(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 06/12/2019)

Natal Pasar ku Train mantuan anjeun meunang kana sumanget Christmas jeung lalampahan ka salah sahiji kota pangalusna Éropa urang. Travel ku karéta sarta nyieun pangalaman anjeun paling gaib kantos! loba stasiun anu lokasina di jantung puseur dayeuh, nyieun iinditan ku karéta nu Cara panggampangna pikeun ngahontal tujuan anjeun. Naha Anjeun bade balanja keur hadiah pikeun kulawarga, sampel mulled anggur atawa ngan saukur mikaresep atmosfir Christmas jeung leuwih anjeun dipikacinta, anjeun pasti boga unforgettable lebaran. Kami geus disusun sababaraha tina Natal pasar pangalusna Éropa sacara karéta nu moal rék sono.

 

Florence, Italy is our first choice for Christmas Markets by Train

Salah sahiji kali paling gaib taun nganjang Italia mangrupa antukna Natal. Nyokot karéta mun madang na ningali monumen kuna cahayana up kalawan lampu Christmas jeung bau nu chestnuts roasting dina hawa.

Milan ka madang Kareta

Roma pikeun madang Kareta

Naples mun madang Kareta

Venice mun madang Kareta

 

A pasar populér pikeun didatangan di Florence nyaeta Piazza Santa Croce di Florence. Ieu ngeusi warung geulis kai jeung dipikanyaho pikeun keur pasar Jerman Natal tradisional. Piazza Santa Croce teh tempat sampurna nyokot hadiah unik tur delicacies lokal.

 

London, Inggris

Ditandaan awal Pasar Natal ku Train ku lalampahan karéta ka London. London pinuh tina surak Natal ti Nopémber nepi January. Didatangan London urang Wonderland usum naon di Hyde Park sarta ningali tangkal dipapaésan kalayan lampu jurig, a badag outdoor ski rink, a kabayang Ferris, panyanyi Carol tur jadi leuwih dina pasaran. Aya loba pasar leutik milih ti sabudeureun Sajarah Nasional London urang musium dimana anjeun bisa tetep haneut dina usum garing hawa kalawan sagelas glühwein sarta sababaraha dahareun festive. tambah, kalawan hebat karéta ongkosna ka London, anjeun bakal boga sababaraha tabungan tambahan pikeun leuwih balanja!

Amsterdam ka London Kareta

Maastricht ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

3 Natal Pasar nganjang di London | Natal di London | Cinta na London

 

Berlin, Jérman

Indit pasar Natal dihapunten ku karéta!! Berlin gampang diakses ku karéta di Éropa nu ngajadikeun eta nu tujuan sampurna. Manggihan sajarah euyeub tur matak ibukota Jerman urang, kitu ogé pasar Natal maranéhna beragam, jeung pangalusna musiman balanja, acara jeung nikmat kuliner!

Munich ka Berlin Kareta

Frankfurt ka Berlin Kareta

Hanover jeung Berlin Kareta

Hamburg ka Berlin Kareta

 

Gendarmenmarkt nyaéta kedah tingali! setelan ieu dipikawanoh minangka salah sahiji paling picturesque sahiji pasar Natal Berlin urang. Rasakeun sababaraha Ngaruwat lokal sapertos Gingerbread, chestnuts Anggang, mulled anggur na sausages pikeun pamungkas pangalaman Natal Jerman.

 

Iraha, Républik Czech

Kontras jeung sababaraha pasar badag sakuliah Éropah, the Prague Christmas Markets by Train offers more authenticity and comfort. Unggal pasar boga atmosfir unforgettable. Menit jauh ti stasiun karéta sentral anu dipapaésan brightly pondok kai on Iraha urang Kota Tua Jakarta kuadrat. Di dieu locals sarta datang ngumpulkeun pikeun fillers stocking, Toys kai, ornamén tangkal Natal, perhiasan leungeun-dijieun, sarta Scented lilin.

Pilihan kadaharan sarta inuman dijual di pasar pisan berehan. Datang bisa kasampak maju kana dahareun Czech tradisional saperti babi barbecued, muffins Czech, conkers, bir, mull, sarta specialties has sejenna ti asakan Czech Old. Aya hal pisan husus ngeunaan hiji pasar Natal di Iraha. Tuturkeun kami on Twitter jeung Facebook tetep hiji panon kaluar pikeun nawaran panganyarna kami.

Frankfurt kana Kareta Iraha

Munich ka Kareta Iraha

Berlin kana Kareta Iraha

Wina ka Kareta Iraha

 

Wina, Austria is our last Christmas Markets by Train city

ngarasakeun kota megatkeun ku rail pikeun festive Wina! Wina mangrupakeun kota nostalgia jeung kabogohan sarta nawarkeun éta pisan pangalusna tina Pasar Natal di Éropa. The setasion kereta api ngan menit ku taksi atanapi beus ti puseur kota nu ngajadikeun Wina urang Natal Pasar ku Train gampang pikeun ngahontal. Nu pang populerna pasar di Ibu Kota ieu lumangsung dina Rathausplatz, mana bujur geus well-cahayana ku lampu twinkling na tangkal Natal na spektakuler.

Salzburg kana Kareta Wina

Munich ka Kareta Wina

Graz kana Kareta Wina

Iraha ka Kareta Wina

 

Coba éta punch nikmat na manisan tradisional anjeun neuteup ti jongko ka warung pikeun presents sarta hiasan, ogé unggal malem gusti hirup konser anu dipigawé ti balkon Rathaus, ieu cara hébat pikeun ngeureunkeun sapoé sampurna.

 

Jieun hiji Natal ieu apal waktu nganjang ka salah sahiji pasar Natal Éropa urang rongkah ku karéta. Buku tikét Anjeun online ngagunakeun Panimu ongkos kami sarta nyieun tabungan hébat sateuacanna.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-christmas-markets-by-train/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)