(Paling Keri Dianyari On: 06/03/2020)

Eropah mrodhuksi lan nganggo jumlah jero saka warung, wis warung kopi sing paling apik lan kafe ing Eropah. Iku Mekkah penyayang warung lan sakbenere, menehi hasil gedhe luwih saka mung sing. budaya Cafe punika jendhela donya. Kita padha ngupaya metu warung kopi luwih saka kita ngunjungi musium menarik, monumen, candhi, lan gréja! Apa bakal Paris, Vienna, lan Italia dadi tanpa enviable budaya cafe sing? 

Kene 10 Cafes Best Best Warung Ing Eropah!

Warung lan kafe nyambung us. We sip lan Ambu, melu karo warga menarik utawa tresna gedhe-gedhe lan mesthekake saka gegeran gesang modern-dina. Iku elixir produktivitas.

Ana atusan warung kopi paling apik ing Eropah worth ngunjungi, iki pilihan saka apa kita pracaya sing 10 Cafes Best Best Warung Ing Eropah:

 

1. Barcelona: Iblis Kafe

toko warung iki nempatno hip ing hipster. Punika diduweni dening 25 taun lawas sing seneng karo kacang warung. Sampun cermat nguwasani seni Bir campuran kang. Genti karo mangsa supaya dadi manawa kanggo takon marang apa gabungan saiki.

Kanggo nglengkapi brews luhur iki, macem-macem cemilan krasan kasedhiya kanggo tuku. Narik munggah dhingklik, seneng windows gedhe supaya stream cahya lan nonton donya Go dening. Iki mesthi salah siji saka warung kopi paling apik ing Eropah.Barcelona: Satans Coffee Corner

 

2. Zurich: Cafe Odeon

Art Deco gaya nggantheng saka Cafe Odeon ing Zurich. klasik kayadéné iki dibukak lawang ing 1910 lan misuwur ing pandhelikane Writers, pujangga, musisi, lan cendekiawan. Sawetara pengunjung paling misuwur antawisipun Albert Einstein lan Picasso.

Iki lawas sekolah ayu Eropah karo dhuwur langit-langit, fittings brasserie, tembok mirrored lan waiters resmi busana.

Munich kanggo Zurich Trains

Berlin kanggo Zurich Trains

Basel kanggo Zurich Trains

Wina kanggo Zurich Trains

 

Best Cafes For The Best Coffee In Europe

 

3. Paris: O Camping 

A warung toko Surf-inspirasi ing Paris apa njaluk nalika Australia lan Frenchie miwiti warung toko, ing salah siji saka budaya cafe misuwur kutha paling kepengin banget ing donya. Iku ndadekake dhuwur ing dhaptar warung kopi paling kita ing Eropah.

O Camping ora nguciwani karo sawetara favorites kalebu noisettes, kapital lan tiyang kuilt pethak flat. Endhog Benediktus punika showstopper a, supaya manawa supaya iku!

Amsterdam kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Rotterdam kanggo Paris Trains

Brussels kanggo Paris Trains

 

Paris: O Coffeeshop

 

4. Vienna: Cafe Schwarzenberg

Wina ndarbèni sajarah budaya warung sugih; wong congregating lan ngrembakaken politik, agama, lan ilmu. Writers lan pamikir sipping masakan sampurna ing obrolan filsafat jero. Ora akeh wis diganti saka dina lawas kanggo dina iki lan iku siji saka favorit warung kopi paling kita ing Eropah.

Cafe Schwarzenberg punika becik warung toko ing Wina. Iku tradisional, nggantheng lan sampurna Photogenic kanggo sabanjuré Gambar gedhe Instagram, #warung.

Salzburg kanggo Trains Vienna

Munich kanggo Trains Vienna

Graz to Trains Vienna

Prague kanggo Trains Vienna

 

Vienna: Cafe Schwarzenberg

 

5. Brussels: bodo

Thanks kanggo perusahaan kayata Mok, Brussels wis entuk titik sawijining ing warung kopi paling apik ing peta Eropah.

Padha manggang kopi piyambak sing ateges iku kang kualitas dhuwur.

Panganan dadi ing Mok iku kabeh pasugatan vegetarian, nalika sampeyan ngombe putih warata éca, sampeyan bisa nylempitake menyang porridge manis karo perkakas, jeruk bali, pomegranate, lan yogurt vegan.

Luksemburg Trains Brussels

Antwerp kanggo Trains Brussels

Amsterdam kanggo Trains Brussels

Paris kanggo Trains Brussels

 

Brussels: Mok is on the list of Best Cafes For The Best Coffee In Europe

 

6. Italia: Milano Roastery

Starbucks ing Italia? Iku ngrasa salah lan durung, iku supaya hak. Espresso peparinge Milan marang donya lan Milano Roastery kebayar pakurmatan kanggo sing nggawe akeh akale.

Wis julukan pertunjukan warung. Temtunipun wis Panggonan ing warung kopi paling kita ing dhaftar Eropah. papan iki iku prayaan tradhisi warung lan wis kamar ngicipi karo negara gambar Roastery. Mikir Willy Wonka meets warung.

Genoa to Trains Milan

Roma kanggo Trains Milan

Bologna kanggo Trains Milan

Florence kanggo Trains Milan

 

 

7. Lisbon: Copenhagen Kopi Lab

Copenhagen Kopi Lab iku ranté cilik lan operasi sing wis nggawe ombak gedhé ing industri warung. Iku cepet dadi salah siji saka warung kopi paling apik ing Eropah. Copenhagen Kopi Lab punika pitados tenan ing warung budaya gelombang kaping tiga. Tegese padha appreciate warung minangka seniman utawa pakaryan wedang lan cetha sing ndadekake kabeh prabédan.

Lisbon: Copenhagen Coffee Lab

 

8. London: Kaffeine

Sing nduweni saka Kaffeine menyang Australia lan Selandia Anyar lan ketemu inspirasi kanggo toko warung sing padha bisa mbukak ing London. ngimpi iki temen maujud lan padha kabuka salah siji warung kopi paling apik ing Eropah.

Minangka sing paling warung kopi ing Eropah, pangan iku bagéan saka pengalaman lan Kaffeine ora istiméwa. Roti lapis, sandwiches lan barang-barang sing panas ing open ing menu.

Trains Amsterdam Kanggo London

Paris kanggo London Trains

Berlin kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

Kaffeine London on the list of Best Cafes For The Best Coffee In Europe

 

9. Edinburgh: masakan Lab

ing Edinburgh, ing Masakan Lab ing gaya lan salah siji saka warung kopi paling apik ing Eropah.

Masakan Labs uniqueness sing wis wong banging ing lawang kanggo liyane. menu warung punika prajanjian kanggo sing passion.

Iku fitur papat puteran asal coffees single. Two wis brewed ing garis masakan lan loro liyane ing Espresso bar. pasangan warung mukti karo cake utawa pastries, kang Masakan Lab wis ora butuh.

Edinburgh: Brew Lab

 

10. Prague: campuran

modern, padhang lan vivacious, Misto iku kudu.

Jeneng iku Czech kanggo, Panggonan. Seluk-beluk sing ombenan kopi sugih lan pangan éca.

Ora Matter wektu, sarapan, nedha awan utawa nedha bengi, Misto welcome sampeyan ing gaya bener lan priksa manawa sampeyan njaluk fix kafein Panjenengan.

Nuremberg menyang Sepur Prague

Munich kanggo Trains Prague

Berlin kanggo Trains Prague

Wina kanggo Trains Prague

 

Prague: Misto Coffee Shop

 

Enjoyed our article “10 Best Cafes For The Best Coffee In Europe”? Book karo Simpen A Train lan miwiti lelampahan budaya cafe warung!

 

 

Do you want to embed our blog post “10 Best Cafes For The Best Coffee In Europe” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/best-cafes-europe/ ‎- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)