(Paling Keri Dianyari On: 12/11/2019)

2018 meh ing mburi, kang mung bisa ateges Natal near! Wong sing isih ora njupuk siap iku, nanging kanggo lelungan, iku dhuwur wektu kanggo rencana trip. Yen sampeyan lagi looking kanggo kutha tengen nglampahi Natal ing, kita wis tak sampeyan dijamin.

Artikel iki bakal menehi dhaftar rincian saka kutha paling nglampahi Natal ing. Opo meneh, kita bakal ngomong bab kabeh ing macem sampeyan bisa nindakake ana, nanging liyane Jahwéh, carane njaluk iki kutha-kutha dening Sepur.

 

Amsterdam, Walanda

Amsterdam wis Panggonan khusus ing dhaftar iki minangka perayaan ana miwiti akeh sadurungé. Diwiwiti ing November, the people from Amsterdam begin to celebrate Christmas and all the other winter acara.

ing Museum Square ing tengah kutha ngowahi bentuk menyang desa Natal dongeng. Kene sampeyan bisa seneng siji pasar paling Natal ing Eropah. Iku luwih saka sarat Amsterdam minangka salah siji kutha paling nglampahi Natal.

Amsterdam iki uga dikenal kanggo bangunan nggantheng lan akeh kanal-kanal, nanging kutha nawakake luwih akèh. Sampeyan bisa seneng es olahraga skate, Ferris wheel nitih, pangan Fantastic lan macem-macem ombenan, lan akeh liyane.

Sampeyan uga bisa seneng Natal sawisé dina ends. Ing ésuké Natal, wong Amsterdam ngrameke Boxing dina.

Sampeyan bisa visit Amsterdam dening Sepur saka ngendi wae ing Eropah. Stasiun tengah nyambung Paris, Frankfurt, Brussels, London, Zurich, Berlin, Prague, lan akeh liyane. Ana garis biasa kanggo paling mau lan akeh liyane kanggo kutha ing Walanda. Dadi yen sampeyan pengin karo sepur Eropah sampeyan bisa seneng saperangan saka Best Kutha kanggo Nglampahi Natal ing 1 trip.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

amsterdam iku salah siji saka Kutha paling apik kanggo Nglampahi Natal

 

Kutha paling apik kanggo Nglampahi Natal, Pick paling anyep – Stockholm, Swedia

Sampeyan bisa uga pembekuan, nanging isih bakal tresna sing dipilih dadi ing Stockholm kanggo Natal. Swedia negara dadi ing sak mangsa preian amarga Swedes outdo piyambak.

Kutha dhewe wis apik decorated sak liburan, lan nawakake soko modern lan tradisional. Iku pilihan ndhuwur minangka salah siji kutha paling apik kanggo seneng Natal.

Ana lampu nang endi wae lan pasar Natal ing lurung-lurung karo pangan panas lan ombenan. Sampeyan bakal edan ora kanggo nyoba buns kayu manis éca anyar panggang utawa gingerbreads ing salah siji saka akeh bakeries kutha kang! Swedia ora kurban akeh ing cara macem-macem pilihanipun pangan, nanging sampeyan bakal arep apa liya yen sampeyan nyoba a bun kayu manis karo tuwung panas saka warung.

Salajengipun, sampeyan bakal entuk kasempatan kanggo ngunjungi siji saka kutha lawas paling ayu ing Eropah. Banjur sampeyan bisa ngadeg ing wonder looking ing macem-macem lan ruwet kanal, saluran kali, lan liyane.

Sampeyan bisa njaluk bantuan kanggo Stockholm numpak sepur saka sawetara panggonan ing Eropah minangka Swedia nyambung Copenhagen. tambahan, sampeyan bakal pengin njupuk olahraga kanggo sawetara bagéan lor negara. Sing endi Northern Lights sing padhang lan paling ayu.

 

Stockholm siji saka Kutha paling apik kanggo Nglampahi Natal

 

Budapest, Hungary

Budapest, ibukutha Hungaria lan iku kutha paling ayu, iku salah siji panggonan paling apik kanggo nglampahi Natal ing kanggo sawetara alasan. Kutha iki dumunung ing Kali Danube lan nawakake biasa boat nitih. Sampeyan bisa ndeleng meh kabeh saka bangunan sajarah saka kali.

