(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 06/03/2020)

Éropa ngahasilkeun sarta meakeun jumlah unfathomable tina kopi, eta boga warung kopi pangalusna sarta cafe di Éropa. Ieu mangrupakeun Mekah pencinta kopi jeung terus terang, a deal gede leuwih ti ngan anu. budaya warnet nyaéta jandela ka dunya. Urang neangan kaluar warung kopi leuwih ti kami didatangan museum metot, monumen, candi, sarta gereja! Naon ngalakukeunana Paris, Wina, sarta Italia jadi tanpa enviable budaya warnet maranéhna?

Di dieu nu 10 Cafe pangalusna Pikeun The Best Kopi Di Éropa!

Kopi na kafe nyambung kami. Urang sip na savor, kalibet jeung locals metot atanapi dipikacinta leuwih sarta mutuskeun ti ririweuhan tina kahirupan modern poé. Ieu téh mangrupa elixir of produktivitas.

Aya ratusan warung kopi pangalusna di Éropa patut ngadatangan, ieu pilihan naon kami yakin nu 10 Cafe pangalusna Pikeun The Best Kopi Di Éropa:

 

1. Barcelona: Iblis Kopi Corner

warung kopi ieu nyimpen hip dina hipster. Eta anu dipiboga ku 25 sataun heubeul anu aya dina cinta jeung buncis kopi. Anjeunna geus meticulously mastered seni brewing blends na. Aranjeunna robah kalawan musim kitu pastikeun nanya manehna naon nu adun ayeuna téh.

Pikeun ngalengkepan brews luhur ieu, rupa-rupa snacks homemade nu sadia pikeun meuli. Narik nepi korsi, ngarasakeun jandéla badag nu ngantep aliran cahaya dina tur merhatikeun dunya lebet ku. Ieu pasti salah sahiji warung kopi pangalusna di Éropa.Barcelona: Satans Coffee Corner

 

2. Zurich: cafe Odeon

Seni deco teh gaya anca ti Cafe Odeon di Zurich. Palasik peuyeum ieu dibuka panto taun 1910 sarta kasohor keur dipikanyaho tina panulis, penyair, musisi, jeung kaum intelektual. Sababaraha datang kawentar ngawengku Albert Einstein sarta Picasso.

Ieu sakola heubeul elegance Éropa kalawan ceilings tinggi, fittings brasserie, tembok mirrored na waiters formal diasah.

Munich ka Zurich Kareta

Berlin ka Zurich Kareta

Basel ka Zurich Kareta

Wina ka Zurich Kareta

 

Best Cafes For The Best Coffee In Europe

 

3. Paris: O Coffeeshop

A warung kopi internetan-diideuan di Paris aya naon anjeun meunang lamun hiji Aussie na Frenchie ngamimitian warung kopi, di salah sahiji budaya warnet kawentar kota paling obsessed di dunya. Ayeuna damel eta tinggi dina daptar warung kopi pangalusna kami di Éropa.

O Coffeeshop teu nguciwakeun kalawan sababaraha paporit kaasup noisettes, caps jeung bule datar. Endog Benedict nyaeta showstopper a, sangkan mastikeun kana tatanan eta!

Amsterdam ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Rotterdam ka Paris Kareta

Brussel ka Paris Kareta

 

Paris: O Coffeeshop

 

4. Wina: cafe Schwarzenberg

Wina boga sajarah budaya kopi euyeub; jalma congregating jeung nyawalakeun pulitik, agama, jeung sains. Panulis sarta pamikir sipping nu brew sampurna dina paguneman filosofis jero. Teu pira geus robah ti poé heubeul ka kiwari sarta éta salah sahiji favorit warung kopi pangalusna kami di Éropa.

Cafe Schwarzenberg teh ideal warung kopi di Wina. Éta tradisional, anca sarta sampurna photogenic pikeun anjeun salajengna gambar hébat Instagram, #kopi.

Salzburg kana Kareta Wina

Munich ka Kareta Wina

Graz kana Kareta Wina

Iraha ka Kareta Wina

 

Vienna: Cafe Schwarzenberg

 

5. Brussel: bodo

Hatur nuhun kana establishments kayaning Mok, Brussel ieu earning titik na dina warung kopi pangalusna dina peta Éropa.

