(Paling Keri Dianyari On: 29/02/2020)

Ing bawana Eropah iki digunakake kesuwur kanggo coklat apik tenan lan éca sawijining. Nyatane, akeh chocoholics sing seneng lelungan ngomong sing padha kesempatan kanggo rasa sawetara roso sange sak last sing. Yen sampeyan nggawe dalan liwat Eropah lan coklat puji, kita kudu warta apik kanggo sampeyan! Simpen A Train nyawang pemandangan coklat Eropah lan wis sijine bebarengan dhaptar 10 coklat toko paling apik ing Eropah. Apa kowe golek dhewe ing salah siji saka negara iki, lan sampeyan njaluk idaman kanggo sawetara coklat sange, njupuk wektu kanggo ngunjungi siji saka lokasi iki. Sampeyan ora bakal kuciwa.

 

1. Toko Coklat Best In Paris – Debauve lan Gallais

France antarane negara paling Highly dirating coklat sawijining. Sampeyan manawa kanggo ndeleng akèh toko coklat nalika nggawe dalan liwat lurung-lurung ing ibukutha. Nyatane, sampeyan bisa uga kudu kepunjulen karo nomer toko coklat Tembang. Kanggo nggawe manawa sampeyan nemu paling Paris wis tawaran, kita takon watara kanggo toko coklat riko kudu ing Paris. Akeh matur, yen wis dadi Debauve lan Gallais. nyimpen Fantastic ora mung sing paling tuwa ing kutha, nanging klasik. Iki dibukak ing 1800-an lan wis digawe coklat éca kanggo masyarakat saiki. Nyatane, padha dadi amba nalika padha dibukak sing padha dadi supplier coklat kanggo Pengadilan Perancis lan Napoleon. Akeh pemimpin French gedhe sante coklat sing, lan supaya bisa sampeyan.

Amsterdam kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Rotterdam kanggo Paris Trains

Brussels kanggo Paris Trains

Debauve and Gallais Chocolate Paris

 

2. Viziovirtù

Nalika nerangake Italia, akeh gati Viziovirtù minangka lokasi kudu riko kanggo penyayang coklat. Toko populer dumunung ing tengah Venice lan iku chocoholics ngimpi. Kabèh ing toko iku gawenan tangan, úa paling dhuwur. Padha kurban dicampur sampurna raos luar biasa lan atmosfer Venetian penake. Nyatane, filsafat sing sak coklat iku narik. Tindakake cara tradisional lan pakaryan kabeh dening tangan. Pemanen sing karo mung úa paling, lan sampeyan duwe lokasi kudu riko ing jantung Venice.

Milan to Langkawi Trains

Padua kanggo Venice Trains

Bologna to Langkawi Trains

Roma kanggo Venice Trains

 

3. Best Coklat Toko Ing Amsterdam – Vanroselen

Landa biasane ora Panggonan pisanan sing nerangake atine nalika sampeyan mikir saka coklat. Nanging, iku isih Panggonan gedhe kanggo rasa sawetara saka coklat paling apik ing donya. Salah siji sing paling toko populer ing Amsterdam. Vanroselen wis kudu ngunjungi titik kanggo sapa looking kanggo nyoba donya kelas coklat. Kabèh ing nyimpen iku gawenan tangan, nggabungke coklat karo macem-macem woh-wohan lan Jamu kanggo nggawe ngruwat mbanyoni unik lan tutuk.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

4. Coklat House Nathalie Bonn

Yen lelungan liwat Luxembourg, nggawe manawa kanggo mandeg dening nyimpen coklat apik iki sing wis dadi jeneng donya. Nanging, asli punika coklat House Luksemburg dumunung ngelawan Ducal Palace Grand, lan iku asal kanggo sawetara sing paling gaweyan coklat ing donya. Dumunung ing jejere Royalty, sampeyan bisa manawa padha nyedhiyani mung paling. Seneng pengalaman swarga karo sawetara saka roso paling apik ing donya.

Antwerp kanggo Trains Luxembourg

Brussels kanggo Trains Luxembourg

Metz kanggo Trains Luxembourg

Paris kanggo Trains Luxembourg

 

 

5. Toko Coklat Best Ing Vienna – Xocolat Manufaktur

Yen sampeyan tau njupuk stroll liwat distrik sugih saka Hietzing ing Wina, mbayar neng Xocolat Manufaktur. Ing nyimpen iki Fantastic, sampeyan bisa nemokake sawetara saka coklat paling apik ing Eropah. Presented ing kaca casing kanggo kabeh kanggo ndeleng, sampeyan bisa ndeleng sawetara saka varieties paling olahan saka coklat ing negara. Sampeyan bisa pindhah ana kanggo seneng coklat utawa kanggo rawuh bengkel lan sinau sing sethitik babagan seni nggawe coklat.

