(Paling Keri Dianyari On: 14/08/2019)

pengalaman anyar sing sing alasan banget kanggo lelungan. Nanging, kadhangkala ngarsane-loropaken wisata ora bisa terus lilin kanggo Spree blanja, ora ketompo carane nyengsemaken. Wong sing ngunjungi kanggo blanja ngerti iki, lan ana bok manawa kathah kutha ing Eropah ing ngendi padha bisa unleash dokter mbuwang.

Nanging, kanggo duwe dhuwit liyane lan energi ngiwa kanggo blanja, iku apike lelungan mirah nanging cepet. Njupuk menyang kutha paling apik ing Eropah kanggo Shopping dening Sepur nerak loro kahanan sing. Ayo duwe dipikir ing sawetara saka tujuan blanja utama lan carane bisa njaluk ana dening Sepur:

 

Shopping in Amsterdam, Walanda

Amsterdam dikenal kanggo akeh iku, lan pusat blanja iku salah siji saka wong-wong mau. Kutha nawakake macem-akèhé saka aktivitas shopping lan merek, gumantung carane gedhe budget. Yen sampeyan lagi looking kanggo sawetara Shopping upscale, ing P.C. Hoofstraat iku werna kanggo sampeyan. Kanggo departemen toko lan pusat blanja, sampeyan bisa mencet De Bijenkorf, Magna Plaza utawa Kalvertoren.

De Negen Straatjes utawa The Nine Lurung-lurung sing uga apik kanggo tumbas yen sampeyan pengin nemu akeh toko kang beda lan gaya bebarengan. Sampeyan bisa tekan Amsterdam dening Sepur gampang saka kota-kota utama Eropah, kalebu Paris lan Copenhagen.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

 

Shopping in Milan, Italy is our Fashion pick for Best Cities in Europe for Shopping

Milan diétung ing kutha-kutha paling apik ing Eropah kanggo blanja thanks kanggo kang dianggep ibukutha fashion. Nanging, Milan ora mung bab Fashion ing lan dhuwur-werna fashion ing area Duomo. Ana akeh panggonan liyane kanggo njelajah, saka kopi artsy saka Kabupaten Park kanggo pengaruh jaman ing wilayah Navigli. Milan memang swarga blonjo kang. Yen sampeyan lagi intrigued dening iku, sampeyan bisa lelungan menyang Milan gampang dening Sepur saka Roma, Venice, uga kutha-kutha liyané ing Eropah.

Genoa to Trains Milan

Roma kanggo Trains Milan

Bologna kanggo Trains Milan

Florence kanggo Trains Milan

 

Zurich, Swiss

Best Cities in Europe for Shopping

tumbas Experienced tresna Zurich, utamané sing bisa nggawe paling saka toko paling larang sawijining. Zurich iku salah siji kutha paling apik ing Eropah kanggo Shopping amarga ngrasa beda saka sing paling metropolis. The Sihlcity pusat blanja lan Mal Shopping Glatt ora mal ageng sampeyan mbokmenawa lagi digunakake kanggo, nanging padha nindakake kurban toko kualitas pengalaman.

hot spot penting liyane kalebu Bahnhofstrasse, Europaallee lan wilayah lingkungan Langstrasse, utamané yen sampeyan pengin mriksa metu Swiss lan desain kutha. Njupuk ana dening Sepur gampang saka Berlin, Munich, Vienna, lan kota ing Eropa liyane.

Interlaken kanggo Zurich Trains

Lucerne kanggo Zurich Trains

Bern kanggo Zurich Trains

Geneva to Zurich Trains

 

Berlin, Jerman uga antarane Kutha Best ing Eropah kanggo Shopping

berlin skyline and towers

Berlin mbenerake judhul siji saka kutha paling apik ing Eropah kanggo blanja karo kecamatan toko ageng ngendi sampeyan bisa nemokake sakbenere tindakan. Kanggo sing karo kanthong tuwa, Kurfürstendamm utawa "Ku'damm" iku kudu-riko, nalika iku karo budget kenceng bakal temtu seneng trip menyang Tauentzienstrase. Minangka populer panggonan Eropah lan kutha utama, Berlin iku gampang reachable dening Sepur saka akeh kutha-kutha liyané ing Eropah.

Munich kanggo Berlin Trains

Frankfurt to Berlin Trains

Hanover kanggo Berlin Trains

Hamburg kanggo Berlin Trains

 

Antwerp, Belgium

Salah siji bab sing nggawe Antwerp unik shopping-wicaksana iku distrik mirah sawijining donya-misuwur. Nanging, Antwerp doesn’t lack designer and kopi Vintage, toko antik utawa sing rame pasar salah siji. Iku bisa nyedhiyani pengalaman unik kanggo kabeh tumbas, malah sing hard kanggo please. Sampeyan bisa tekan Antwerp dening Sepur saka Berlin, Paris, lan kutha-kutha liyané ing Eropah.

Brussels kanggo Trains Antwerp

Amsterdam kanggo Trains Antwerp

Lille kanggo Trains Antwerp

Paris kanggo Trains Antwerp

 

Siap kanggo sawetara shopping gedhe ing sawetara saka kutha paling apik ing Eropah? Rencana lelampahan, lan buku karcis sepur Panjenengan awal!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-cities-europe-shopping-train/ - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane