(Last Updated On: 14/08/2019)

pangalaman anyar anu hiji motif alus teuing pikeun iinditan. Sanajan, sakapeung hiji tetempoan ramah-wisata teu bisa nahan lilin ka spree balanja, euweuh urusan kumaha impressive. Jalma anu buka keur balanja nyaho ieu, tur aya untungna nyatu kota di Éropa dimana aranjeunna tiasa unleash tendencies belanja maranéhna.

Sanajan, ka gaduh leuwih duit jeung énergi ditinggalkeun keur balanja, éta mangrupakeun ide nu sae pikeun ngarambat mirah tapi gancang. Meunang kota pangalusna di Éropa pikeun balanja ku karéta fulfills duanana kaayaan jalma. Hayu urang boga katingal di sababaraha maksud balanja utama na kumaha anjeun tiasa meunang aya ku karéta:

 

Balanja di Amsterdam, Walanda

Amsterdam dipikanyaho pikeun loba hal, jeung puseur balanja na anu salah sahijina. Kota nawiskeun rangkeian vast kagiatan balanja jeung merek, gumantung kana kumaha ageung anggaran anjeun. Lamun ditéang sababaraha balanja upscale, éta P.C. Hoofstraat teh jalan pikeun anjeun. Pikeun department stores jeung puseur balanja, Anjeun bisa pencét De Bijenkorf, Magna Plaza atawa Kalvertoren.

De Negen Straatjes atanapi The Salapan jalan oge gede pikeun shoppers lamun hayang ngalaman loba toko béda jeung gaya sakaligus. Anjeun tiasa ngahontal Amsterdam ku karéta gampang tina paling kota utama Éropa, kaasup Paris tur kopenhagen.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

 

Balanja di Milan, Italy is our Fashion pick for Best Cities in Europe for Shopping

Milan geus diitung diantara kota pangalusna di Éropa pikeun balanja berkat keur dianggap ibukota fashion. Sanajan, Milan teu ukur ngeunaan Pantun nu na tinggi-jalan fashion dina aréa Duomo. Aya loba tempat séjén ngajajah, ti warung artsy tina kabupaten Brera kana pangaruh funky di wewengkon Navigli. Milan memang paradise a shopper urang. Lamun nuju intrigued ku eta, anjeun bisa indit Milan gampang ku karéta ti Roma, Venice, kitu ogé kota sejen di Éropa.

Genoa kana Kareta Milan

Roma pikeun Kareta Milan

Bologna kana Kareta Milan

Florence kana Kareta Milan

 

Zurich, Swiss

Best Cities in Europe for Shopping

shoppers ngalaman cinta Zurich, utamana jalma anu tiasa ngadamel anu pangalusna toko paling mahal na. Zurich nyaeta salah sahiji kota pangalusna di Éropa pikeun balanja sabab karasaeun béda ti paling metropolises. The Sihlcity puseur balanja na mall balanja Glatt henteu mal nu badag Anjeun meureun nuju dipaké pikeun, tapi maranehna ngalakukeun nawarkeun ritel kualitas pangalaman.

hotspot kasohor lianna kaasup Bahnhofstrasse, Europaallee jeung rea sabudeureun Langstrasse, utamana lamun rék pariksa kaluar Swiss jeung desain urban. Lalaki aya ku karéta téh gampang ti Berlin, Munich, Wina, jeung kota Éropa lianna.

Interlaken ka Zurich Kareta

Lucerne ka Zurich Kareta

Bern ka Zurich Kareta

Jenéwa ka Zurich Trains

 

Berlin, Jerman oge diantara Lokasi Best di Éropa pikeun balanja

berlin skyline and towers

Berlin justifies judul salah sahiji kota pangalusna di Éropa pikeun balanja kalayan distrik ritel badag na dimana anjeun tiasa manggihan ampir nanaon. Pikeun maranéhanana kalayan kantong deeper, Kurfurstendamm atawa "Ku'damm" nyaeta kudu-mangga buka, bari maranéhanana kalayan anggaran tighter bakal undoubtedly ngarasakeun lalampahan hiji ka Tauentzienstrase. Salaku populér tujuan Éropa sarta kota utama, Berlin gampang reachable ku karéta ti loba kota sejen di Éropa.

Munich ka Berlin Kareta

Frankfurt ka Berlin Kareta

Hanover jeung Berlin Kareta

Hamburg ka Berlin Kareta

 

Antwerp, Bélgia

Salah sahiji hal anu nyieun Antwerp unik balanja saarah nyaéta kabupatén inten na dunya-kawentar. Sanajan, Antwerp doesn’t lack designer and toko vintage, toko antik atawa bustling pasar boh. Ieu bisa méré pangalaman unik ka sadaya shoppers, malah jelema anu teuas mangga. Anjeun tiasa ngahontal Antwerp ku karéta ti Berlin, Paris, jeung kota gedé lianna di Éropa.

Brussel kana Kareta Antwerp

Amsterdam kana Kareta Antwerp

Lille jeung Kareta Antwerp

Paris keur Kareta Antwerp

 

Siap pikeun sababaraha balanja hébat dina sababaraha kota pangalusna di Éropa? Rencanana lalampahan anjeun, jeung buku tiket karéta Anjeun awal!

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-cities-europe-shopping-train/ - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih