(Paling Keri Dianyari On: 31/08/2019)

Lelungan looking for Terusan Best lan Kali Kayak Wisata ing Eropah bisa ngaso gampang ngerti Eropah wis pandelengan banget. Nanging, ngerti ngendi kanggo pindhah kanggo sailing paling vacation tau, sampeyan kudu nggawe sawetara riset. Ana limang negara karo kanal Fantastic lan opsi liburan riverboat.

Sampeyan bisa visit kabeh, utawa milih siji sing Appeals kanggo paling. Apa mesthi, sing lagi arep duwe sawetara misuwur kanal lan kali nitih ing preian. Kene gangsal kanal lan riverboat kita preian paling apik ing Eropah:

 

1. Canal lan Kali Kayak Holidays in France

Prancis iku negara ayu karo akeh bisa tujuan kanggo saluran utawa riverboat liburan. A sawetara saka wilayah Perancis ngadeg metu ing gati: ing Midi, wilayah Aquitaine, lan Camargue. Saben wong wis kuwalitas unik.

Kapisan iku Canal du Midi, a warisan donya lan dalan banyu Ponggawa paling tuwa ing Eropah sing isih mèlu mesthi asli. Karya Pierre Paul Riquet rampung ing 1681. Sadawane dalan, njelajah mudhun Midi, sampeyan bisa ndeleng Le Somail lan Carcassonne, loro pamukiman abad tengah nengsemake. Lan yen sampeyan tresna apik pangan lan anggur, sampeyan bisa nyoba Minervois misuwur Midi lan Corbieres, lan cassoulet, a delicacy lokal.

Southern France kang Camargue rada luwih modern, karo iklim panas ayu lan closeness saka segara Mediterania. Nalika sampeyan lagi lelungan ing Camargue, sampeyan bisa sinau ing alam gembur lan birdlife. Opo meneh, ing kutha wilayah ana uga nengsemake kafe sethitik nyawang.

Akhire, Aquitaine bakal dijupuk atimu sing layaran ing jurang luscious sawijining, katon ing grojogan lan perengan narik ati. Ana akeh rute kanggo njupuk, kalebu sailing mudhun Kali Charente. ing Prancis, saben dalan sing njupuk iku memikat, lan ngalami iku kanthi sing koyo apik.

Amsterdam kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Rotterdam kanggo Paris Trains

Brussels kanggo Paris Trains

 

 

2. Canal lan Kali Kayak Holidays in Italia

Nalika sampeyan mikir saluran lan Italia, ing bab pisanan sing nerangake atine iku Venice. Laguna Venetian iku jembar, Cut liwat karo kanal-kanal, lan nawakake pengalaman unik kanggo lelungan sing tresna kayak. Nanging malah liyane supaya saka pelayaran ing kanal-kanal ing Venice dhewe, pesisir Italia murup dhewe.

kanggo wiwitan, sampeyan bisa bukak pulo memikat Torcello, Burano, and Murano that have a lot to offer. Yen sampeyan pengin, nglampahi wektu ing salah siji saka akeh kopi spesialis sing. Yen ora, sampeyan bisa tansah numpak prau layar ing kutha Venice dhewe. Saben dalan banyu iku salah siji ayu ana, utamané nalika cuaca iku apik. Pindhah ing kanggo River Brenta utawa Síle River kanggo Tours liyane apik saka Italia deso.

Italia kang tak kathah kanggo kurban karo kali ayu, lan kanal-kanal ing Venice sing kudu-ndeleng. Yen sampeyan pengin ndeleng paling saka pandelengan Eropah lan saluran air kepileh, sampeyan bakal nemokake wong ing Italia.

Florence kanggo Roma Trains

Naples kanggo Roma Trains

Florence kanggo Trains Pisa

Roma kanggo Venice Trains

 

 

3. Canal lan Kali Kayak Holidays in Jerman

Canal and River Boat Holidays in Germany

 

Jerman bisa uga ora Panggonan pisanan sampeyan mikir nalika Terusan paling lan preian riverboat ing Eropah sing kasebut. Nanging, negara iki adoh saka kakurangan ing saluran air ayu kanggo njelajah. Two wilayah ngadeg metu saka liyane: Mecklenburg lan Brandenburg, karo sing narik kanal lan tlaga diubengi dening gembur alas.

apa utamané nengsemake iku sadawane dalan sampeyan bisa ndeleng kraton nggumunke, kedaton abad tengah, lan kutha lawas quaint. Lan wong-wong sing tresna alam temtu bakal seneng pasamunan unspoiled lan potensi saka satwa ing.

Berlin dhewe wis luwih kreteg saka malah Venice ora, lan meh 100 kanal kanggo njelajah. Nanging, kanal Jerman lan riverboat liburan ngulandara uga bisa njupuk sampeyan menyang Potsdam lan Brandenburg. Aja kantun kesempatan kanggo njelajah Jerman ing cara unik lan sayah iki.

Berlin kanggo Trains Potsdam

Berlin kanggo Hamburg Trains

Frankfurt to Berlin Trains

Berlin kanggo Trains Munich

 

4. Belgium

Belgium wis bonus gedhe ing sawijining sisih nalika nerangake paling kanal lan riverboat preian ing Eropah. bonus iki wilayah Flemish lan kaendahan saluran air sawijining. Nalika saluran air Belgian ora tradisional ing raos aturan sakcedhake deso narik ati, wong mesthi bisa njupuk sampeyan sawetara panggonan macem.

Tuladhane, Attractions mesthi worth ngunjungi, lan njajahi kanthi kanal ndadekake trip malah luwih macem. Ana Roman tartamtu ing udhara, akeh kaya ing Venice. Lan nengsemake struktur abad tengah lan coklat kopi mung nambah menyang atmosfer.

Banjur ana Ypres, panggonan nggumunke kebak sajarah pinunjul lan pandelengan Flemish unik, swara, lan roso. Sail dalan kanggo éca coklat gawenan tangan Belgian, utawa sregep lan mantep sacara bir Belgian. negara bakal nampani kowe karo bungahaken murni kanggo kabeh pikiran sehat.

Brussels kanggo Trains Antwerp

Amsterdam kanggo Trains Antwerp

Lille kanggo Trains Antwerp

Paris kanggo Trains Antwerp

 

 

5. Walanda

Netherlands Best Canal and River boat Holidays

Ora dhaftar Eropah tujuan paling bisa dadi lengkap tanpa Walanda. Sing kalebu tujuan sing kurban paling saluran lan riverboat preian ing Eropah. Ing negara saluran air kanggo nemokake sawijining panggonan ing dhaftar, Amerga views nggumunke sawijining, rute apik lan ease lan tenang sailing.

Deso Walanda lan saluran air sawijining kurban pengalaman gedhe. Mbok ora Panggonan liyane bisa gumunggung suwe kuwi liwat desa cilik lan jejere dadi akeh pandelengan ayu. Mbayangno langkung tradisional-looking kincir angin Dutch, karo katon ditepungi lan Pesona. mbayangno looking ing tulips swaying ing breeze nalika ngliwati wilayah Frisian.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

 

Planning Riverboat Vacation ing Eropah? Book Tiket Train Panjenengan karo Simpen A Train lan seneng!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs? sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-canal-river-boat-holidays/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)