(Last Updated On: 02/10/2019)

2018 ampir di hiji tungtung, nu ukur bisa hartosna yén Natal mangrupakeun deukeut! Jalma nu masih teu meunang siap pikeun eta, tapi keur travelers, éta waktu tinggi rencana lalampahan hiji. Lamun ditéang keur kota katuhu méakkeun Natal di, urang saena anjeun katutupan.

Artikel ieu bakal mere Anjeun daptar lengkep ngeunaan kota pangalusna méakkeun Natal di. Naon deui, kami gé nyaritakeun ngeunaan sagala hal nu seru anjeun bisa ngalakukeun aya, tapi leuwih importantly, kumaha carana meunang ka ieu kota ku karéta.

 

Amsterdam, Walanda

Amsterdam ngabogaan tempat husus di ieu milis salaku festivities aya ngamimitian loba saméméhna. Dimimitian dina bulan Nopémber, éta jalma ti Amsterdam ngawitan ngagungkeun Natal jeung sakabeh acara usum séjén.

The musium Pasagi di puseur kota transforms kana hiji desa Natal fairytale. Di dieu anjeun bisa ngarasakeun salah sahiji pasar pangalusna Natal di Éropa. Ieu leuwih ti qualifies Amsterdam jadi salah sahiji kota pangalusna méakkeun Natal.

Amsterdam ieu ogé dipikawanoh pikeun gedong anca sarta sababaraha terusan, tapi kota nawarkeun beuki pisan. Anjeun tiasa ngarasakeun és skating, Ferris kabayang rides, dahareun hebat tur rupa-rupa inuman, tur leuwih.

Anjeun oge bisa ngarasakeun Natal malah sanggeus dinten tungtung. Poé saterusna sanggeus Natal, rahayat Amsterdam ngagungkeun tinju dinten.

Anjeun tiasa didatangan Amsterdam ku karéta ti ampir mana di Éropa. Stasiun sentral nyambung ka Paris, Frankfurt, Brussel, London, Zurich, Berlin, Iraha, jeung loba deui. Aya garis nu biasa mun kalobaannana sarta loba batur mun kota di Walanda. Jadi lamun hayang mibanda karéta Éropa Anjeun bisa ngarasakeun sababaraha sahiji Best Dayeuh Nu keur Méakkeun Natal di 1 perjalanan.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

Amsterdam mangrupa salah sahiji Lokasi Best mun Méakkeun Natal

 

Dayeuh Nu Caket pangalusna pikeun Méakkeun Natal, pick coldest – Stockholm, Swédia

Ieu bisa jadi teu katirisan, Tapi anjeun masih gé cinta nu dipilih janten di Stockholm pikeun Natal. Swédia teh nagara janten dina mangsa libur usum sabab nu Swedes outdo sorangan.

Kota sorangan beautifully dipapaésan mangsa liburan, jeung eta nawarkeun hal duanana modern jeung tradisional. Ieu mangrupakeun pilihan luhur minangka salah sahiji dayeuh pangalusna ngarasakeun Natal.

Aya lampu ka unggal madhab sarta pasar Natal on dijalanan kalayan pangan panas sarta inuman. Anjeun bakal jadi gélo teu nyobian buns kayu manis nikmat Freshly dipanggang atawa gingerbreads di salah sahiji sababaraha bakeries kota! Swédia henteu nawiskeun jauh di jalan rupa-rupa pilihan dahareun, Tapi maneh bakal hoyong nanaon lain sakali anjeun coba hiji Bun kayu manis jeung cangkir panas tina kopi.

Saterusna, Anjeun gé meunang kasempetan pikeun didatangan salasahiji kacamatan heubeul paling geulis di Éropa. Teras Anjeun tiasa nangtung di heran nempo rupa jeung intricate terusan, saluran walungan, sarta beuki.

Anjeun tiasa meunang ka Stockholm ku karéta ti sababaraha tempat di Éropa salaku Swedia disambungkeun ngaliwatan kopenhagen. Sajaba, Anjeun gé hayang nyokot ngalatih kana sababaraha bagian kalér nagara. Éta mana Lampu Northern anu brightest na paling geulis.

 

Stockholm geus salah sahiji Lokasi Best mun Méakkeun Natal

 

Budapest, Hungaria

Budapest, ibukota Hungaria sarta éta dayeuh paling geulis, mangrupa salah sahiji tempat pangalusna méakkeun Natal di keur sababaraha alesan. kota perenahna dina walungan Délta sarta nawarkeun sababaraha spektakuler kapal rides. Anjeun tiasa ningali ampir sakabéh wangunan bersejarah ti walungan.

