(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 01/01/2020)

Dupi anjeun yakin eta ampir yén waktu taun deui? Ieu nu paling waktos geulis taun! Bener meunang kana sumanget jeung Pasar Best Natal di Jerman! Ti telat Nopémber dugi Natal Hawa, kota kuadrat sakuliah Jerman anu buzzing kalawan pasar Natal. Salaku salah sahiji tradisi paling treasured di Deutschland (Jérman di Jerman), Kota badag jeung kacamatan leutik sapuk ngagungkeun usum Advent. Jadi grab a bodo panas tina gluhwein sarta nyiapkeun pikeun chestnuts nonton roasting on hiji seuneu kabuka dina tiasa spot panas moal miss libur ieu.

 

1. Frankfurt Romerberg Jeung St. Pauls Kuadrat Pasar Christmas

Ieu naon Best Pasar Natal di Jerman impian dijieun tina. Kabur teh bustle of Frankfurt jero dayeuh Kota Tua Jakarta, nu kabukti kana Natal dreamland salila usum Natal. Romerberg jeung St. Pauls pasagi diwangun ku picturesque satengah timbered imah. Éta nu ngeusi pondok kai ditutupan ku lampu, ornamén, sarta wreaths. Jadi pasti teu luput populér pealing tina bells, tradisi Natal Hawa numana bells garéja di Kota Tua Jakarta ngirining kaluar rukun sakuliah kabupaten pikeun hiji pangalaman konsér pikaheraneun.

Cologne kana Kareta Frankfurt

Munich ka Kareta Frankfurt

Hanover jeung Kareta Frankfurt

Hamburg kana Kareta Frankfurt

Frankfurt Romerberg And St. Pauls are the Best Christmas Markets in Germany

 

2. Monschaus Weihnachtsmarkt

A selingkuhan leutik batan Frankfurt, tapi ngan salaku sakti! Ieu kampung leutik nestled dina pagunungan sapanjang wates Bélgia. Monschau bener asalna hirup dina waktu Christmas jeung Pasar Best Natal di Jerman.

Kota hiasan Natal geus kabuktian jadi jadi populer yén locals geus dibuka nepi sataun hiji babak DPR Natal. janten, mun anjeun teu kawas Christmas, lajeng ieu pasti moal tempat pikeun cicing! Hiji poé lalampahan ti Cologne atawa Düsseldorf, balik lalajo kota nyaangan di kades bari nibbling dina maranéhanana regional Monschauer Dutchen spongecake jeung sipping mulled anggur saméméh anjeun kantor deui ka kota. Kalawan jalan cobblestone na, salju topped satengah kayu imah, tur pungkal stream éta nanaon pondok tina idyllic.

Berlin kana Kareta Aachen

Frankfurt kana Kareta Cologne

Dresden kana Kareta Cologne

Aachen kana Kareta Cologne

 

Monschau / Eifel - Bummel über den Weihnachtsmarkt, Endah Kota / ein Traum in der Eifel

 

3. Rothenburg ob der Tauber Reiterlesmarkt

Ieu pasti salah sahiji Éropa paling kota abad pertengahan geulis. Hal ieu jadi picturesque eta Sigana leuwih kawas set pilem. Ieu hususna leres dina waktos Natal sarta disorot ku hosting sababaraha Pasar Natal Best di Jerman.

The silhouette sahiji gerbang jeung pertahanan munara conveys nu aura tina dongeng. Anjeun asupkeun ngaliwatan salah sahiji gerbang heubeul, anjeun bakal geura-giru ngarasa aman dina waktu ngahormatan tembok ieu tempat romantis. Rothenburg enchantment geus prevailed leuwih nu geus kaliwat 1,000 taun sarta geus neraskeun matak mantra na onto nu datang internasional.

Ti abad ka-15, pasar Natal ngajentul geus salawasna geus ciri usum Natal festive. Ieu pasar bisa kasampak deui dina 500 taun tradisi, sarta saprak waktu ieu geus bijaksana robah pisan saeutik tina asal sajarah na. Sababaraha acara kabudayaan anu diayakeun ditéang jeung pasar ieu. The sorot pasar, kumaha oge, nyaéta penampilan Rothenburg pengendara, anu ogé masihan pasar ieu ngaranna. Sajarah asal pengendara datang ka urang ti taram jeung jauh baheula. karuhun urang percaya yén maranéhanana éta utusan ti dunya séjén, anu floated ngaliwatan langit jeung jiwa tina maot di wintertime. Tapi gambar tina karakter mitis ieu geus dirobah leuwih abad. Padahal salah sahiji dipaké pikeun ngadegdeg di sieun saméméh inohong eerie ieu, kiwari, ngora jeung heubeul kasampak maju ka na balik. The horseman liar geus jadi utusan ramah.

Berlin mun Rothenburg ob der Tauber Kareta

Stuttgart mun Rothenburg ob der Tauber Kareta

Munich ka Rothenburg ob der Tauber Kareta

Frankfurt mun Rothenburg ob der Tauber Kareta

Rothenburg Ob Der Tauber Germany

 

4. Munich Marienplatz Pasar Natal

Raja Pasar Natal Munich sarta salah sahiji Pasar Best Natal di Jerman. Christkindlmarkt Ieu bisa kapanggih dina Marienplatz, pasagi utama Munich, kalawan warung pikaresepeun spilling kaluar kana caket dieu jalan balanja ogé.

Kusabab lokasi sentral taun Munich Kota Tua Jakarta, ieu ku tebih pasar paling touristy na rame, tapi anu populér pikeun alesan: warung sanggeus lapak sahiji karajinan handmade tradisional, pikaresepeun snacks bisa meuli jeung sagala teuing layeut backdrop tina Neues Rathaus. Pastikeun bebek kana palataran tina Rathaus ningali leuwih warung na kantor pos Christkindl, dimana anjeun bisa meunangkeun Christkindl cap husus pikeun kartu pos Anjeun / hurup.

PS: Pikeun meunangkeun pintonan tambahan gaib, pastikeun pikeun nanjak nepi St Peters Munara Gereja sanggeus panonpoé tilelep teuing!

Düsseldorf kana Kareta Munich

Dresden kana Kareta Munich

Nuremberg kana Kareta Munich

Bonn kana Kareta Munich

Munichs Marienplatz

 

5. The Nuremberg Christkindlesmarkt

The Nuremberg Christkindlesmarkt, or Nuremberg Christmas Market, nyaéta arguably Germanys paling kawentar pasar Christmas. Christmas pasar dina Nurembergs Pasar Utama Square bisa dituturkeun balik ka dokumén kahiji mentioning éta dina taun 1628, tapi Nurembergers yakin eta balik deui malah salajengna.

Ngajaga tradisi téh penting, sareng seuseueurna warung ngajual wares maranéhanana ngajual hal nu aya kabeh dijieunna regionally. Malah warung kai sorangan dijieun tina spruce sourced regionally!

Anjeun bakal manggihan 180 pondok kai ngajual sagalana ti Prune Lalaki tradisional nu ngahias imah Nurembergers di Christmastime ka Nuremberger Original nu ngan bisa ngaranna jadi misalna mun maranéhna dihasilkeun dina wates kota sarta beuratna persis 23 gram.

Bremen kana Kareta Nuremberg

Leipzig kana Kareta Nuremberg

Hanover jeung Kareta Nuremberg

Hamburg kana Kareta Nuremberg

The Nuremberg Christkindlesmarkt is one of the Best Christmas Markets in Germany

 

Siap ngarasa magic of Natal ku ngadatangan Natal Pasar Best di Jerman? Lajeng kantor on leuwih kana Simpen A Train sarta buku tiket di menit!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “5 Best Pasar Christmas Di Jerman” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-christmas-markets-germany/ -- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)