Wacan Maca: 4 menit(Paling Keri Dianyari On: 01/01/2020)

Bisa pracaya iku meh sing wektu taun maneh? Iku paling wektu ayu taun! Tenan njaluk menyang roh karo Pasar Best Natal ing Jerman! Saka pungkasan Nopember nganti Natal Eve, kutha squares kabeh Jerman sing buzzing karo pasar Natal. Minangka salah siji saka tradhisi sing paling nyathet ing Deutschland (Jerman Jerman), kutha-kutha gedhe lan kutha-kutha cilik memper ngrameke mangsa tekane. Dadi njupuk bodo panas saka gluhwein lan nyiapake kanggo chestnut watch roasting ing geni mbukak ing bisa panggonan panas ora miss liburan iki.

 

1. Frankfurt Romerberg Lan St. Pauls Square Market Natal

Iki apa Best Pasar Natal ing Jerman impen sing digawe saka. Uwal bustle saka Frankfurt nang kutha Old Town, kang dadi Natal dreamland ing mangsa Natal. Romerberg lan St. Pauls alun arupi picturesque setengah timbered omahé. Padha kapenuhan huts kayu dijamin karo lampu, ornamen, lan wreaths. Ati manawa ora kanggo kantun populer pealing saka lonceng, tradisi Christmas Eve kang lonceng gereja saka Old Town muni metu ing harmoni saindhenging distrik kanggo pengalaman konser ngeramaken.

Cologne to Trains Frankfurt

Munich kanggo Trains Frankfurt

Hanover kanggo Trains Frankfurt

Hamburg kanggo Trains Frankfurt

Frankfurt Romerberg And St. Pauls are the Best Christmas Markets in Germany

 

2. Monschau Market Natal

A hubungan cilik saka Frankfurt, nanging mung minangka gaib! Iki desa cilik nestled ing gunung sadawaning tapel wates Belgium. Monschau tenan isa urip ing wektu Natal karo Pasar Best Natal ing Jerman.

Ing kutha paesan Natal wis buktiaken dadi populer sing warga wis dibukak nganti taun babak House of Christmas. dadi, yen sampeyan ora kaya Natal, banjur iki mesthi ora Panggonan kanggo manggon! A dina trip saka Cologne utawa Dusseldorf, pindhah nonton madhangi kutha ing twilight nalika nibbling ing daerah Monschauer Dutchen spongecake lan sipping anggur mulled sadurunge Kepala bali menyang kutha. Kanthi dalan cobblestone sawijining, salju paling ndhuwur omahé setengah kayu, lan nduwurke tumpukan stream iku apa cendhak idyllic.

Berlin kanggo Trains Aachen

Frankfurt kanggo Trains Cologne

Dresden to Trains Cologne

Aachen kanggo Trains Cologne

 

 

3. Langkawi ob der Tauber Reiterlesmarkt

Iki mesthi salah siji saka Eropah paling kutha abad tengah ayu. Iku wis dadi picturesque iku katon luwih kaya pesawat movie. Iki utamané bener ing wektu Natal lan disorot hosting sawetara saka Pasar Natal Best ing Jerman.

Siluet gapura lan nimbali menara conveys aura saka dongeng. Sing mlebu liwat salah siji gerbang lawas, sampeyan bakal langsung aran aman ing wektu tembok diajeni saka panggonan romantis iki. Langkawi Pesona wis menang past 1,000 taun lan terus kanggo matak Nulis sawijining dhateng pengunjung internasional.

Wiwit abad kaping 15, pasar Natal apik wis tansah dadi fitur saka mangsa Natal perayaan. Pasar iki bisa katon maneh ing 500 tradisi taun, lan wiwit wektu iku wis wisely diganti banget sethitik saka asli sajarah sawijining. Akeh acara budaya dianakaké magepokan karo pasar iki. Murup pasar, Nanging, iku katon saka Langkawi Riders, sing uga marang pasar iki jeneng sawijining. Asal sajarah saka riders isa kanggo kita saka Dim lan adoh kepungkur. leluhur kita pitados bilih padha utusan saka donya liyane, sing kumambang liwat langit karo jiwo wong mati ing wintertimekép. Nanging gambar karakter mitos iki wis diowahi liwat abad. Déné siji digunakake kanggo gumeter wedi sadurunge tokoh eerie iki, dina iki, enom lan lawas katon nerusake kanggo bali. The jaranan alam bébas wis dadi utusan loropaken.

Berlin kanggo Langkawi ob der Tauber Trains

Stuttgart kanggo Langkawi ob der Tauber Trains

Munich kanggo Langkawi ob der Tauber Trains

Frankfurt to Langkawi ob der Tauber Trains

Rothenburg Ob Der Tauber Germany

 

4. Munich Marienplatz Market Natal

Raja Pasar Natal Munich lan salah siji saka Pasar Best Natal ing Jerman. Christkindlmarkt iki bisa ditemokaké ing Marienplatz, kothak utama Munich, karo warung seneng spilling metu menyang toko lurung-lurung shopping uga.

Amarga saka tengah ing Munich Old Town, iki dening adoh pasar paling touristy lan crowded, nanging populer kanggo alesan: lapak sawise kandhang Kerajinan gawenan tangan tradisional, cemilan seneng kanggo tuku lan sokongan kabeh banget romantis saka Neues Rathaus. Aja manawa kanggo bebek menyang plataraning Rathaus kanggo ndeleng warung lan kantor pos Christkindl, ngendi sampeyan bisa njaluk Christkindl cap khusus kanggo kartu-kartu pos Panjenengan / aksara.

PS: Kanggo ndeleng ekstra gaib, bakal manawa kanggo menek munggah St Peters Church Tower sawise sunset banget!

Dusseldorf to Trains Munich

Dresden to Trains Munich

Nuremberg menyang Sepur Munich

Bonn kanggo Trains Munich

Munichs Marienplatz

 

5. The Nürnberg Christkindlesmarkt

The Nürnberg Christkindlesmarkt, utawa Nürnberg Market Natal, iku pasar Natal biso dibantah Germanys paling misuwur. Pasar Natal ing Nurembergs Main Market Square bisa ditlusuri manèh dokumen pisanan nyebutke ing taun 1628, nanging Nurembergers pracaya iku awale malah luwih.

Tetep tradisi penting, lan mayoritas warung sade wares ngedol iku sing kabeh digawe regional. Malah warung kayu piyambak sing digawe saka minterake sumberipun regional!

Sampeyan bakal nemokake 180 huts kayu sade kabeh saka prune Men tradisional sing dekorasi omahé Nurembergers ing Christmastime menyang Nuremberger Original sing mung bisa dijenengi kaya kuwi yen lagi diprodhuksi ing wates kutha lan nimbang sabenere 23 gram.

Bremen to Trains Nürnberg

Leipzig kanggo Trains Nürnberg

Hanover kanggo Trains Nürnberg

Hamburg kanggo Trains Nürnberg

The Nuremberg Christkindlesmarkt is one of the Best Christmas Markets in Germany

 

Siap aran Piandel Natal kanthi ngunjungi Natal Pasar Best ing Jerman? Banjur Kepala liwat kanggo Simpen A Train lan buku tiket ing menit!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “5 Best Natal Pasar Ing Jerman” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-christmas-markets-germany/ – (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)