(Paling Keri Dianyari On: 18/10/2019)

Iku nyatane banget kondhang sing Eropah paling panggonan kanggo keju kualitas. Lan minangka pacangan keju, sampeyan mbokmenawa pengin ngerti kang keju Eropah paling apik wis kurban lan carane golek.

Gabung kita mbukak menyang dhaptar Eropah kang finest lan paling ngrayakake keju. We mbukak kang panggonan kang misuwur kanggo keju tartamtu. Kita uga ngrembug carane tekan tujuan iki nduweni lan ing gaya dening Sepur kanggo nggawe keju Eropah Panjenengan lelampahan siji sing ora bakal lali.

 

Swiss

Swiss iku ngarep kanggo liwat 450 varieties saka keju kang ana ing antarane keju Eropah paling apik. sawijining Sajarah sugih ing keju nerangake ora siji surprise wiwit Swiss duwe reputasi merata nyengsemaken nalika nerangake bab susu sing. Thanks kanggo Swiss kang biasa gunung, sapi graze ing seger, grasses resik. Grass-fed cows produce the best milk which makes even more flavorful cheeses.

The mukti entheng Emmental mbok menawa siji saka keju Swiss paling misuwur. Sampeyan bakal nemokake produsen Emmental asli ing Emmentaler Schaukaeserei keju Factory. Swiss uga ing ngendi sampeyan bakal nemokake pabrik keju seneng sing nggawe Gruyere, granit, Keju Green, Wedhus kang susu Ricotta, Bregaglia, lan Buffalo Mozzarella.

Sampeyan bisa cantik akeh njaluk keju Swiss finest ing samubarang kutha-kutha gedhe Swiss kang kayata Geneva, Zurich, utawa Basel. Sampeyan bisa tekan iki cities Ayu Sepur saka kutha Eropa kaya Paris, Berlin, utawa Roma. Teka ing desa cilik dikenal saka sumber iki keju nggoleki, sampeyan bisa njupuk loro sepur, siji menyang kutha utama lan liyane tekan kutha-kutha.

Interlaken kanggo Zurich Trains

Lucerne kanggo Zurich Trains

Bern kanggo Zurich Trains

Geneva to Zurich Trains

 

France

soft brie is the best cheese europe

 

Nalika sampeyan mikir babagan keju Eropah paling apik wis kanggo kurban kanthi otomatis mikir keju Perancis, ora mangu Brie ono krime lan Camembert nggoleki teka atine. Nanging, Prancis uga dikenal kanggo Roquefort jinis, mbok menawa salah siji sing paling keju kuna. keju iki kanggo wong-wong karo rasa angsal.

Prancis uga ngarep kanggo Boursin, keju ono krime sing tresna dening akeh koki minangka nggabungaké apik dados masakan. Chèvre punika keju Prancis kang misuwur liyane. Iku keju susu wedhus karo susunan sing gumantung ing umur keju; lawas iku, liyane acrid lan sugih konsistènsinipun. Tomme de Savoie is a firm cow’s milk cheese with a buttery colored-interior and brown grind.

Nggoleki iki keju Perancis flavourful kanthi ngunjungi kutha favorit French Panjenengan. Njupuk Sepur menyang Paris, Lyon, Marseille, lan kutha-kutha liyané ing Prancis saka paling saka kutha utama Eropah. Minangka pacangan keju, sampeyan malah pengin kanggo ngunjungi farmhouses endi warga nggawe keju. Iki gampang reachable dening terus lelampahan yen wis tekan kutha-kutha utama dening Sepur.

Brussels kanggo Trains Lyon

London kanggo Trains Lyon

Marseille kanggo Trains Lyon

Amsterdam kanggo Trains Lyon

 

Keju Best Eropah – Italia

pizza best cheese europe

 

Ing keju paling apik ing Eropah ditemokake ing Italia, salah siji saka prodhusèn keju paling gedhe ing donya ing donya. Sawetara keju paling misuwur ing donya yaiku Italia. Sing wis ora krungu saka Mozzarella, Parmigiano-Reggiano, lan Ricotta? keju donya-kesuwur sing becik saka Italia sing Gorgonzola, mascarpone, Provolone, lan Pecorino. Iki keju digawé sacara lokal sing kualitas dhuwur lan nggunakake resep-resep tradisional.

Italia tresna keju sing dadi luwih sing padha duwe keju Eropah paling apik pameran iku bagéyan saka budaya sing. Salah siji saka pameran keju paling gedhé yaiku Festival Keju Bra ing Piedmont. Sisilia mengeti "Festival Of Ricotta Keju” utawa Ricotta lan Keju Festival saben taun. Sirah kanggo Tuscany ana ing kawitan ing September lan ngrameke Festival Pecorino Keju karo warga.

Olbia kanggo Trains Cagliari

Cagliari kanggo Trains Olbia

Sassari kanggo Trains Olbia

Olbia kanggo Trains Sassari

 

 

Njupuk Sepur kanggo Roma, Florence, Milan, Naples, lan kutha-kutha utama kanggo Sample paling keju Eropah terus saka prodhusèn, Simpen A Train.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-cheese-europe/ - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)