Aranjeunna manggang kacang kopi maranéhna sorangan nu ditarjamahkeun kana eta mahluk tina kualitas pangluhurna.

Kadaharan dilayanan di Mok téh sadayana masakan vegetarian, bari maneh inuman anu bodas datar nikmat, anjeun tiasa keun kana bubur amis kalawan kacangan, anggur, dalima, sarta yogurt vegan.

Luksemburg kana Kareta Brussel

Antwerp kana Kareta Brussel

Amsterdam kana Kareta Brussel

Paris keur Kareta Brussel

 

Brussels: Mok is on the list of Best Cafes For The Best Coffee In Europe

 

6. Itali: milano Roastery

Starbucks di Italia? Asa salah na acan, éta kitu katuhu. Espresso teh kado Milan masihan dunya jeung milano Roastery bayaran ngajenan ka nu nyiptakeun akalna.

Eta geus dubbed nu téater tina kopi. Eta pasti ngabogaan tempat on warung kopi pangalusna kami dina daptar Éropa. spasi Ieu perayaan tradisi kopi na boga kamar tasting kalawan kaayaan seni Roastery. Pikir Willy Wonka meets kopi.

Genoa kana Kareta Milan

Roma pikeun Kareta Milan

Bologna kana Kareta Milan

Florence kana Kareta Milan

 

 

7. Lisbon: Kopenhagen Kopi Lab

Di kopenhagen Kopi Lab mangrupakeun ranté leutik na hiji operasi anu nyieun lambak badag dina industri kopi. Hal ieu gancang jadi salah sahiji warung kopi pangalusna di Éropa. Di kopenhagen Kopi Lab mangrupakeun pangagem teguh dina budaya kopi gelombang katilu. Ieu hartosna yén maranéhna ngahargaan kopi salaku hiji artisan atawa karajinan inuman sarta jelas nu ngajadikeun sagala bédana.

Lisbon: Copenhagen Coffee Lab

 

8. London: Kaffeine

Pamilik Kaffeine ngumbara ka Australia jeung Selandia Anyar jeung kapanggih inspirasi maranéhanana keur warung kopi nu maranéhna bisa muka di London. ngimpi maranéhanana ieu sadar sarta aranjeunna dibuka salah sahiji warung kopi pangalusna di Éropa.

Salaku kalawan paling warung kopi di Éropa, dahareun téh bagian tina pangalaman jeung Kaffeine aya iwal. Salads, sandwiches na nanaon kaluar panas tina oven aya di menu nu.

Kareta Amsterdam Pikeun London

Paris ka London Kareta

Berlin ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

Kaffeine London on the list of Best Cafes For The Best Coffee In Europe

 

9. Edinburgh: brew Lab

dina Edinburgh, nu brew Lab nyaeta on trend na nyaeta salah sahiji warung kopi pangalusna di Éropa.

Brew Labs uniqueness nu boga urang banging on panto maranéhanana pikeun leuwih lengkep. menu kopi nyéta hiji surat wasiat ka gairah maranéhna.

Ieu ciri opat puteran asal coffees tunggal. Dua geus brewed on bar brew maranéhanana sarta dua lianna dina maranéhanana espresso bar. pasang kopi deliciously kalawan cake atawa pastries, numana brew Lab boga kakurangan.

Edinburgh: Brew Lab

 

10. Iraha: dicampur

moderen, caang jeung vivacious, Misto nyaeta kudu.

Ngaranna Czech pikeun, tempat anu. istimewa nyéta inuman kopi euyeub tur dahareun nikmat.

Taya masalah waktu nu, sasarap, dahar beurang atawa dinner, Misto baris ngabagéakeun anjeun gaya leres tur pastikeun anjeun meunang fix kafein Anjeun.

Nuremberg kana Kareta Iraha

Munich ka Kareta Iraha

Berlin kana Kareta Iraha

Wina ka Kareta Iraha

 

Prague: Misto Coffee Shop

 

Ngarasakeun artikel kami “10 Cafe pangalusna Pikeun The Best Kopi Di Éropa”? buku jeung Simpen A Train tur mimitian lalampahan budaya warnet kopi Anjeun!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “10 Cafe pangalusna Pikeun The Best Kopi Di Éropa” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/best-cafes-europe/ - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)