(Last Updated On: 31/08/2019)

Travelers pilari Terusan Best jeung Walungan Parahu Libur di Éropa bisa beristirahat gampang nyaho Éropa boga wisata terrific. Sanajan, uninga dimana balik pikeun sailing pangalusna pere kungsi, geus maneh mun ditambahan ieu panalungtikan. Aya lima nagara kalawan terusan hebat tur pilihan libur riverboat.

Anjeun tiasa didatangan kabeh, atawa milih hiji nu banding ka anjeun paling. Naon tangtu éta nu nuju akang gaduh sababaraha kawentar kanal na walungan rides on libur ieu. Di dieu luhur lima kanal na riverboat libur urang pangalusna di Éropa:

 

1. Terusan jeung Walungan Parahu Libur dina Perancis

Perancis mangrupakeun nagara geulis jeung loba kamungkinan maksud pikeun saluran atanapi riverboat lebaran. Sababaraha tina wewengkon Perancis urang nangtung kaluar dina hal anu: nu Midi, wewengkon Aquitaine, jeung Camargue. Tiap di antarana boga qualities unik.

Kahiji nyaeta Terusan du Midi, a Heritage Site Dunya jeung waterway jieunan pangkolotna di Éropa nu masih kieu tangtu aslina. Ieu karya Piér Paul Riquet réngsé dina 1681. Sapanjang jalan, cruising turun Midi, Anjeun bisa ningali Le Somail na Carcassonne, dua padumukan abad pertengahan menawan. Tur upami Anjeun salah cinta dahareun alus jeung anggur hébat, anjeun bisa coba Minervois kawentar Midi sarta Corbieres, sarta cassoulet, a ngeunah lokal.

Southern Perancis urang Camargue rada leuwih moderen, kalawan iklim cerah geulis jeung closeness tina laut Tengah. Bari nu nuju iinditan teh Camargue, anjeun tiasa diajar alam subur tur birdlife. Naon deui, di perkotaan aya ogé menawan cafe saeutik ningali.

tungtungna, Aquitaine bakal candak haté anjeun anjeun Cruise ngaliwatan lembah luscious na, kasampak di curug sarta cliffs breathtaking. Aya rupa-rupa ruteu nyandak, kaasup sailing handap Walungan Charente. di Perancis, unggal jalur Anjeun nyandak nyaeta enchanting, sarta ngalaman deui sapinuhna mangrupakeun rarasaan éndah.

Amsterdam ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Rotterdam ka Paris Kareta

Brussel ka Paris Kareta

 

 

2. Terusan jeung Walungan Parahu Libur dina Itali

Lamun anjeun nganggap saluran sarta Italia, hal kahiji anu datang ka pikiran téh Venice. Laguna Venetian nyaeta vast, motong ngaliwatan kalayan terusan, sarta eta nawarkeun hiji pangalaman unik pikeun travelers anu cinta boating. Tapi malah beuki jadi ti sailing nu terusan tina Venice sorangan, basisir Italia mangrupakeun sorot sorangan.

pikeun starters, anjeun bisa didatangan kapuloan enchanting Torcello, Burano, and Murano that have a lot to offer. Upami Anjeun hoyong, méakkeun waktu di salah sahiji loba warung spesialis maranéhna. Mun teu, Anjeun salawasna bisa balayar asup ka kotana Venice sorangan. Unggal waterway mangrupakeun salah geulis aya, utamana lamun cuaca anu alus. Ngaléngkah ka Walungan Brenta atanapi Sile Walungan keur tur beuki endah ti Italia padesaan.

Italia urang ngagaduhan nyatu nawarkeun kalawan walungan geulis na, sarta kanal of Venice mangrupakeun hiji kudu-tingali. Lamun hayang ningali best of wisata Éropa sarta waterways exquisite, anjeun bakal manggihan éta di Italia.

Florence ka Roma Kareta

Naples ka Roma Kareta

Florence kana Kareta Pisa

Roma pikeun Venice Kareta

 

 

3. Terusan jeung Walungan Parahu Libur dina Jérman

Canal and River Boat Holidays in Germany

 

Jerman bisa jadi tempat kahiji nu mikir lamun terusan pangalusna jeung libur riverboat di Éropa anu disebutkeun. Sanajan, nagara ieu tebih ti kurang di waterways geulis ngajajah. Dua daérah nangtung kaluar ti sésana: Mecklenburg na Brandenburg, kalayan maranéhanana pikareusepeun pisan terusan sarta situ dikurilingan ku leuweung subur.

naon utamana menawan éta sapanjang jalan anjeun tiasa ningali istana stunning, istana abad pertengahan, jeung kacamatan heubeul quaint. Saha jalma anu cinta alam undoubtedly bakal ngarasakeun padang unspoiled na richness satwa nu.

Berlin sorangan boga leuwih sasak ti malah Venice manten, jeung ampir 100 terusan ngajajah. Sanajan, terusan Jerman anjeun sarta riverboat libur petualangan ogé bisa nyandak nu ka arah Potsdam na Brandenburg. Ulah sono kasempetan ngajajah Jerman dina cara unik sarta reureuh ieu.

Berlin kana Kareta Potsdam

Berlin ka Hamburg Kareta

Frankfurt ka Berlin Kareta

Berlin kana Kareta Munich

 

4. Bélgia

Bélgia boga bonus hébat di sisi na lamun datang ka pangalusna kanal na riverboat libur di Éropa. bonus Ieu wewengkon Flemish sarta keindahan waterways na. Sedengkeun waterways Belgian henteu tradisional di rasa maturan sakuliling désa breathtaking, aranjeunna can tangtu nyandak anjeun sababaraha tempat seru.

Salaku conto, Bruges geus pasti patut ngadatangan, jeung Ngalanglang eta ku kanal ngajadikeun perjalanan malah leuwih seru. Aya roman tangtu dina hawa, teuing kawas di Venice. Sarta menawan struktur abad pertengahan jeung coklat warung ukur nambahan ka atmosper.

Lajeng aya Ypres, tempat stunning pinuh ku Pentingna sajarah jeung wisata Flemish unik, sora, jeung rasa. Balayar cara anjeun ka nikmat chocolates handmade Belgian, atanapi vibrant sarta tahan beers Belgian. nagara bakal ngabagéakeun anjeun ku delight murni pikeun sakabéh panca indra.

Brussel kana Kareta Antwerp

Amsterdam kana Kareta Antwerp

Lille jeung Kareta Antwerp

Paris keur Kareta Antwerp

 

 

5. Walanda

Netherlands Best Canal and River boat Holidays

Taya daptar maksud Éropa pangalusna tiasa lengkep tanpa Walanda. Nu ngawengku maksud anu nawarkeun pangalusna channel sarta riverboat libur di Éropa. Nagara waterways kapaksa neangan tempatna dina daftar, owing kana pintonan stunning na, ruteu endah jeung betah tur tranquility of sailing.

Padesaan Walanda sarta waterways na nawarkeun pangalaman hébat. Sugan euweuh tempat sejen bisa boast sailing mulus sapertos ngaliwatan desa leutik sarta gigireun jadi loba wisata geulis. Ngabayangkeun ngalirkeun ku tradisional-pilari windmills Walanda, kalawan penampilan recognizable maranéhanana sarta pesona. ngabayangkeun pilari di tulip swaying di angin ngahiliwir bari ngaliwatan wewengkon Frisian.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

 

Perencanaan hiji Riverboat Pakansi di Éropa? Buku Anjeun Tiket Kareta kalawan Simpen A Train terasrasakeun!

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun? anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-canal-river-boat-holidays/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)