Wacan Maca: 4 menit(Paling Keri Dianyari On: 10/01/2020)

Otentik pedhes lan brimming karo roso luar biasa, Cina pangan apik iku kadhangkala hard teka dening ing Eropah. Nanging, kabar apik sing ana restauranger pinunjul ing Eropah - sampeyan kudu ngerti ngendi kanggo nemokake wong, lan carane njaluk ana. Awit sing paling akeh ana ing kutha-kutha Eropa utawa huruf, iku becike kanggo teka dening Sepur.

kanthi uga dikembangaké jaringan sepur cepet sing Eropah pamer, iku bisa kanggo ngendi wae ing prakara jam - lan seneng rute apik ing cara uga. Kanggo sing crave sawetara Staples pangan Asian, kene sing paling restauranger ing Eropah, lan carane njaluk ana dening Sepur:

 

Sea Palace - Amsterdam, Walanda

Paling restoran sing fokus ing menehi customer soko gedhe kanggo rasa. Nanging, Istana Sea ing Amsterdam yakuwi kanggo nyedhiyani sampeyan karo pengalaman sing ora mung melu tunas rasa nanging uga gampang ing mripat. Dibangun kaya pagoda a, restaurant ngambang nang panggonan sampurna kanggo ngendhokke karo sawetara saka Cina pangan paling metu ana.

pasugatan Rice, dumplings, buns, lumpia - sampeyan jeneng iku, lagi kabeh ing menu lan ngicipi minangka asli kaya yen padha ing China. Sing apa samesthine saka siji saka restauranger paling apik ing Eropah. Yen sampeyan pengin njaluk menyang Amsterdam dening Sepur, sampeyan bisa nyekel Sepur kulo saka Paris, Berlin, lan liyane kota Eropa.

Hamburg kanggo Amsterdam Trains

Hanover kanggo Amsterdam Trains

Luksemburg Amsterdam Trains

Dortmund kanggo Amsterdam Trains

 

Friends apik lan Restaurants in Europe - Berlin, Jerman

Ing kutha Sokong-lengkap restauranger, diakoni siji saka restauranger paling apik ing Eropah ngemu teges khusus. dumunung ing Kantstrase, ing Berlin kang Chinatown, Friends apik iku sawijining panyiapan sing pamer lan menu ekstensif lan pangan asli di senengi dening loro pengungsi Cina lan turis.

Sampeyan ora bakal salah yen ngunjungi Good Friends nalika ing Berlin. kanggo njaluk Berlin, sampeyan bisa njupuk Sepur saka sakbenere sembarang kutha utama ing Eropah lan ana ing jam.

Dortmund kanggo Berlin Trains

Dusseldorf to Berlin Trains

Dresden to Berlin Trains

Heidelberg kanggo Berlin Trains

 

Hangzhou - Roma, Italia

Nalika kita mikir Italia, kita biasane ora sambung Cina pangan. Yen aran padha, sampeyan bakal kamungkinan bakal kaget kanggo mangerteni sing Italians apa duwe titik alus bab Chinese. Lan salah siji sing paling restoran Cina pangan ing Eropah, Hangzhou, mesthi mbuktikake pratelan sing.

Iku nggabungaké sawetara pengaruh Italia, nanging paling menu iku asli Cina pangan sing kudu nyoba yen golek dhewe ing Roma. Tour Italia dening Sepur kanggo nggawe sing kelakon, utawa njupuk Sepur kanggo Roma salah siji saka kutha ibukutha ing Eropah liyané.

Terni kanggo Roma Trains

Foggia to Roma Trains

District kanggo Roma Trains

Arezzo kanggo Roma Trains

 

Id Du Dragon mesthi antarane Restaurants in Europe - Brussels, Belgium

sun in Brussels

 

restaurant liyane sing pamer interior Fantastic lan desain taman kajawi pasugatan sange sawijining, Id Du Dragon in Brussels wis rightfully disebut siji saka restauranger paling apik ing Eropah. kanthi luwih saka 300 kursi lan Taman ornamental kepileh, sampeyan bakal aran kaya lumaku menyang ngimpi oriental tepat. Sembarang sajian iku apik banget, nanging kita arep kanggo single metu dim sum lan omah beluk, bebek Peking, minangka loro iku sampeyan kudu nyoba yen sampeyan ngunjungi Brussels dening Sepur.

Attractions kanggo Trains Brussels

Maastricht kanggo Trains Brussels

Halle kanggo Trains Brussels

Ghent kanggo Trains Brussels

 

China Kitchen Ora. 27 - Vienna, Austriaa

Best Chinese Restaurants in Europe / Vienna chapter

 

Ing Chinatown ing Wina, China Kitchen Ora. 27 asring kasebut minangka salah siji sing paling. Yen seneng pedhes pangan, iki panggonan. Padha uga kurban sawetara pasugatan liyane mboten umum, kayata Gurita salad, sanadyan disaranake Gong Bao pitik yen pengin kelet karo klasik. Sampeyan bisa gampang lelungan kanggo Wina dening Sepur saka kota-kota utama Eropah, supaya ora kantun kesempatan sing.

Dortmund kanggo Trains Vienna

Dresden to Trains Vienna

Heidelberg kanggo Trains Vienna

Dusseldorf to Trains Vienna

 

Siap sampel pasugatan kepileh saka sawetara sing paling restoran Cina pangan ing Eropah? Buku karcis sepur Panjenengan awal, lan mlumpat ing Sepur kanggo njupuk sampeyan ngulandara gastronomical amba sabanjuré.

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-chinese-restaurants-europe/ - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane