(Paling Keri Dianyari On: 18/10/2019)

Natal Pasar dening Train nulung sampeyan njupuk menyang roh Natal karo trip kanggo salah siji kutha paling Eropah. Lelungan kanthi Sepur lan nggawe pengalaman paling gaib tau! akeh stasiun dumunung ing jantung ing tengah kutha, nggawe lelungan numpak sepur cara paling gampang kanggo nggayuh tujuan. Apa sing arep kanggo toko kanggo bebungah kanggo kulawarga, Sample ing mulled anggur utawa mung seneng atmosfer Natal karo tresna gedhe-gedhe, sampeyan manawa duwe iso lali liburan. Kita nyawiji sawetara saka Natal pasar Eropah paling apik dening Sepur sing ora pengin kantun.

 

Florence, Italy is our first choice for Christmas Markets by Train

Salah kaping paling gaib taun kanggo ngunjungi Italia sak wektu Natal. Njupuk Sepur kanggo Florence lan ndeleng monumen kuna surem munggah karo lampu Natal lan mambu kastanye roasting ing udhara.

Milan kanggo Florence Trains

Roma kanggo Florence Trains

Naples to Florence Trains

Venice kanggo Florence Trains

 

A pasar populer kanggo ngunjungi ing Florence punika Piazza Santa Croce ing Florence. Iki kapenuhan warung cantik kayu-kayuan lan dikenal kanggo kang pasar Jerman Natal tradisional. Piazza Santa Croce panggonan sampurna kanggo Pick munggah peparingé unik lan delicacies lokal.

 

London, Inggris

Nandhani wiwitaning Pasar Natal iki dening Train karo lelampahan Sepur kanggo London. London kebak gayeng Natal saka Nopember kanggo Januari. Dolan maring London Wonderland mangsa ing Hyde Park lan weruh wit decorated karo lampu panggung, gedhe ruangan ski rink, setir Ferris, singers carol lan luwih ing pasar. Ana akeh pasar cilik kanggo milih saka sak Sejarah Nasional London Museum ngendi sampeyan bisa tetep anget ing mangsa asri online karo kaca saka glühwein lan sawetara pangan perayaan. Plus, karo Fantastic Sepur rego karcis kanggo London, sampeyan bakal duwe sawetara tabungan ekstra kanggo liyane shopping!

Amsterdam kanggo London Trains

Maastricht kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

Berlin, Jerman

Turismo pasar Natal enchanted dening Sepur!! Berlin iku gampang diakses dening Sepur ing Eropah kang ndadekake iku panggonan sampurna. Nggoleki sugih sajarah lan narik ibukutha Jerman kang, uga pasar Natal warna, karo paling mangsan shopping, acara lan ditresnani Culinary!

Munich kanggo Berlin Trains

Frankfurt to Berlin Trains

Hanover kanggo Berlin Trains

Hamburg kanggo Berlin Trains

 

Gendarmenmarkt iku kudu ndeleng! persiyapan iki dikenali minangka salah siji sing paling picturesque saka pasar Natal Berlin kang. Rasa sawetara ngruwat kados Gingerbread, chestnut panggang, mulled anggur lan sausages kanggo pokok pengalaman Natal Jerman.

 

Prague, Czech Republic

Ing kontras kanggo sawetara pasar ageng ing Eropah, the Prague Christmas Markets by Train offers more authenticity and comfort. Saben pasar wis atmosfer ora iso lali. Menit saka stasiun Sepur tengah sing decorated kerasa huts kayu ing Prague kang Old Town kothak. Kene warga lan pengunjung klumpukne kanggo pangisi stok, Toys kayu-kayuan, ornamen wit Natal, perhiasan tangan-digawe, lan scented lilin.

Pilihan panganan lan ombenan didol ing pasar banget loman. Pengunjung uga katon nerusake kanggo pangan Ceko tradisional minangka babi barbecued, muffins Czech, conkers, bir, Mull, lan Keahlian khas liyane saka masakan Ceko Old. Ana sing banget khusus bab pasar Natal ing Prague. Follow us on Twitter lan Facebook kanggo njaga mripat metu kanggo nawakake kita paling anyar.

Frankfurt kanggo Trains Prague

Munich kanggo Trains Prague

Berlin kanggo Trains Prague

Wina kanggo Trains Prague

 

Vienna, Austria is our last Christmas Markets by Train city

seneng kutha break sepur kanggo perayaan Vienna! Vienna iku sawijining kutha ing nostalgia lan Roman lan nawakake banget paling saka Pasar Natal ing Eropah. ing stasiun Sepur mung menit dening taxi utawa bis saka tengah kutha kang ndadekake Vienna Natal Pasar dening Train gampang tekan. Paling populer pasar ing ibu kutha iki njupuk Panggonan ing Rathausplatz, ngendi kothak uga-surem dening lampu Twinkling lan wit Natal sawijining biasa.

Salzburg kanggo Trains Vienna

Munich kanggo Trains Vienna

Graz to Trains Vienna

Prague kanggo Trains Vienna

 

Coba doyo éca lan gulali tradisional sing katon saka ing kandhang kanggo lapak kanggo presents lan paesan, uga soré slompret urip konser sing manggung ing loteng Rathaus, iki cara gedhe kanggo mungkasi dina sampurna.

 

Priksa siji Natal iki kanggo elinga karo neng salah siji pasar Natal Eropah kang mirunggan dening Sepur. Book tiket nyambung nggunakake ngentot beya lan nggawe tabungan gedhe ing advance.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-christmas-markets-by-train/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)