minangka Ibu ti Great Hungaria Userboxtop, kota bustling ieu imah 200,000 jelema. Bersejarah sarta geulis, Debrecen téh ngan 2 jam jeung 15 menit ti Budapest ku karéta. sakuriling na ngajadikeun ieu calon alus teuing pikeun Budapest dinten lalampahan ku karéta.

Garéja Great di Debrecen mangrupa titik fokus dina kotana urang, jeung fungsi minangka simbol Protestantism di Hungaria. Aya ogé sababaraha museum keur anjeun nganjang, kayaning Museum Deri, mana imah sababaraha paling potongan bersejarah di sakabéh Hongaria.

Ulah poho pikeun nyobaan kaluar sababaraha dahareun lokal jeung anggur, ogé. Mun anjeun anu sommelier leres, anjeun bisa milih pikeun “Bikaner”, a anggur dihasilkeun lokal nu ditarjamahkeun kana “getih bula urang”. Hayu urang dihasilkeun dina Hungaria, dina 'Valley of Awewe Geulis' kawentar daérah. Yum!

Mun anjeun anu kipas tina mandi termal, Debrecen ogé geus anjeun katutupan. Dina miang tina tradisi, the Aquaticum Spa is more like an indoor taman cai. Featuring a siling domed tinggi na slides cai warni, these thermal baths are fun for the whole family.

Debrecen, Hungary Monument

 

2. Budapest Poé pangalusna perjalanan Ku Train: Wina, Austria

Keur kitu Éntri saterusna Budapest dinten lalampahan ku karéta, urang nuju ninggalkeun Hungaria sagemblengna tur pos ka Austria, tatangga barat Hungaria urang. Ibukota Austria, Wina mangrupakeun kota anca sarta imah leuwih 2 yuta padumuk. Kawas loba Hungaria, Wina ogé perenahna sapanjang Délta. Saperti kota leutik, kumaha oge, Wina dikemas pinuh ku neighborhoods béda, museum, atraksi, sarta variétas dahareun.

Dipikawanoh salaku hub of budaya jeung seni, it also sports a thriving coffee scene and you’ll find hundreds of cafes along its winding streets. Wina oge imah Schonbrunn, the summer residence of the Hapsburgs and one of many grand buildings throughout the city.

Lamun nuju iinditan dina mangsa, Wina nyaeta kudu-eureun pikeun anak pasar Natal. Ieu pasar fantastical aya nanaon pondok tina gaib kalawan twinkling lampu jurig, anggur mulled panas, sarta kanyamanan dahareun haneut.

Sanajan perjalanan anu lila pikeun sapoé lalampahan ti Budapest via karéta, aya pilihan gancang sadia kalawan pilihan priangan. Komo leuwih alus, Anjeun gé meunang mariksa nagara Éropa lianna kaluar anjeun ember daptar.

Budapest kana Kareta Wina

Munich ka Kareta Wina

Graz kana Kareta Wina

Iraha ka Kareta Wina

 

Vienna is a must Budapest day trips by train

 

3. Budapest Poé pangalusna perjalanan Ku Train: Wiener Neustadt, Austria

tungtungna, kami geus datang ka Éntri panungtungan kami, a kota pertengahan ukuran ayana kiduleun Wina. nuhun, éta leres, kami geus ditambahkeun lalampahan sejen dinten Austria kana daptar ieu. Naha éta nu? Ogé kusabab Wiener Neustadt (kumisan ti gaduh ngaran pikaseurieun), mangrupakeun kota bustling of ampir 50,000 jelema, and it’s got it all in terms of things to do.

Lokasina ngan 30km ti Wina sarta pohara deukeut wates Hungaria-Austria mangrupa sampurna Budapest dinten lalampahan ku karéta, sajarah ieu kota urang téh rife kalawan battles keur kontrol ti sagala rupa Empires. Sanajan battles ieu- atawa sugan kusabab aranjeunna – Wiener Neustadt evolved into an important military training ground with the construction of the Maria Theresa Military Academy in the 1700s.

Ninggalkeun balik kaliwat, dinten Wiener Neustadt nyaeta imah loba sagala rupa kagiatan, kaasup nyatu hiking outdoor sarta taman. Anjeun tiasa didatangan Myra Niagara pikeun sababaraha hiking fabulous, atawa kantor ka Gesaeuse taman Nasional to take in the fresh air.

Kota ogé boga loba monumen, museum, jeung galeri dedicated ka illustrating sajarah kota. Upami ieu kabeh sora resep teuing anjeun – ulah salempang. Sanggeus sapoé pinuh kagiatan kantor ka Linsberg Asia Therme Spa pikeun kasempetan pikeun niiskeun handap (atanapi haneut nepi!) sarta bersantai.

Budapest mun Wiener Neustadt

Salzburg kana Kareta Wina

Wina ka Wiener Neustadt

Iraha ka Wiener Neustadt

 

 

bonus Topic: Iraha

Ibu Czech aya bit jauh teuing keur Budapest dinten lalampahan ku karéta tapi kota ieu teu bisa lasut. Maksudna lamun cinta jujutan, gawena undagi, kadaharan, jeung inuman. Bari éta ampir 8 jam ku karéta ti Budapest, lamun nuju pos cara kieu téh mangrupa ide nu sae pikeun perjalanan via Wina (Anjeun terang, yén kota Heboh kami didadarkeun di luhur).

Umumna murah tur pinuh wangunan heubeul, pasagi abad pertengahan well-dilestarikan, jeung dunya operasi pangkolotna Astronomical Jam, Iraha nyaeta kudu-ngalakukeun dina pakansi Éropa Anjeun. Candak eta slow dieu terasrasakeun strolling peuntas Sasak Charles, réngsé dina 1402. Atawa malah hadé, put on your finest royal uniform and head to Vysehrad for the day to check out the ancient ruins of the former castle.

Nuremberg kana Kareta Iraha

Munich ka Kareta Iraha

Berlin kana Kareta Iraha

Wina ka Kareta Iraha

 

Prague is a long Budapest day trips by train

 

Garis handap

dinten Budapest lalampahan ku karéta jeung Budapest mangrupakeun kota éndah mun nganjang. Ti boulevards geulis -na pikeun mandi termal na kawentar, kota teu salah mun sono. Tapi ngalakukeun diri ni'mat sarta kantor kaluar unggal sakali dina bari ngajajah sababaraha magic leuwih lokal pikeun diri. Naha nu nuju sipping anggur getih sababaraha bula urang atanapi skipping améh nagara anyar sakabehna, ningali wisata dina pakansi Anjeun.

Salah sahiji cara anu pangalusna pikeun ngalakukeun Budapest dinten lalampahan ku karéta – ngarasakeun genah tur kasalametan iinditan ku karéta sarta pamakéan Simpen A Train!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “3 Budapest Poé pangalusna perjalanan Ku Train” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/best-budapest-day-trips-train/ - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)