(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 18/10/2019)

Ieu fakta kacida alusna-dipikawanoh yen Éropa teh pangalusna tujuan pikeun kéju kualitas. Jeung salaku lover kéju, Anjeun meureun hoyong terang nu éta kéju pangalusna Éropa geus nawarkeun na kumaha carana manggihan eta.

Gabung kami salaku urang ngajalankeun liwat daptar Éropa urang finest na paling sohor cheeses. Urang nembongkeun nu tempat nu kasohor cheeses husus. Urang ogé ngabahas kumaha carana ngahontal maksud ieu merenah tur di gaya ku karéta nyieun kéju Éropa Anjeun perjalanan salah anjeun moal poho.

 

Swiss

Swiss téh imah leuwih 450 variétas tina keju nu diantara nu kéju pangalusna Éropa. na sajarah euyeub di kéju datang ka euweuh hiji urang heran saprak Swiss boga hiji reputasi disarengan impressive lamun datang ka susu maranéhna. Hatur nuhun ka Swiss urang spektakuler mountainside, sapi ngadahar jukut di tawar, jukut bersih. Grass-fed cows produce the best milk which makes even more flavorful cheeses.

The deliciously hampang Emmental sugan salah sahiji cheeses Swiss nu kawentar. Anjeun bakal manggihan makers Emmental aslina di Emmentaler Schaukaeserei kéju Factory. Swiss oge dimana anjeun bakal manggihan pabrik kéju pikaresepeun nu ngadamel Gruyere, batu granit, Opak héjo, Embe urang Susu Ricotta, Bregaglia, jeung munding mozzarella.

Anjeun tiasa lumayan loba meunangkeun cheeses Swiss finest di salah sahiji kota badag Swiss urang kayaning Jenéwa, Zurich, atanapi Basel. Anjeun tiasa ngahontal ieu Kota geulis ku karéta ti kota Éropa utama lianna kawas Paris, Berlin, atawa Roma. Datang ka desa leutik famously dipikawanoh salaku sumber ieu cheeses rupa, Anjeun tiasa nyandak dua karéta, salah ka kota utama jeung séjén pikeun ngahontal kota.

Interlaken ka Zurich Kareta

Lucerne ka Zurich Kareta

Bern ka Zurich Kareta

Jenéwa ka Zurich Kareta

 

Perancis

soft brie is the best cheese europe

 

Lamun anjeun pikir ngeunaan kéju pangalusna Éropa geus nawarkeun maneh otomatis mikir cheeses Perancis, henteu ragu dina Brie creamy na Camembert rupa datang ka pikiran. Sanajan, Perancis ogé dipikawanoh pikeun Roquefort na euyeub, sugan salah sahiji anu pang cheeses kuna. kéju Ieu pikeun maranéhanana kalawan rasa kaala.

Perancis oge imah Boursin, a kéju creamy anu dipikacinta ku loba chefs sakumaha eta incorporates beautifully kana masakan. Chèvre nyaeta kéju Perancis kasohor sejen. Ieu kéju susu hiji embe urang ku tékstur nu gumantung kana umur tina keju nu; nu heubeul éta, beuki acrid tur euyeub konsistensi na. Tomme de Savoie is a firm cow’s milk cheese with a buttery colored-interior and brown grind.

Manggihan ieu cheeses Perancis flavourful ku ngadatangan kota favorit Perancis Anjeun. Candak ka karéta ka Paris, Lyon, Marseille, jeung kota sejenna di Perancis ti kalolobaan kota utama Éropa. Salaku lover kéju, Anjeun malah meureun hoyong nganjang ka farmhouses mana locals sangkan cheeses. Ieu gampang reachable ku neraskeun lalampahan anjeun sakali anjeun geus ngahontal kota utama ku karéta.

Brussel kana Kareta Lyon

London keur Kareta Lyon

Marseille kana Kareta Lyon

Amsterdam kana Kareta Lyon

 

Best Keju Éropa – Itali

pizza best cheese europe

 

The kéju pangalusna di Éropa geus kapanggih dina Itali, salah sahiji produser kéju pangbadagna di dunya di dunya. Sababaraha cheeses kawentar di dunya téh Italia. Anu teu ngadéngé mozzarella, Parmigiano-Reggiano, sarta Ricotta? cheeses dunya-dipelak séjén yén hujan es ti Italia anu Gorgonzola, Mascarpone, Provolone, sarta Pecorino. Ieu cheeses dihasilkeun lokal nu kualitas pangluhurna sarta make resep tradisional.

Italians cinta cheeses maranéhna jadi loba nu dipibanda kéju pangalusna Éropa festival anu bagian tina budaya maranéhna. Salah sahiji festival kéju panggedena teh Festival Opak bra di Piedmont. Sisilia celebrates "Festival Of Ricotta Opak” atawa Ricotta na Opak pestipal unggal taun. Sirah kana Toscana dina Minggu hareup dina bulan Séptember sarta ngagungkeun Festival Pecorino Opak jeung locals.

Olbia kana Kareta Cagliari

Cagliari kana Kareta Olbia

Sassari kana Kareta Olbia

Olbia kana Kareta Sassari

 

 

Candak ka karéta ka Roma, Florence, Milan, Naples, jeung kota utama lianna keur sampel pangalusna kéju Éropa lempeng ti produser, Simpen A Train.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link mun pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-cheese-europe/ - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)