Salzburg kanggo Trains Vienna

Munich kanggo Trains Vienna

Graz to Trains Vienna

Prague kanggo Trains Vienna

 

6. Erich Hamann

Yen sampeyan are looking for a toko sing sugih ing sajarah lan rasa, banjur katon ora luwih saka Erich Hamann ing Berlin Barat. Loro iku nggawe nyimpen iki ngadeg metu. sepisanan, iku sajarah sange nyimpen dhewe. Iku awale 1928, lan dumunung ing bangunan gaya Bauhaus sing slamet perang donya kapindho. sareh, iku pakurmatan sing saka tradisi lan gedhe rasa. Padha isih duwe resep asli saka bukaan toko lan katresnan kanggo fokus ing peteng coklat. Nanging, padha malah kurban coklat putih lan macem-macem roso liyane. babakan coklat punika Dhiskusi saka kutha, supaya manawa kanggo nyoba yen ngunjungi nyimpen.

Berlin kanggo Trains Potsdam

Berlin kanggo Hamburg Trains

Frankfurt to Berlin Trains

Berlin kanggo Trains Munich

 

7. Toko Coklat Best Ing Attractions – Ing Chocolate Line

Belgia iku antarane paling nalika nerangake seni nggawe coklat. Mlaku-mlaku liwat Belgium kutha, sampeyan bakal weruh akèh morsels éca ing tampilan. Salah siji panggonan paling apik kanggo njaluk coklat Fantastic punika Ing Chocolate Line ing Attractions. nyimpen riko kudu kanggo sapa waé sing seneng Piece apik saka coklat. Ana akèh roso tradisional lan kathah saking fun lan coklat eksperimen kanggo milih saka. Apa ndadekake Chocolate Line ngadeg metu proses sing nggawe coklat. Padha nggawe coklat terus saka buncis lan duwé peralatan kanggo mecah lan nyawiji coklat. Sabanjure sampeyan ana ing Attractions, njupuk wektu kanggo seneng roso sange lan pengalaman kepileh ing Chocolate Line.

Brussels kanggo Trains Attractions

Antwerp kanggo Trains Attractions

Halle loro Trains Attractions

Ghent kanggo Trains Attractions

Bruges The chocolate line is on the Best Chocolate stores in Europe list

 

8. Max Chocolatier

Swiss misuwur coklat sawijining. Nyatane, kita bisa ngubungake susu coklat ing Swiss. Sawise sampeyan kanggo negara, sampeyan bakal sok dong mirsani sing coklat nang endi wae. Meh saben panggonan menyang kebak toko coklat aturan cokotan kanggo mangan. Yen sampeyan pengin nemu paling Swiss wis tawaran, akeh setuju sing Max Chocolatier punika Panggonan sampurna kanggo ngunjungi. Iku favorit lokal, lan kanggo alesan sing apik. Padha nggunakake úa kualitas lan gawé sawetara saka coklat paling apik ing Swiss. Padha uga duwe unik, papat menu mangsa sing ndadekake roso coklat mangsan. Kesimpulane, sampeyan bisa nemu macem-macem raos, gumantung ing nalika visit nyimpen.

Zurich kanggo Trains Lucerne

Bern kanggo Trains Lucerne

Geneva to Trains Lucerne

Konstanz kanggo Trains Lucerne

 

9. Toko Coklat Best Ing Budapest – coklat Rozsavolgyi

Hungary permata didhelikake kanggo chocoholics. Padha nggawe macem-macem panganan sange, lan coklat sing ngédap. A kudu ngunjungi kanggo seneng sange coklat iku coklat Rozsavolgyi ing Budapest. Nawakake akèh ngruwat manis lan, paling Jahwéh, sange coklat gaweyan. coklat sing ngrambah fame internasional karo bonbons coklat sing, lan nalika nyoba wong, iku cetha kok. wong sugih, aesthetically morsels nyenengke sing swarga. Mandheg yen sampeyan lelungan kanggo Budapest.

 

10. Sprungli

Last ing daftar 10 Best Coklat Toko Ing Eropah Sprungli. Yen sampeyan are looking for a Panggonan sing embodies idea klasik saka coklat Swiss, katon ora luwih saka Sprungli ing Zurich. toko dipunbikak 1859 lan wis digawe apik tenan, handcrafted gaweyan coklat saiki. Yen sampeyan pengin nemu coklat gedhe diprodhuksi saka finest úa, riko Sprungli.

Munich kanggo Zurich Trains

Berlin kanggo Zurich Trains

Basel kanggo Zurich Trains

Wina kanggo Zurich Trains

Sprungli is on the Best Chocolate stores in Europe list

 

Kesimpulane, Eropah iku sawijining panggonan macem kanggo wong sing looking for coklat sing paling apik lan coklat toko paling utawa mung penggemar Choco.

Apa sampeyan siap kanggo nemu chocoholics swarga sak trip sabanjuré liwat Eropah? Book A Train Ticket kanggo tujuan sing dikarepake lan rasa kabeh padha kudu tawaran.

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “10 Toko Coklat Best Ing Eropah” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-chocolate-stores-europe/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)