Salajengipun, sampeyan bakal kudu ndeleng nggumunke Buda Castle lan Gedung Parlemen. Minangka kanggo iku sampeyan bisa nindakake ing mangsa, ana sawetara. Saka nunggang streetcars kanggo skating ing Budapest Park es rink, ana tansah persil saka iku apa kene. uga, ora lali kanggo ngunjungi pasar Natal ing Vorosmarty Square lan padha Natal ing Basilika.

Ing stasiun sepur tengah sing katon kaya teka langsung saka buku Harry Potter punika ing tengah. Ngubungaké Budapest kanggo paling saka kutha utama ing Eropah lan liyane. Two stasiun tambahan uga duwe akèh garis Sepur, nggawe lelungan menyang lan saka Budapest breeze.

 

budapest skyline

 

Kutha paling apik kanggo Nglampahi Natal, Pick unik – Strasbourg, France

Strasbourg ora mung pilihan sing paling apik kanggo nglampahi Natal, nanging uga ibukutha Natal. Sampeyan ora bisa kantun ngunjungi kutha iki nggantheng ing Natal.

Strasbourg pamer pasar Natal 400-taun-lawas, kang cetha jelas pentinge Natal ing kutha iki.

Salajengipun, ana sing akèh liyane iku kanggo ndeleng lan apa. Sampeyan bisa visit Cathedral Strasbourg megah utawa imposing 18th abad Palais Rohan. Sampeyan uga bisa nonton ing wonder wit Natal amba near Sharing Village, utawa roaming sak tengah kutha. Ing bab mung sing mesthi bakal tau njaluk bosen ing kutha gaib.

Strasbourg dumunung ing tengah Eropah Kulon, ing tapel wates karo Jerman. lokasi mbisakake kanggo nyambung menyang kathah kitha ing Eropah. Sing uga ateges nemokake Sepur kanggo kutha bakal gampang banget.

Paris kanggo Trains Strasbourg

Luksemburg Trains Strasbourg

Nancy kanggo Trains Strasbourg

Basel kanggo Trains Strasbourg

 

Strasbourg salah siji Kutha paling apik kanggo Nglampahi Natal

 

Kutha paling apik kanggo Nglampahi Natal lan Panggonan sing paling apik kanggo manggon ing – Geneva, Swiss

Salah lokasi paling apik ing Eropah, yen ora donya, sak mangsa, iku Swiss. Makane Geneva, salah siji kutha loveliest ing Swiss, temtunipun ing kutha-kutha paling apik kanggo seneng Natal.

Kutha dumateng ing bank-bank Lake Geneva, lan nalika mangsa rawuh, kabeh lake iku mencorong. Ewon lampu kawentar saka kopi toko, warung, bangunan umum, lan paesan Natal.

Salah alasan kita ngangkat Jenewa kanggo Kutha paling apik kanggo Nglampahi blog Natal ana sing penyayang Food uga kudu bungah wis kutha kang-pasar natal nawakake pangan saka kabeh ndonya. Opo meneh, sampeyan bisa lunga blanja Lumampah ing Street, lan banjur tekan sawetara landmark paling pinunjul. iki kalebu Istana Perserikatan Bangsa-Bangsa, Cathedral St Pierre, Jet Water, lan liyane.

Ana sepur biasa saka kutha-kutha liyané ing Swiss kaya Bern lan Zurich sing bisa njupuk sampeyan Geneva. Nanging, ana uga akèh sepur arep lan saka Italia, France, Jerman, lan liyane. Trek pindhah saka kutha kaya Lausanne, Paris, Venice, Milan, Nice, Verona, lan akeh liyane. tambahan, ing stasiun sepur tengah ing tengah banget saka kutha.

Lyon kanggo Trains Geneva

Zurich kanggo Trains Geneva

Paris kanggo Trains Geneva

Bern kanggo Trains Geneva

 

geneva in the winter

 

Supaya ana sing duwe, dhaftar lengkap saka kutha paling nglampahi Natal. Yen sampeyan pengin informasi liyane ing Traveling Train kanggo lan saka kutha iki, aran gratis kanggo Hubungi Simpen A Train sewektu-wektu.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-cities-christmas/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)