Saterusna, Anjeun gé kudu ningali stunning Buda karaton sarta Gedong DPRD. Sedengkeun pikeun hal tiasa ngalakukeun dina waktu usum tiis, aya sababaraha. Ti tunggang kana streetcars mun skating dina Budapest Park és rink, aya salawasna kavling mahluk ulah didieu. oge, ulah poho pikeun didatangan pasar Natal di Vorosmarty Square jeung adil Natal di Basilica.

Stasiun rail sentral anu Sigana mah eta sumping lempeng ti buku Harry Potter dina pusat. Eta ngahubungkeun Budapest mun kalolobaan kota utama di Éropa sarta beuki. Dua stasion tambahan ogé geus loba garis karéta, pembuatan iinditan ka sareng ti Budapest angin ngahiliwir a.

 

budapest skyline

 

Dayeuh Nu Caket pangalusna pikeun Méakkeun Natal, pick unik – Strasbourg, Perancis

Strasbourg henteu mung pilihan pangalusna méakkeun Natal, tapi ogé ibukota Natal. Anjeun teu bisa sono ngadatangan kota ieu anca dina Natal.

Strasbourg boasts pasar Natal 400 taun heubeul, nu jelas ngécéskeun pentingna Natal di kota ieu.

Saterusna, aya loba lianna hal ningali na ngalakukeun. Anjeun tiasa didatangan katedral Strasbourg nu megah atawa neguaan 18th abad Palais Rohan. Anjeun oge bisa lalajo di heran tangkal Natal badag deukeut Sharing Désa, atanapi roam sabudeureun puseur dayeuh. Hiji-hijina hal éta tangtu anu nu pernah gé bosen di kota gaib ieu.

Strasbourg ieu lokasina di puseur Éropa Kulon, dina wates jeung Jérman. lokasina nyandak ka nyambung ka kalolobaan kota di Éropa. Anu ogé ngandung harti yén nyungsi hiji karéta ka dayeuh bakal pisan gampang.

Paris keur Kareta Strasbourg

Luksemburg kana Kareta Strasbourg

Nancy kana Kareta Strasbourg

Basel kana Kareta Strasbourg

 

Strasbourg mangrupakeun salah sahiji Lokasi Best mun Méakkeun Natal

 

Dayeuh Nu Caket pangalusna pikeun Méakkeun Natal jeung tempat pangalusna pikeun hirup di – Jenéwa, Swiss

Salah sahiji lokasi pangalusna di Éropa, lamun henteu dunya, salila usum tiis, nyaeta Swiss. Éta naha Jenéwa, salah sahiji kota loveliest di Swiss, pasti diantara kota pangalusna ngarasakeun Natal.

Kota rests di tepi Lake Jenéwa, sarta lamun usum asalna, sakabéh éta dano nyaeta glowing. Rébuan lampu caang ti warung caket dieu, warung, wangunan publik, jeung hiasan Natal.

Salah sahiji alesan urang ngangkat Jenéwa pikeun Dayeuh Nu Best mun Méakkeun blog Natal éta yén pencinta Dahareun oge kedah girang salaku pra kota urang-pasar Natal nawarkeun kadaharan ti sakuliah dunya. Naon deui, anjeun bisa balik balanja Leumpang di Jalan, lajeng buka sababaraha ciri paling signifikan. ieu kaasup Istana PBB, Katedral St Piér, Jet cai, sarta beuki.

Aya karéta biasa ti kota lianna di Swiss kawas Bern na Zurich nu bisa nyandak anjeun Jenéwa. Sanajan, aya ogé loba karéta akang ti Italia, Perancis, Jérman, sarta beuki. Lagu balik ti kota kawas Lausanne, Paris, Venice, Milan, Alus, Verona, jeung loba deui. Sajaba, stasiun rail sentral nya dina pisan puseur kota.

Lyon kana Kareta Jenéwa

Zurich ka Kareta Jenéwa

Paris keur Kareta Jenéwa

Bern kana Kareta Jenéwa

 

geneva in the winter

 

Ku kituna aya nu gaduh eta, daptar lengkep kota pisan pangalusna méakkeun Natal. Upami anjeun hoyong informasi leuwih dina iinditan karéta mun ti dayeuh ieu, ngarasa Luncat ka Ngahubungan Simpen A Train iraha wae.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-cities-christmas/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih